Romani in japonia Teme combinate
Scris 09 September 2004 - 10:17 AM
Buna! traiesc in Japonia de 2 ani dar nu am reusit sa-mi gasesc si eu un romanas de al meu pe aici pe aproape
. Cine este din Japonia mana sus?? :winca:
Scris 07 October 2004 - 05:18 PM
salut,eu sunt in asia de peste un an,dar m-am saturat,ma duc acasa
n-ui de mine.
Scris 09 October 2004 - 02:31 AM
Vreau detalii!Presimt ca la anul am sa aterizez in China pentru 6 luni si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Poti sa-mi spui cum e calitatea educatiei acolo?Profesori, cursuri, conceptii,..vacante?
Cum ti se pare chineza?Mie mi se pare greeeeeaaaaa
Poti sa-mi spui cum e calitatea educatiei acolo?Profesori, cursuri, conceptii,..vacante?
Cum ti se pare chineza?Mie mi se pare greeeeeaaaaa
Scris 03 November 2004 - 07:07 PM
Chinezu draga unde in Asia , in China? Japonia este mult prea diferita de China.
Scris 04 November 2004 - 05:37 PM
ericaa, uite ai deschis totodata un alt subiect interesant. Poti sa ne povestesti si noua cum este viata in Japonia? Mie una mi se pare o tara extrem de diferita de Romania, si as fi curioasa.
Ce te-a frapat cel mai tare?
Ce iti place?
Ce nu-ti place?
Multumesc
Ce te-a frapat cel mai tare?
Ce iti place?
Ce nu-ti place?
Multumesc
Scris 04 November 2004 - 11:58 PM
Da intradevar Japonia este opusul Romaniei , ei fac totul pe dos fata de noi . Ce m-a socat este ca in ciuda faptului ca ei sunt nr 1 in curetenie si conturii in banca , ajunsa acolo am bagat de seama ca nu se adevereste lozinca .Cand am fost cu sotul in vizita la un prieten de-al lui , si nu numai el , am ramas "afis" cand am vazut in ce cocioaba locuieste . Mai are 2 copii , nu are un pat in casa :socca: .Ei daca au masina tare ,mancarica deliciosa si apoi o baie ca in povesti e de ajuns , celelalte mai la urma .Imi place cum se distreaza japonezii , dar la intervale mari de timp , ei au obsesia muncii , jobul nr 1. In weecaend ei merg . cu familia bineinteles , la onsen (bai termale ) , la munte , la iarba verde , la o sedinta de masaj ,la o partida de golf, iar seara la un caaraocae , la un snacca (este un barulet de ospitalitate maxima , si de multe ori avem si companie o fata frumoasa care intretine conversatie.
Ce sa va mai povestesc , nu imi vine in minte acum , dar veniti cu intrebari , va raspund cu cea mai mare placere.
Ce sa va mai povestesc , nu imi vine in minte acum , dar veniti cu intrebari , va raspund cu cea mai mare placere.
Scris 05 November 2004 - 04:38 PM
Multumim, ericaa.
O sa ma mai gandesc si te intreb daca mai imi vine ceva in minte
O sa ma mai gandesc si te intreb daca mai imi vine ceva in minte
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Emigrantii=pribegii lumii | spider | 30 | 15.760 |
|
Povestiti despre tara unde va aflati