De mult am fost pasionata de Egipt, însă nu am ascultat muzica egipteana.
De curând am ascultat un CD printre care s-a strecurat și o melodia cu accente egiptene.
Îmi poate arata cineva alte melodii de genul acesta?
Pagina 1 din 1
Muzica cu accente egiptene Egipt
Scris 16 August 2011 - 02:30 AM
mai încearcă de la formaţia asta. mai toate versurile sunt legate de egipt, şi muzica lor la fel ...
Scris 20 August 2011 - 05:29 PM
melodie mai egipteană ca asta n-aţi auzit.
on: în afară de nile, încearcă şi orphaned land - formaţie de folk metal din israel care îmbină metalu' greu cu muzică din folclorul antic evreiesc şi egiptean .
alte trupe: apophis, melechesh, nocturnus.
Scris 21 August 2011 - 11:21 AM
Vai!!Nu mai pot de ras.
Ma așteptam sa fie o melodie mai "serioasa".Si ca sa vezi de ce dau!!
Am sa încerc formațiile pe care mi le-ai recomandat.
Scris 22 August 2011 - 08:19 PM
Vai ce stresanta e muzica arabeasca egipteana, aia tipica ma refer. Dintre toate stilurile de muzica arabeasca aia egipteana ma calca pe nervi. Cea traditionala e muzica de dans din buric. 
Dar gusturile omului nu se discuta, deci in spiritul asta, daca tie iti place muzica egipteana ma gandesc sa-ti recomand cativa artisti mai de doamne ajuta. Le gasesti melodiile pe Youtube.
Hisham Abbas, Moustafa Amar, Hakim, Tamer Hosny, Amr Diab, Mohamed Mounir, Hani Shaker, Sherine, Ehab Tawfik.
Da-i bice...
Dar gusturile omului nu se discuta, deci in spiritul asta, daca tie iti place muzica egipteana ma gandesc sa-ti recomand cativa artisti mai de doamne ajuta. Le gasesti melodiile pe Youtube.
Hisham Abbas, Moustafa Amar, Hakim, Tamer Hosny, Amr Diab, Mohamed Mounir, Hani Shaker, Sherine, Ehab Tawfik.
Da-i bice...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica Ruseasca
Atât |
Marlboro | 48 | 7.974 |
|
Party music :D | uituca | 30 | 15.046 |