Pagina 1 din 1
Investitii pe piata financiara si cea bursiera
Scris 20 August 2011 - 12:12 PM
Am inceput sa ma ocup cu astfel de investitii pe piata financiara si cea bursiera in urma cu un an si cred ca se merita sa te ocupi cu asa ceva in zilele noastre. E confortabil. Trebuie in schimb putin timp liber, ceva cunostinte, rabdare, si munca. Nu promite nimeni ca devii miliardar peste nopate (desi daca te-ar duce capul, ai putea) dar se pot face profituri frumoase. Asta depinde si de strategia fiecaruia. Daca este cineva interesat sa afle mai multe si sa colaboreze astept un raspuns pe adresa de e-mail: work_91@hotmail.com
Scris 20 August 2011 - 09:26 PM
daca nu ai relatii cat mai sus, fugi tare de burse, daca ai, fugi, dar mai usor
Scris 06 September 2011 - 10:51 AM
Invitatie la un grup FOREX ptr. toate categoriile de traderi (experimentati, incepatori). Se ofera asistenta, sfaturi, analiza tehnica, oportunitati de intrare pe piata, cursuri de formare, etc. http://groups.google...p/analiza-forex
Scris 10 September 2011 - 11:42 AM
Eu personal, fac INVESTITII pe baza unui ansamblu de analize facute pe grafice ce reprezinta evolutia pietei.
Scris 10 September 2011 - 04:46 PM
Gigelul2, la 10 September 2011 - 11:42 AM, a spus:
Eu personal, fac INVESTITII pe baza unui ansamblu de analize facute pe grafice ce reprezinta evolutia pietei.
Da, eşti miliardar şi cumperi valută pe Forex numai şi numai pentru nevoile viitoare ale firmelor tale!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum se mai pot promova firmele? | Cornelia-si-atat | 0 | 899 |
|
Calificative medici
idei de afaceri |
shh..shhh | 1 | 1.616 |
|
Finantare nerambursabila in afaceri | Antreprenordesucces | 12 | 2.481 |
|
Librarie digitala | FUSCUS | 4 | 2.298 |
|
Cat de important este sa economisesti si sa te gandesti la viitor? | Pentru_tine | 9 | 1.593 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS