sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Accesarea memoriei Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 13 August 2011 - 08:09 PM

Vezi postareaLuciaD, la 13 August 2011 - 03:20 PM, a spus:

trebuie avut grija ca nu orice ne este necesar, chiar daca toate ne sunt date.(este parerea mea si nu numai a mea)

Eu cred ca ceea ce nu ii este necesar cuiva nu va fi revelat. Chiar daca sunt de parere ca totul se intampla cu un scop si exista o corelare continua intre actiunile oamenilor, sunt anumite nuante specifice fiecaruia dintre noi ,nuante care ne diferentiaza de ceilalti indivizi, personale , si care nu au nicio relevanta pentru ceilalti, fie ei urmasii familei noastre. De exemplu, s-ar putea ca pe Gpro sa nu-l intereseze in ce lenjerie era imbracata bunica lui cand l-a conceput pe tatal sau.
1

#12 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 13 August 2011 - 08:19 PM

Da, sigur , ai spus ceea ce-am spus si eu. Daca citesti intrebarile dragului Gpro, vis-a-vis-de accesarea memoriei predecesorilor, este posibil sa perceapa si ceea ce-ai spus tu ca nu. Dar postarea ta , de fapt vroia neaparat sa fie ceva care sa arate ca ceea ce-am spus eu nu-i relevant, din cate se observa(si nu numai aci) si accept , bineinteles. :)

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 13 August 2011 - 08:23 PM

0

#13 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 13 August 2011 - 08:23 PM

asa ti se pare...dimpotriva, am accentuat ce ai spus tu, cu varianta mea : tu ai spus ca el sa nu se intereseze de anumite lucruri, iar eu am spus ca acele lucruri neinteresante pentru el nu ii vor fi aratate.... nu tin neaparat sa am dreptate, e doar opinia mea :)

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 13 August 2011 - 08:30 PM

0

#14 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 August 2011 - 08:30 PM

Da, este chiar ceea ce-am spus si-mi intareste ca ceea ce-am spus despre accesarea memoriei, din punctul meu de vedere, asa este (vorbesc despre mine, bineinteles). :)
0

#15 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-July 11

Scris 13 August 2011 - 08:38 PM

ce filozofii faceti pe aicea...

Aceasta postare a fost editata de Gpro: 13 August 2011 - 08:39 PM

0

#16 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 August 2011 - 08:54 PM

Parerea mea mi-am exprimat-o, asa ca n-o sa mai postez(respect ceea ce-ai spus).
0

#17 Utilizator offline   whosyourdady 

• lord
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-April 08

Scris 02 December 2011 - 01:45 PM

Eu cred ca se poate accesa doar memoria omului respectiv, nu si cea a predecesorilor.
Desi am citit un caz pe net in care o femeie, dupa o coma profunda, a reusit sa vorbeasca o limba veche de care nu avusese habar pana atunci ca o stia.
0

#18 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 02 December 2011 - 06:17 PM

Vezi postareaGpro, la 12 August 2011 - 06:05 PM, a spus:

Stim ca <virgula> cu ajutorul hipnozei putem accesa parti din memoria noastra, un prieten mi-a spus ca ea nu este stocata intr-un singur loc, ci in mai multe, asadar nu o poti accesa pe toata imediat, apoi mi-am adus aminte ca am citit un articol cum ca un om a capatat personalitatea altuia de la un transplat de inima, deci memoria pare a fi stocata nu numai in creier, ci si in alte parti ale corpului, apoi l-am intrebat eu daca memoria poate fii stocata si in ADN, si el a spus ca este posibil, acum vine intrebarea SF:

Daca memoria POATE fii stocata si in ADN atunci putem sa accesam memoria predecesorilor nostri (parinti/bunici/stra-bunici etc.)?

Stiu ca intrebarea este foarte SF... si apropo sunt nou pe forumuri, daca se poate, fara flame wars :friends:

E cam mult spus ca ar fi capatat personalitatea respectivului. Am vazut documentare in care se spunea ca persoana care primeste organul altcuiva, poate sesiza o schimbare in anumite perceptii (gust, miros)... dar cam atat.

Cat despre memoria ADN-ului, chiar asta facem. Mostenim, accesam si folosim informatii subtile de la predecesorii nostri, dar nu acel gen de informatii care sa ne conduca la oala cu galbeni ascunsa de stra-stra-stra... bunicu pe timpul primului razboi sau... a invaziei turcilor :)
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Plouă cu păsări moarte şi īn Romānia _Undying_  112 7.667
Hot Topic (New) Diversitate in credinte
sau totul despre Varza Iluminata .
Ravl  131 11.155
Hot Topic (New) Calatoria in trecut Gregory1992  57 3.448
Hot Topic (New) Atasamente Terra - un laborator genetic ironic  258 22.441
Hot Topic (New) Somnul
Ce se intampla cand dormim ??
master_mind  107 23.197