sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Accesarea memoriei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-July 11

Scris 12 August 2011 - 06:05 PM

Stim ca <virgula> cu ajutorul hipnozei putem accesa parti din memoria noastra, un prieten mi-a spus ca ea nu este stocata intr-un singur loc, ci in mai multe, asadar nu o poti accesa pe toata imediat, apoi mi-am adus aminte ca am citit un articol cum ca un om a capatat personalitatea altuia de la un transplat de inima, deci memoria pare a fi stocata nu numai in creier, ci si in alte parti ale corpului, apoi l-am intrebat eu daca memoria poate fii stocata si in ADN, si el a spus ca este posibil, acum vine intrebarea SF:

Daca memoria POATE fii stocata si in ADN atunci putem sa accesam memoria predecesorilor nostri (parinti/bunici/stra-bunici etc.)?

Stiu ca intrebarea este foarte SF... si apropo sunt nou pe forumuri, daca se poate, fara flame wars :friends:

Aceasta postare a fost editata de Gpro: 12 August 2011 - 06:09 PM

1

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 12 August 2011 - 06:43 PM

daca ar fi adevarata teoria ta, nu cred ca o sa poti accesa acea memorie prin hipnoza.
din punctul meu de vedere toata istoria acestui pamant este stocata, nu neaparat in ADN ci in campul electro-magnetic al pamantului si este accesibila daca te conectezi pe frecventa corecta.
:good:
2

#3 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 August 2011 - 06:57 PM

Vezi postareaFluturel, la 12 August 2011 - 06:43 PM, a spus:

daca ar fi adevarata teoria ta, nu cred ca o sa poti accesa acea memorie prin hipnoza.
din punctul meu de vedere toata istoria acestui pamant este stocata, nu neaparat in ADN ci in campul electro-magnetic al pamantului si este accesibila daca te conectezi pe frecventa corecta.
:good:

Ce-am ingrosat mi-a zis si prietenul meu, si el crede in chestii de genu' paranormalului, o sa mai vorbersc cu el sa vad ce spune :), si cum ai putea sa te conectezi la aceasta frecventa, si care este?

Aceasta postare a fost editata de Gpro: 12 August 2011 - 07:00 PM

0

#4 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 12 August 2011 - 07:00 PM

Vezi postareaGpro, la 12 August 2011 - 06:57 PM, a spus:

si cum ai putea sa te conectezi la aceasta frecventa, si care este?

nu cred ca o sa gasesti pe nimeni sa iti dea aceste raspunsuri :)
daca iti vor fi utile / le vei gasi singur
1

#5 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 August 2011 - 07:08 PM

Vezi postareaFluturel, la 12 August 2011 - 07:00 PM, a spus:

nu cred ca o sa gasesti pe nimeni sa iti dea aceste raspunsuri :)
daca iti vor fi utile / le vei gasi singur

Uhoh, totul este asa de complicat :stars: poate descopar eu o cale :D :crazy:

edit:

totusi, se poate ajunge la accesarea memoriei predecesorilor? poate sunt si alte cai...

Aceasta postare a fost editata de Gpro: 12 August 2011 - 07:12 PM

0

#6 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 13 August 2011 - 12:45 PM

Da, SF-ul, paranormalul de azi este normalul, naturalul de maine, vorba aia. Parerea mea este ca accesarea memoriei este posibila si intr-un mod constient.
0

#7 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 August 2011 - 02:14 PM

Vezi postareaLuciaD, la 13 August 2011 - 12:45 PM, a spus:

Da, SF-ul, paranormalul de azi este normalul, naturalul de maine, vorba aia. Parerea mea este ca accesarea memoriei este posibila si intr-un mod constient.

Poate face cineva vreo masinarie ca in assassin's creed, unele idei pareau SF la inceput, ca si clonarea...
0

#8 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 August 2011 - 02:35 PM

Gasisem intr-o carte, demult, ca este o asemenea "masinarie"(fara nicio legatura cu a face rau cuiva) (nu stiu despre cea din asasin's, nu cunosc)si-i spune "cronovisor". Tot acolo scria ca este depozitata la Vatican. Insa, parerea mea este ca omul are capacitatea de-a accesa toate "link-urile" interioare si exterioare (nevazute)ale profunzimii memoriei si de-a intelege lucrurile, cunoastere(inspirata) care ne permite sa percepem cat mai "fidel" sa zicem asa, interrrelatia intre tot ceea ce este, ceea ce a fost si va fi.

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 13 August 2011 - 02:38 PM

0

#9 Utilizator offline   Gpro 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 August 2011 - 03:16 PM

Vezi postareaLuciaD, la 13 August 2011 - 02:35 PM, a spus:

Gasisem intr-o carte, demult, ca este o asemenea "masinarie"(fara nicio legatura cu a face rau cuiva) (nu stiu despre cea din asasin's, nu cunosc)si-i spune "cronovisor". Tot acolo scria ca este depozitata la Vatican. Insa, parerea mea este ca omul are capacitatea de-a accesa toate "link-urile" interioare si exterioare (nevazute)ale profunzimii memoriei si de-a intelege lucrurile, cunoastere(inspirata) care ne permite sa percepem cat mai "fidel" sa zicem asa, interrrelatia intre tot ceea ce este, ceea ce a fost si va fi.

Da dar eu ma gandeam daca omul poate accesa memoriile predecesorilor cu sau fara acea masinarie

Aceasta postare a fost editata de Gpro: 13 August 2011 - 03:41 PM

0

#10 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 August 2011 - 03:20 PM

Da, am si scris ca omul are (si) aceasta capacitate. Aduc o mica precizare, parca spusese si Fluturel si anume ca trebuie avut grija ca nu orice ne este necesar, chiar daca toate ne sunt date.(este parerea mea si nu numai a mea)

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 13 August 2011 - 03:23 PM

4

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Venirea la lume prin karma Heeeellreiserfs  17 3.335
Hot Topic (New) Femeia naste un copil care seamana cu prima sa iubire? E ceva real LightHammer  42 9.107
Hot Topic (New) Atasamente Explozii solare fara precedent
A inceput sfarsitul?
Burel001  141 13.067
Hot Topic (New) Atasamente D' Hex Zen`  91 16.651
Poll (No New) Chestionar:    Nostradamus
profetii si viziuni
edy97  4 2.396