sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Datoria globala Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 13 August 2011 - 04:07 PM

Parerea mea este ca nu vor mai exista mijloace financiare si banesti, deci nici datorii, de niciun fel si nu numai din punct de vedere economic.Spusesem ca intreg acest sistem(ecomnomic, social, politic, etc.) si-a dovedit ineficienta si ca atare nu poate sa se mai manifeste in acest mod.
0

#42 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 13 August 2011 - 04:59 PM

Vezi postarealupini, la 13 August 2011 - 02:49 PM, a spus:

Pe mine cunoaşterea lumii mă face mai fericit. Asta nu o puteam avea acum 200 de ani la nivelul pe care-l am acum.
Cum a echilibrat şi U.R.S.S.-ul până în 1991. Când spun echilibru, am în vedere echilibrul competiţional. Cel mai mare progres al civilizaţiei umane a apărut după 1945, când a existat acea competiţie dintre U.R.S.S. şi S.U.A. pe toate planurile: economic, social, politic, tehnologic, o competiţie numită "Război rece", sau "echilibru fragil".

acum 200 de ani a fost un timp al unor mari descoperiri; te aisigur ca ai fi fost mult mai satisfacut spiritual fata de acum.
nu compara china actuala cu urss-ul anilor comunisti (de dupa perioada stalin)... si nici conditia umana dintre cele 2 regimuri.

Vezi postareaLuciaD, la 13 August 2011 - 04:07 PM, a spus:

Parerea mea este ca nu vor mai exista mijloace financiare si banesti, deci nici datorii, de niciun fel si nu numai din punct de vedere economic.Spusesem ca intreg acest sistem(ecomnomic, social, politic, etc.) si-a dovedit ineficienta si ca atare nu poate sa se mai manifeste in acest mod.

viitorul va fi comunist sau deloc!

Vezi postarealupini, la 13 August 2011 - 03:47 PM, a spus:

Inteligenţei naturale i-au trebuit milioane de ani până să ajungă aici, iar inteligenţei artificiale (calculatorului), i-au trebuit 66 de ani ca să ajungă unde e acum, adică să calculeze mult mai repede decât omul ! Şi nu se opreşte aici, ci această inteligenţă artificială e din ce în ce mai...inteligentă în fiecare an.

inteligenta artificiala nu exista ; si nici nu va exista vreodata... iar daca va exista va fi tot un gest al creatiei: insa, nici atunci putem vorbi de inteligenta "artificiala" ci de o inteligenta a firii, nascuta din creatie:atentie nascuta, nu conceputa! ca-i divina ca-i naturala, naiba stie...
dar chiar ma contrariezi, te stiu un teist; cum se-mpaca "inteligenta artificiala"( ce a depasit omul,cum spui tu) cu divinitatea?!

Aceasta postare a fost editata de *Mitzu*: 13 August 2011 - 05:01 PM

0

#43 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 13 August 2011 - 05:35 PM

Draguta treaba cu "comunismul" spusa de dragul nostru "Mitzu". Sunt totusi in rezonantza cu cei care spun ca va fi "spiritual sau nu va fi deloc". Insa asta-i o alta poveste.( Oare-am putea spune ca-i o datorie globala, morala, la nivel de suflet?!- ca si o glumitza-)
0

#44 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 13 August 2011 - 06:11 PM

Vezi postareaLuciaD, la 13 August 2011 - 05:35 PM, a spus:

Draguta treaba cu "comunismul" spusa de dragul nostru "Mitzu". Sunt totusi in rezonantza cu cei care spun ca va fi "spiritual sau nu va fi deloc". Insa asta-i o alta poveste.( Oare-am putea spune ca-i o datorie globala, morala, la nivel de suflet?!- ca si o glumitza-)

..
asa va fi sau deloc...
deja nu mai este o datorie; obligatie ar trebui sa fie pentru majoritatea; ptr altii care inteleg sa fie o datorie.
0

#45 Utilizator offline   unstoppable 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-May 11

Scris 13 August 2011 - 06:55 PM

Vezi postarealupini, la 12 August 2011 - 06:38 PM, a spus:

Domnule, dacă ai ceva de spus spune, nu doar pune nişte linkuri care nu au legătură cu discuţia ! Acele linkuri sunt despre calitatea vieţii !!!

