sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Berea noastra cea de toate zilele... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Anixcons 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-August 11

Scris 16 August 2011 - 02:20 PM

Vand seturi simple si complete de fabricare a berii in casa, cadoul perfect pentru orice barbat sau pentru orice fan al berii. Seturile contin numai ingrediente naturale, instructiuni clare si retete, cele mari avand inclusiv pentru bere manastireasca, Guiness, Kriek etc. Pentru detalii si intrebari intrati pe kituri-de-bere.ro

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 16 August 2011 - 02:35 PM

cati litri ies dintr-un kit din ala?
0

#3 Utilizator offline   Anixcons 

• Boboc
  • Pip

Scris 16 August 2011 - 04:16 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 16 August 2011 - 02:35 PM, a spus:

cati litri ies dintr-un kit din ala?

in seturi sunt ingrediente pentru minim 6L in cel mic si minim 18L in cel mare.
zic minim, pt ca depinde de reteta aleasa...sunt retete in care consumi tot, in altele iti mai ramane pt inca o sarja.
banuiesc ca te gandesti la costuri...in general dupa cheltuielile initiale (seturile astea de inceput) iti iese un litru de bere intre 1,5 si 4-5 RON (la 4-5 RON vorbim insa de "delicateturi" pe care altfel le gasesti la preturi de 5-6 ori mai mari).
0

#4 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 16 August 2011 - 05:06 PM

ce delicateturi?
0

#5 Utilizator offline   Anixcons 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 August 2011 - 11:22 AM

Vezi postarealynxul_negru, la 16 August 2011 - 05:06 PM, a spus:

ce delicateturi?

christmas beer, kriek (la asta se mai adauga pretul a 3 litri de sirop de cirese), british stout, bere de grau neagra etc. astea, ultimele, ce-i drept, nu ajung la 5 RON / litru ci pe la 6-7 RON. oricum, rezonabil.
0

#6 Utilizator offline   Anixcons 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 September 2011 - 03:07 PM

Kituri de bere complete pentru fabricarea berii de casa
Gata cu cautatul! Aici gasesti cadoul perfect pentru orice barbat de peste 18 ani!
Toate elementele necesare primei sarje de bere proprii sunt la un loc, impreuna cu instructiuni clare si simple!
Noroc!

www.kituri-de-bere.ro
0

#7 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 13 September 2011 - 03:36 PM

un cadou si mai adevarat este sa-i daruiesti omului direct berea :roll:

nu sa-l lasi sa se chinuie sa gaseasca vase indeajuns de mari in care sa faca toate fierturile necesare, sa adune si sa spele 50 de sticle de bere, sa le puna capace ermetice etc.
0

#8 Utilizator offline   Anixcons 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 October 2011 - 10:29 AM

oho!! nici chiar asa!! e o singura "fiertura", vasul ala mare e inclus kit, capace pt inchis sticla ermetic gasesti in orice piata (7-9 RON / 100 buc)...cat despre sticle...eeee, pai daca esti din domeniu, ai ceva sticle pe-acasa!!...si nu iti trebuie chiar 50!!!

Vezi postarealynxul_negru, la 13 September 2011 - 03:36 PM, a spus:

un cadou si mai adevarat este sa-i daruiesti omului direct berea :roll:

nu sa-l lasi sa se chinuie sa gaseasca vase indeajuns de mari in care sa faca toate fierturile necesare, sa adune si sa spele 50 de sticle de bere, sa le puna capace ermetice etc.

0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 22 October 2011 - 11:28 AM

Vezi postarealynxul_negru, la 13 September 2011 - 03:36 PM, a spus:

un cadou si mai adevarat este sa-i daruiesti omului direct berea :roll: nu sa-l lasi sa se chinuie sa gaseasca vase indeajuns de mari in care sa faca toate fierturile necesare, sa adune si sa spele 50 de sticle de bere, sa le puna capace ermetice etc.

Am primit si eu un kit de la fiul meu anul trecut si nici nu l-am desfacut ... ca am scapat de piatra de la rinichi cu 6 sticlute mici de bere din frigider ca si asa nu-mi place dar contine un balon urias de sticla in care se fermenteaza sau ... ca nici n-am citit macar o litera de pe cutie!!! Pe vremuri in RO am fiert bere neagra acasa, daca aveam 12-13 ani dar toata lumea facea si ne intreceam cine-l face mai buna. Nu exista in magazine asa o bunatate ce am fiert din orz prajit parca, se vindea la alimentara foarte ieftin, zahar, drojdie, hamei si apa necesita dar era un truc la fierbere si lasat sa se aseze plus racitul vara ca nu prea erau inca frigidere pe atunci si cumparam gheata care depasea pretul berii.
Bere neagra a fost rezultatul final dar gustul era fenomenal. Problema mare mai era dopul care sarea din sticla asa de gazos a devenit licoarea de la care nici nu se putea imbata!!!
cred, ca foarte putin am baut din ea, nu-mi place acel gust amar oricum prezent.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic