sau Inregistrare

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romani in japonia Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   woo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-June 05

Scris 05 June 2005 - 07:04 AM

Buna ! ma aflu si eu printe cei care locuiesc in japonia si mie mi se pare extrem de diferita si este advarat ca este opusul Romaniei ,eu una nu pot sa ma aomodez cu stilul lor si sunt maritata de un an sunt in Japan de 2 ani si ceva si nu am prieteni ,ma apuca toate crizele nu stiu ce sa fac ,imi vine sa plec sa renunt la casatorie nu stiu ce sa fac poate ma ajuta cineva ,un sfat o vorba ,cei care locuiesc in japan cum supravietuiesc ,aveti prieteni ce ati facut pentru, acomodarea in stilul lor? :good:
0

#22 Utilizator offline   erina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-June 05

Scris 19 June 2005 - 06:16 AM

Salut! Eu locuiesc de 9 ani in Japonia. Intr-adevar, sunt diferente mari de cultura,civilizatie, obiceiuri, etc...intre Japonia si Romania. La inceput a fost greu sa ma obisnuiesc dar, cu timpul, m-am acomodat. Cum? Privind doar lucrurile bune si lasand pe mai tarziu ceea ce nu puteam accepta...M-a ajutat mult si faptul ca nu am avut un contact cu Romania timp de aproape 6 ani (in afara convorbirilor telefonice cu familia) Asa ca, intr-un fel, m-am acomodat vrand-nevrand...si am cautat sa-mi fie cat mai usor....adica am incercat sa nu ma gandesc prea mult la ceea ce nu-mi placea in Japonia, ci la ceea ce consideram interesant si placut. Incet, incet, m-am acomodat cu stilul lor de viata, cu obiceiurile lor, iar ceea ce mi se parea de neacceptat la inceput a devenit acceptabil, apoi chiar placut...Acum 6 luni am revenit in Romania (pentru o scurta vacanta de sarbatori) si am observat amuzata ca vechile obiceiuri mi se pareau un pic ciudate...Interesant cum acelasi "lucru" poate fi "bun" vazut dintr-o anumita "pozitie" si poate fi "rau" dintr-o alta "pozitie"Si pana la urma cum e ? "bun" sau "rau"? E in mod sigur "bun" daca ne face sa ne simtim bine si cei din jurul nostru se simt de asemenea bine... Japonia are multe "lucruri" bune si placute, dar nu le vom simti asa cu "ochi" de roman... ::-:
0

#23 Utilizator offline   knicoleta 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-July 05

Scris 04 August 2005 - 08:50 AM

buna fetelor mai dar in ce orasi stati voi pote lom legatura eu stau in ibaracai isiocaa
0

#24 Utilizator offline   GABYGABY 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-September 05

Scris 23 September 2005 - 02:03 PM

:( Buna dragi romani.Si eu locuesc in Japonia de 9 ani ,dar m-am mutat de curand in Kyoto si nu cunosc pe nimeni.Daca stati pe aproape si vreti sa fim prieteni scrieti-mi pe adresa bibibo28@yahoo.com
0

#25 Utilizator offline   greet 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 05

Scris 05 November 2005 - 08:56 AM

In japonia mai respecta traditiile, cum ar fi traditia ceaiului?
Hmm daca da as pleca si eu sa le invat cultura.
0

#26 Utilizator offline   Ciprian25 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-February 06

Scris 24 February 2006 - 06:32 AM

Buna...!!! Sunt Ciprian 25 ani si locuiesc in Japonia de aproape 5 ani ... ce sa va mai spun ? m-am saturat serios ! m-am saturat de astia ...vreau sa cunosc si eu o romanca ca nu mai pot ! hehehehe , locuiesc in Chiba/Funabashi la 20 min te Tokyo , putem sa fim o colonie de prieteni aici in Japonia cine stie ? e-mail (haohmaru12@yahoo.com,haohmaru12@docomo.ne.jp,haohmaru12@hotmail.com) ...pa pa :D
0

#27 Utilizator offline   florianm 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 09 March 2006 - 10:19 PM

Numele meu este Florian si sunt din CLuj Napoca, Romania; aveam sansa sa ajung in Japonia acum un an,
insa lucrurile s-au mai schimbat de atunci pt mine; sunt tenor, am cantat opera si vroiam sa ajug in Japonia sa cant; inca nu am pierdut acest vis; as vrea sa pot povesti cu romani din Japonia sa ma familiarizez si eu cu ideea Japoniei.