Dacă o comunitate formată din 10 oameni, produce în total 10 000 de dolari pe lună, aceştia, teoretic au un nivel de viaţă ridicat, pentru că individual câştigă mult. Dar dacă o comunitate de ....1000 de oameni produce aceeaşi sumă, indivizii din acea comunitate vor avea fiecare parte de sume mici, deci de un nivel de viaţă foarte scăzut. Despre asta e vorba în calitatea vieţii.

Lupini, am un respect deosebit pentru tine, dar cand vad ca te ratoiesti, imi tai orice elan.
Cand ti-am zis sa te uiti la economie, aia se refera la mai multe, si uite inca un link.

http://international...scores-quality/#

Economy (15%). We consider interest rates, GDP, GDP growth rate, GDP per capita, the inflation rate, and GNP per capita to determine each country’s Economy score.

PIB-ul de care ziceai.
0

#46 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 14 August 2011 - 01:22 AM

Vezi postarea*Mitzu*, la 13 August 2011 - 04:59 PM, a spus:

inteligenta artificiala nu exista ; si nici nu va exista vreodata...

Intersează-te ce este Web 3.0, sau ce este calculatorul D-Wave achiziţionat acum vreo două luni de cei de la Lockheed Martin. Acesta e viitorul omenirii ! Inteligenţa artificială va depăşi cu mult, cu foarte mult inteligenţa omului.
0

#47 Utilizator offline   Tiarraa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-August 11

Scris 14 August 2011 - 09:39 AM

Vezi postarealupini, la 14 August 2011 - 01:22 AM, a spus:

Intersează-te ce este Web 3.0, sau ce este calculatorul D-Wave achiziţionat acum vreo două luni de cei de la Lockheed Martin. Acesta e viitorul omenirii ! Inteligenţa artificială va depăşi cu mult, cu foarte mult inteligenţa omului.

http://alice.pandorabots.com/
0

#48 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 August 2011 - 07:03 PM

Vezi postarea*Mitzu*, la 13 August 2011 - 11:35 AM, a spus:

orice om cu oleaca de creier, isi pune intrebare: cui naiba datoreaza pamantul bani?!
cum este posibil asa ceva?!

Un om "cu oleaca de creier" nu isi pune o asemenea intrebare, pentru ca gandeste singur.
Pamantul nu datoreaza nimanui bani, ci pamantenii isi datoreaza unii altora.

Prima problema: suma algebrica a datoriilor nu e totuna cu suma aritmetica a datoriilor. Daca X are 100 de euro datorie la Y, Y are 100 de euro datorie la Z si Z are 100 de euro datorie la X, suma algebrica e zero, dar datoriile totale (suma aritmetica) e 300. De unde naiba 300 euro datorii, daca nimeni n-a avut vreodata atatia bani ? :stars:

A doua problema este indatorarea in contul veniturilor ulterioare: cand iei un credit de la banca, te imprumuti din viitor. Adica iti sacrifici bunastarea viitoare, acceptand sa platesti din veniturile tale viitoare 140 de euro (de exemplu) pentru a avea azi un produs care valoreaza acum 100 de euro si care maine (cand ai putea sa ti-l permiti pe bune, fara credite) va valora doar 75 de euro.

Daca vrei lucruri pe care nu ti le permiti, asta patesti. Sau ca sa-l citez pe taica-meu: "multa lume e proasta" :doh:

Aceasta postare a fost editata de harald: 17 August 2011 - 07:07 PM

1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Serviciu - impartit pliante sau kfc. N-am 18 ani
am cateva intrebari
Idolul cat  5 1.478
Replici noi ArcelorMittal îşi vinde la suprapreţ acţiunile către salariaţi Rami  0 1.145
Hot Topic (New) Atasamente Idei de afaceri
ce ati face cu 300 de milioane?
maybe  92 82.809
Replici noi Cum sa vinzi publicitate? soleg  3 5.817
Replici noi Traducerea termenilor bursieri Ralukutza09  2 568