Cand incercam sa deschid al treilea ochi.... ceva s-a inamplat
Scris 19 August 2011 - 06:45 PM
ptiu drace..cu al treilea picior n-am nicio sansa..la cat costa o schimbare de...picior...
Scris 20 August 2011 - 01:35 PM
RBaghe, la 19 August 2011 - 06:28 PM, a spus:
1. sigur ca faci progrese, dar nu in directia in care crezi ca faci si asta nu este rau. Poti obtine de la subconstient rezultate la fel de bune ca si de la o presupusa putere psi
2. ai grija cum te joci cu chakrele pentru ca, daca imi aduc eu bine aminte, mhuladara este chakra de baza implicata atat in viata sexuala (caz in care caldura pe care ai simtit-o poate fi numai de bine, nu?
) cat si in instinctul de supravietuire (daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze) si poate ar trebui sa o lasi in pace. Cat despre ajna, ai grija ce-ti doresti pentru ca din cate am citit astralul nu este populat numai cu fiinte angelice.
2. ai grija cum te joci cu chakrele pentru ca, daca imi aduc eu bine aminte, mhuladara este chakra de baza implicata atat in viata sexuala (caz in care caldura pe care ai simtit-o poate fi numai de bine, nu?
Stiu ca astralul mai ar si demoni si spirite rele, m-am informat despre al treilea ochi inainte sa trec la practica
Btw, ai dreptate cu prima chakra, am mai citit si eu despre ele
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am puteri paranormale? | Gregory1992 | 71 | 8.888 |
|
Alternative la calmante
topic spart |
The Unknown | 39 | 8.156 |
|