Romani in japonia Teme combinate
Scris 05 June 2005 - 07:04 AM
Scris 19 June 2005 - 06:16 AM
Scris 04 August 2005 - 08:50 AM
Scris 23 September 2005 - 02:03 PM
Scris 05 November 2005 - 08:56 AM
Hmm daca da as pleca si eu sa le invat cultura.
Scris 24 February 2006 - 06:32 AM
Scris 09 March 2006 - 10:19 PM
insa lucrurile s-au mai schimbat de atunci pt mine; sunt tenor, am cantat opera si vroiam sa ajug in Japonia sa cant; inca nu am pierdut acest vis; as vrea sa pot povesti cu romani din Japonia sa ma familiarizez si eu cu ideea Japoniei.
Astept cu nerabdare mesaje de la voi; sper sa cunosc cat mai multi romani (romance) cu care as putea tine legatura de acum inainte.
Ciprian25, la Feb 24 2006, 06:32 AM, a spus:
Eu sunt florian si , desi am incercat o noua topica, nu stiu daca o vor vedea cei din diaspora din Japonia.
Anul trecut am avut sansa sa ajung in japonia ,.. ma rog, ar fi multe de spus, oricum sa ajung cu o meserie nobila cum ar fi opera- sunt cantaret de opera. As fi vrut sa cunosc cat mai multi romani (romance) plecati acolo pentru ca mi-as dori nespus sa stiu cum e viata acolo; ideea Japoniei mi s-a aprins cu mult timp inainte dar pana anul trecut nu speram sa vad ca s-ar putea realiza; sper sa imi scrieti pe adresa de mail:miklos_florian@yahoo.com
Scris 12 March 2006 - 06:03 PM
Salut! Eu locuiesc de 9 ani in Japonia. Intr-adevar, sunt diferente mari de cultura,civilizatie, obiceiuri, etc...intre Japonia si Romania. La inceput a fost greu sa ma obisnuiesc dar, cu timpul, m-am acomodat. Cum? Privind doar lucrurile bune si lasand pe mai tarziu ceea ce nu puteam accepta...M-a ajutat mult si faptul ca nu am avut un contact cu Romania timp de aproape 6 ani (in afara convorbirilor telefonice cu familia) Asa ca, intr-un fel, m-am acomodat vrand-nevrand...si am cautat sa-mi fie cat mai usor....adica am incercat sa nu ma gandesc prea mult la ceea ce nu-mi placea in Japonia, ci la ceea ce consideram interesant si placut. Incet, incet, m-am acomodat cu stilul lor de viata, cu obiceiurile lor, iar ceea ce mi se parea de neacceptat la inceput a devenit acceptabil, apoi chiar placut...Acum 6 luni am revenit in Romania (pentru o scurta vacanta de sarbatori) si am observat amuzata ca vechile obiceiuri mi se pareau un pic ciudate...Interesant cum acelasi "lucru" poate fi "bun" vazut dintr-o anumita "pozitie" si poate fi "rau" dintr-o alta "pozitie"Si pana la urma cum e ? "bun" sau "rau"? E in mod sigur "bun" daca ne face sa ne simtim bine si cei din jurul nostru se simt de asemenea bine... Japonia are multe "lucruri" bune si placute, dar nu le vom simti asa cu "ochi" de roman...
[/quo
Salutare!Eu locuiesc in Romania dar ma dau in vant dupa traditiile japoneze(practic de ceva vrema aikido).Problema e ca aici ajung doar informatii trunchiate sau..alterate intr-un fel sau altul.Crezi ca ai putea sa ma ajuti sa intelg cate ceva despre Japonia?
Scris 22 March 2006 - 07:04 AM
sunt in japonia de 3 saptamani cu viza de turist si vreau sa ma angajez ca profa de engleza si sa imi schimb viza in viza de munca. dar mi s-a cerut un certificat care sa arate ca am 12 years full education in english. credeti ca daca le duc foile matricole in engleza va fi ok? stiti vreun post available care sa ofere sponsorizare? e cineva pe aici in domeniu? am term Univ Bucuresti japoneza-engleza acum 3 sapt si am aterizat aici. asa ca sunt suuuuuuuuper confuzata ai as avea nevoie de ceva sfaturi. stau in meguro,tokyo si astept sfaturi de la oameni cu mai multa minte decat mine...
va pup
ioana
Scris 28 March 2006 - 01:23 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Biserici romāneşti īn Atena? | Xrist | 2 | 1.272 |
|
-= Virgin Media face Romania tara de tigani =-
cea mai mare companie mobila din Anglia |