Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte si o nedumerire!! De curand mi-am cumparat un nokia 6600i. Peste tot pe net, la specificatiile acestuia scrie ca are ca video player MPEG-4/3GP! De unde?! De o luna de cand l-am luat ma chinui sa gasesc pe telefon un player video. In afara de playerul audio pe care-l au toate nokiile, altul nu mai exista. Bun...am zis ca n-are player dar poate ca citeste filmulete MP4 cu player-ul audio clasic! De unde!! Nu citeste nimic! Zice file not suported! La unele se aude doar sunetul iar la altele nici nu se vede nici nu se aude!! Va rog din suflet ajutati-am! Am tot citit pe net in ultima luna...Nu ma prind ce trebuie sa fac!! Cat despre playere video pt nokia nu se gasesc, sau nu stiu eu sa le gasesc. Problema e ca nu mi-ar trebui, ca producatorii acestui model spun ca are acel player. De ce nu-mi vede filmuletele mp4/mpeg 4(habar n-am care-i diferenta, banuiesc ca unul din ele e player-ul) cand ar trebui sa le vada?? Care-i secretul? In afara de vechiul 3 gp nu pot vedea si altceva cu vestitul NOKIA 6600i?? Va multumesc din inima!!
Pagina 1 din 1
nokia 6600i RUGAMINTE
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
consola multimedia
ieftin |
somara75 | 0 | 1.534 |
|