Ma ajutati si pe mine?
Cand incercam sa deschid al treilea ochi.... ceva s-a inamplat
Scris 17 August 2011 - 02:12 PM
Deci, am citit despre un masaj care se face la nivelul fruntii pentru activarea celui de-al treilea ochi (nu dau prea multe detalii, daca vreti mai multe este un thread intitulat "Al 3-lea ochi" prin aceasta sectiune) si dupa cateva minute... am auzit ceva de genul "WOOHOO!", ceva ca un strigat nu stiu, si apoi am simtit o explozie de energie unde este situata chakra Muladhara si apoi parca vedeam cum zburam printr-un tunel asa mai ciudat, gen tunelu' timpului, apoi am vazut niste chestii mov si verzi O_o, dar nu asta ma intereseaza (faza cu chestiile) ci daca aceea explozie de energie a insemnat deschiderea chakrei Muladhara ( prima chakra).
Ma ajutati si pe mine?
Ma ajutati si pe mine?
Scris 17 August 2011 - 02:18 PM
Gpro, la 17 August 2011 - 02:12 PM, a spus:
Te poti ajuta singur in cazul asta, decat sa deschizi topice la misto , mai bine te duci te plimbi prin parc, sau stai undeva la umbra, ca e cald acum... eventual te intalnesti cu prietenii, mai vorbiti de una alta ...citesti o carte..sau alta activitate constructiva.
Scris 17 August 2011 - 02:25 PM
Foarte interesanta tema. Eu sunt de parere ca activarea celui de-al treilea ochi, care intr-adevar se gaseste undeva la nivelul fruntii, semnifica trecerea la un nivel energetic superior. Odata atins, acest nivel trebuie tolerat de creier; in caz contrar, nu se poate activa.
Scris 17 August 2011 - 02:27 PM
humea, la 17 August 2011 - 02:25 PM, a spus:
Foarte interesanta tema. Eu sunt de parere ca activarea celui de-al treilea ochi, care intr-adevar se gaseste undeva la nivelul fruntii, semnifica trecerea la un nivel energetic superior. Odata atins, acest nivel trebuie tolerat de creier; in caz contrar, nu se poate activa.
da, e foarte interesant sa-ti freci fruntea si sa-ti ia foc chilotii
sau poate gpro isi masa fruntea cu pelvisul?
Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 17 August 2011 - 02:29 PM
Scris 17 August 2011 - 04:32 PM
Aseneth, la 17 August 2011 - 02:27 PM, a spus:
da, e foarte interesant sa-ti freci fruntea si sa-ti ia foc chilotii
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Alla2000 | 244 | 54.077 |
|