Astept cu nerabdare mesaje de la voi; sper sa cunosc cat mai multi romani (romance) cu care as putea tine legatura de acum inainte. :)

Vezi postareaCiprian25, la Feb 24 2006, 06:32 AM, a spus:

Buna...!!! Sunt Ciprian 25 ani si locuiesc in Japonia de aproape 5 ani ... ce sa va mai spun ? m-am saturat serios ! m-am saturat de astia ...vreau sa cunosc si eu o romanca ca nu mai pot ! hehehehe , locuiesc in Chiba/Funabashi la 20 min te Tokyo , putem sa fim o colonie de prieteni aici in Japonia cine stie ? e-mail (haohmaru12@yahoo.com,haohmaru12@docomo.ne.jp,haohmaru12@hotmail.com) ...pa pa :o:

Eu sunt florian si , desi am incercat o noua topica, nu stiu daca o vor vedea cei din diaspora din Japonia.
Anul trecut am avut sansa sa ajung in japonia ,.. ma rog, ar fi multe de spus, oricum sa ajung cu o meserie nobila cum ar fi opera- sunt cantaret de opera. As fi vrut sa cunosc cat mai multi romani (romance) plecati acolo pentru ca mi-as dori nespus sa stiu cum e viata acolo; ideea Japoniei mi s-a aprins cu mult timp inainte dar pana anul trecut nu speram sa vad ca s-ar putea realiza; sper sa imi scrieti pe adresa de mail:miklos_florian@yahoo.com
0

#28 Utilizator offline   stereomike 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-March 06

Scris 12 March 2006 - 06:03 PM

[quote name='erina' date='Jun 19 2005, 07:16 AM' post='49386']
Salut! Eu locuiesc de 9 ani in Japonia. Intr-adevar, sunt diferente mari de cultura,civilizatie, obiceiuri, etc...intre Japonia si Romania. La inceput a fost greu sa ma obisnuiesc dar, cu timpul, m-am acomodat. Cum? Privind doar lucrurile bune si lasand pe mai tarziu ceea ce nu puteam accepta...M-a ajutat mult si faptul ca nu am avut un contact cu Romania timp de aproape 6 ani (in afara convorbirilor telefonice cu familia) Asa ca, intr-un fel, m-am acomodat vrand-nevrand...si am cautat sa-mi fie cat mai usor....adica am incercat sa nu ma gandesc prea mult la ceea ce nu-mi placea in Japonia, ci la ceea ce consideram interesant si placut. Incet, incet, m-am acomodat cu stilul lor de viata, cu obiceiurile lor, iar ceea ce mi se parea de neacceptat la inceput a devenit acceptabil, apoi chiar placut...Acum 6 luni am revenit in Romania (pentru o scurta vacanta de sarbatori) si am observat amuzata ca vechile obiceiuri mi se pareau un pic ciudate...Interesant cum acelasi "lucru" poate fi "bun" vazut dintr-o anumita "pozitie" si poate fi "rau" dintr-o alta "pozitie"Si pana la urma cum e ? "bun" sau "rau"? E in mod sigur "bun" daca ne face sa ne simtim bine si cei din jurul nostru se simt de asemenea bine... Japonia are multe "lucruri" bune si placute, dar nu le vom simti asa cu "ochi" de roman... :spiteful:
[/quo
Salutare!Eu locuiesc in Romania dar ma dau in vant dupa traditiile japoneze(practic de ceva vrema aikido).Problema e ca aici ajung doar informatii trunchiate sau..alterate intr-un fel sau altul.Crezi ca ai putea sa ma ajuti sa intelg cate ceva despre Japonia? :blink:
0

#29 Utilizator offline   taotao 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-March 06

Scris 22 March 2006 - 07:04 AM

salutari dragii mei!
sunt in japonia de 3 saptamani cu viza de turist si vreau sa ma angajez ca profa de engleza si sa imi schimb viza in viza de munca. dar mi s-a cerut un certificat care sa arate ca am 12 years full education in english. credeti ca daca le duc foile matricole in engleza va fi ok? stiti vreun post available care sa ofere sponsorizare? e cineva pe aici in domeniu? am term Univ Bucuresti japoneza-engleza acum 3 sapt si am aterizat aici. asa ca sunt suuuuuuuuper confuzata ai as avea nevoie de ceva sfaturi. stau  in meguro,tokyo si astept sfaturi de la oameni cu mai multa minte decat mine...
va pup
ioana :doh:
0

#30 Utilizator offline   cata80 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-March 06

Scris 28 March 2006 - 01:23 PM

buna! locuiesc in japonia de cateva luni si as vrea sa mai cunosc si alti romani cu care sa vorbesc, macar pe net.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic