Razboiu Gigi Becali-Corneliu Vadim Tudor Ce parerea aveti???
Scris 05 February 2006 - 09:40 AM
Dupa parerea mea Jiji mai bine ar pleca cu caprele!Aseara la OTV s-a luat de toti PRM-istii.Nu am stat pana la sfarsit sa vad daca a venit si Vadim dar cred ca nu a rezistat!!!aaaaaaaaaaaaaa................si avea si becali acolo o diploma!!neinteresant!
Scris 05 February 2006 - 04:12 PM
a fost misto
ce a scris despre Gigi in Romania Mare...
cautati ziarul de ieri...
)
eu tin cu Gigi!!
ce a scris despre Gigi in Romania Mare...
eu tin cu Gigi!!
Scris 05 February 2006 - 10:31 PM
Eu tin cu
MINE!
Si nu cred ca exista vreun politician sau grupare politica, care sa mai faca asta!
Politica la noi, si nu numai, e o piesa de teatru.In Romania se joaca o tragicomedie care tinde sa transforme teatrul asta intr-un circ datorita aparitiei multor clovni care se cred actori!
MINE!
Si nu cred ca exista vreun politician sau grupare politica, care sa mai faca asta!
Politica la noi, si nu numai, e o piesa de teatru.In Romania se joaca o tragicomedie care tinde sa transforme teatrul asta intr-un circ datorita aparitiei multor clovni care se cred actori!
Scris 05 February 2006 - 11:30 PM
AM vazut emisiunea si pot spune cu mana pe inima ca oamenii astia sunt mult mai amuzanti decat d'alde Vacanta Mare sau Divertis... insa doar atat.
Scris 06 February 2006 - 01:20 AM
kosfunny, la Feb 5 2006, 11:53 PM, a spus:
E amuzant, dar daca unul din ei ar ajunge presedinte vreodata, nu stiu ce amuzant ar mai fi!
Atunci nu ar mai fi deloc amuzant, ar fi jale mare. Dar iti dai seama ca ei nu o sa ajunga niciodata la asemenea functii. Sunt perfecti insa pe post de .."animatori"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Soarta jurnalistilor romani rapiti in Irak | deea_s | 31 | 10.314 |
|
S-a gasit DOSARUL.....
Unii sunt extrem de nervosi.... |
Rákóczi | 2 | 3.024 |
|
Iliescu a dat gratieri la sfirsit de mandat !!!!!!! | Maru | 16 | 8.050 |
|
Chestionar: MIRON COZMA A FOST GRATIAT DE ION ILIESCU | mariuschm | 59 | 16.235 |
|
politia romana
ce as putea face? |
sile_sil | 6 | 3.572 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis