The Unknown, la 01 February 2012 - 09:47 PM, a spus:
Este o mare favoare ca se poate calatori liber, munci si invata unde vrei in Europa
Daca nemtii si-ar inghite orgoliul personal un pic, ar fi alta viata in toata europa insa ei tot se cred in forta ca pe vremuri si cauta sa puna francezii jos oricate sanse au.
Indiferent cat se mentin pe topul industrializarii, cand cineva se gandeste la EUropa, are Paris in gand nu Germania
Erau multi alti elevi la acel liceu cu mult peste acest inndivid , care erau mult mai capabili decat acesta si ar fi facut o figura mult mai buna in invatamantul din USA ! Ei nu au vrut sa invete in USA ??? Hai sa nu vorbim prostii , nu inveti unde vrei, ci numai unde ai posibilitatea , daca pe vremea impuscatului daca erai olimpic si f bun puteai prinde ceva pe afara , acum nu ai nici cea mai mica snsa decat daca ai BANI !
The Unknown, la 02 February 2012 - 10:14 AM, a spus:
Religia catolica conduce Planeta ???
Hai sa-ti spun un mic, mic secret ! Religia crestina e doar inventia evreilor pt a distruge imperiul roman si a conduce lumea !!!!
Aceasta postare a fost editata de Stressmanforeverr: 07 February 2012 - 02:04 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS