Biserici in Bucuresti daca as merge la 4 dintre ele
Scris 15 August 2011 - 04:26 PM
Am drum in Bucuresti si as vrea sa merg la cateva biserici; care mi le-ati recomanda avand in vedere ca am 2 zile la dispozitie si nu am masina? Multumesc anticipat
Scris 15 August 2011 - 07:36 PM
Daca te intereseaza bisericile, ai putea vizita Catdrala Patriarhala, Biserica Alba, Radu Voda, Catedrala Sfantul Iosif si Biserica Italiana. Nu sunt la distante mari una de alta.
Scris 15 August 2011 - 11:06 PM
Biserica Sf Ciprian . E un ambient magic . E un loc linistit unde mereu mi-am gasit rezolvare la probleme sufletesti
Scris 16 August 2011 - 02:16 PM
Ah, da, era sa uit. Mai poti adauga pe lista Biserica Kretulescu, pe Victoriei langa Palatul Regal. O biserica veche si foarte frumoasa.
Scris 16 August 2011 - 11:06 PM
Careva dintre bisericile enumerate gazduiesc si moaste de sfinti?
Offtopic, cum te inchini la moastele unui sfant? Modul corect, asa ca pentru un incepator...
Offtopic, cum te inchini la moastele unui sfant? Modul corect, asa ca pentru un incepator...
Scris 17 August 2011 - 11:26 AM
iulishca, la 16 August 2011 - 11:06 PM, a spus:
Careva dintre bisericile enumerate gazduiesc si moaste de sfinti?
Eu am crezut ca vrei sa vizitezi biserici ca turist, sa admiri arhitectura, picturile etc. De altfel doua dintre cele recomandate de mine sunt catolice.
Pentru intrebarea asta cred ca va trebui sa mergi la alt topic.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Religia, Legea si frica | Pixelut | 58 | 12.234 |
|
Promovarea religiei prin autoritate parentala | CavalerulJedi | 26 | 2.676 |
|
Cat este salariul adevarat al unui preot ortodox? | Dzidzean | 32 | 3.650 |
|
Vina copiilor?
topic adresat, in special, celor ce cred in Dumnezeu |
Roxana@ Elena | 83 | 7.366 |
|
Chestionar:
Nelegalizarea prostitutiei pe considerente religioase!
Cine sunt cei care se opun? |
Paraschiv_achim | 36 | 1.628 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS