sau Inregistrare

• 24 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romani in japonia Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#221 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 25 September 2010 - 06:41 PM

Vezi postareastupid_me, la Sep 25 2010, 06:35 PM, a spus:

Mai Fnf..e sunt foarte mandru de familia din care ma trag..

Dupa cum vad eu, in ochii si in mintea ta, prima caracteristica a parintilor tai, a ta si a mea este ca suntem romani. Nu ca suntem oameni, nu ca sunt parintii tai, nu, nimic din toate astea. Pe primul loc, prima caracteristica, prima definitie este: RROMAN. Ei bine, eu caracteristica asta o pun pe ultimul loc! Mie nu mi-e rusine sa ma uit in ochii mamei, pentru ca ea e pentru mine mama mea, nu e o romanca. Intelegi? De fapt, incerc sa-i curmez cat mai repede suferinta de a trai in tara asta , macar batranetile sa le aiba linistite, sa simta si ea ca e un OM, respectat de societate.

Aceasta postare a fost editata de FNF: 25 September 2010 - 06:48 PM

0

#222 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 25 September 2010 - 06:54 PM

Vezi postareastupid_me, la Sep 25 2010, 06:35 PM, a spus:

Daca tu zici ca acesti canadieni, japonezi etc te-ar privi ca pe unul de-al lor ...n-ai decat sa te lovesti singur de pragul de sus.
Sau de fapt asta te dispera pe tine, ca aceste pramatii ale Romaniei te incurca pe tine si iti pateaza imaginea oriunde in lume. Iti dau un sfat - nu e cazul. Decat daca vrei sa urci in ochii orisicui. Daca nu, ajunge sa demonstrezi prin fapte ca esti in primul rand un OM care merita cel putin respect, daca nu consideratie.
Si cu asta am incheiat.

Asta e chiar cuolmea. Adica, eu inchei cu faptul ca important e sa dovedesti prin fapte ce fel de om esti, indiferent de ce imagine ai tu ca si roman in strainatate..si tu vii sa-mi spui asa ceva?
Hai, las-o moarta. Imi bat gura degeaba.
0

#223 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 September 2010 - 06:57 PM

Stupid_me cred ca la FNF romanii = aia naspa ; oamenii = buni
0

#224 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 25 September 2010 - 07:22 PM

Vezi postareaRhini, la Sep 25 2010, 07:57 PM, a spus:

Stupid_me cred ca la FNF romanii = aia naspa ; oamenii = buni

Problema e ca nu am de gand sa il las sa imi rastalmaceasca ale mele cuvinte.
Are drepturi la pareri, la fel cum am eu dreptul sa i le contrazic..dar prin argumentare, ca asa e frumos.
0

#225 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 September 2010 - 07:25 PM

Cand intri tu intr-o conversatie e o placere sa te vad .

oricum prin logica deductiva ce am citit pana acum e ca romanii nu sunt buni , oamenii sunt buni dar romanii nu sunt oameni pentru ca poarta identitatea de roman
0

#226 Utilizator offline   Alex MM 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-October 10

Scris 31 October 2010 - 03:26 PM

Hai salutare "drajii" mei! Sunt Alex , din Baia Mare, 20 de ani, actual student, viitor , sper , locuitor al frumoasei tari, Japonia. As vrea sa va cer voua, celor care sunteti de ceva ani buni acolo, niste detalii. Am citit tot topicul , dar sunt postari vechi, de cativa ani de zile, ani in care s-au schimbat destul de multe. Inclusiv includerea vizei . Nu vreau sa va stresez cu intrebari stupide, stiu ca este stresant sa va bata cineva la cap, dar oricum, daca cineva este indeajuns de binevoitor sa imi lase un mesaj privat cu adresa de messenger, i-as fi foarte recunoscator. Daca nu, sper sa imi raspundeti aici la intrebari.
As vrea sa stiu cum este viata acolo. Diferente , asemanari, ce trebuie sa stiu , de ce am nevoie cand ajung acolo, daca se gaseste de lucru, ca ce iti poti gasi de lucru, de ce studii ai nevoie, cum sunt oamenii, ma vor considera "gaijin" sau m-am uitat la prea multe filme? Lucruri de genul si multe altele. Doar sa se gaseasca o persoana, sau mai multe, care sunt acolo , si au timp sa imi raspunda.
Va multumesc anticipat, cu respect!
0

#227 Utilizator offline   Yogo 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-February 11

Scris 01 February 2011 - 04:19 PM

Bună, ma numesc Lucian, sunt din Arad și pe viitor mi-aș dori enorm de mult să merg īn Japonia, și v-aș ruga mult, dacă e cineva care ar putea să-mi spună cum ar trebui să procedez ca să pot locui definitiv acolo, se poate asta? ... pe adresa de E-mail a mea: L.ao93@yahoo.com Vă mulțumesc mult :haha:
0

#228 Utilizator offline   crayven 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-September 07

Scris 23 April 2011 - 06:42 PM

Salut, ma numesc Adrian, sunt din Galati.
Imi doresc sa ajung in Japonia si sa ma stabilesc acolo permanent. Anul acesta sper sa obtincertificatul de limba japoneza.
Va rog, daca cineva imi poate recomanda oferte de locuri de munca pt Japonia sau orice ajutor m-ar ajuta extraordinar.
Stiu ca va fi foarte greu dar imi doresc asta enorm de mult.

Oricine imi poate da orice fel de relatii ajutatoare, va rog, cojntactati-ma pe e-mail:
crayven_ady@yahoo.com

Multumesc mult tuturor.
0

#229 Utilizator offline   Cristina-amnos 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-September 11

Scris 17 September 2011 - 11:33 PM

Salutare! :) Am dat si eu pe google "romani japonia" si am gasit topicul asta. Sper sa il mai gaseasca si alti romani care locuiesc in Japonia.

Eu ma numesc Cristina si am 21 de ani. O sa fiu in Japonia la studii un an ( octombrie 2011 - august 2012 ) si o sa stau intr-un orasel din marginea Tokyo-ului. Daca mai e vreun roman in zona care vrea sa ne sprijinim reciproc, ma puteti contacta la adresa de mail: darkhriss@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de Cristina-amnos: 17 September 2011 - 11:41 PM

0

#230 Utilizator offline   Spyck11763 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 02-January 12

Scris 02 January 2012 - 04:53 AM

Buna,
Am citit in noaptea asta cele 23 de pagini cu placere, pana la un anumit punct.
Cum s-a transformat un subiect asa de interesant intr-un e-job ilegal?
Si ne mai intrebam de ce imaginea tarii noastre se strica din ce in ce mai rau.
Va rog, cei ce au scris initial pe acest topic sa reveni-ti si sa ne mai spune-ti
despre viata voastra din tara soarelui.

Va salut pe toti oriunde ati fi! :bye:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 24 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi job in emirate dimitrix  1 2.289
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente In ce tara ti-ar placea sa emigrezi?
Si de ce tocmai acolo?
New Task  129 13.862
Poll (No New) Chestionar:    gradinite si scoli in limba romana in Grecia gyna32  2 5.542
Replici noi medici/ dentisti in abu dhabi, uae
cum poate un medic roman sa lucreze in uae?
Phoebe Green  6 4.100
Replici noi Tarom zboara spre America
SUA, la zece ore distanta de Bucuresti
The Unknown  4 7.887