Rugaciune puternica credinta
Scris 12 August 2011 - 05:26 AM
hello...sunt noua pe aici si nu stiu chiar daca m-am bagat bine la subiect... vreau sa fac ceva cunoscut,unii dintre voi poate au auzit de ea ...altii nu anyway este vorba despre o rugaciune puternica eu am tinut-o 3 zile de marti( inca nu mi s-a implinit dar totusi e mai bine) si se tine 9 te ajuta intr-o dorinta de a ta din cate am auzit la multi oameni li s-a implinit inainte sa termine cele 9 marti... si se tine o lumanare aprinsa de la biserica,eu chiar cred in ea,dat fiind ca aproape toti oamenii care au zis - o au scapat de necazuri poate e si treaba cu gandirea colectiva cert este ca da te ajuta dar parerea mea este ca trebuie sa fie spusa din inima.
SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta.
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
0
Scris 12 August 2011 - 09:12 AM
Flee, la 12 August 2011 - 05:26 AM, a spus:
Eu nu cred asta.....
Apropo , care e balaurul ce zace la picioarele Mariei ?
Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 12 August 2011 - 09:14 AM
Scris 15 August 2011 - 08:26 PM
In functie de tipul suferintei, creierul iti creeaza iluzia existentei lui Dumnezeu si diferite astfel de iluzii din domeniul religiei/paranormalului. Am simtit si eu astfel de iluzii si erau foarte convingatoare. Dar un om rational isi da seama ca nu sunt reale, asa incat un om rational oricate suferinte ar indura in viata, tot nu va deveni credincios.
Aceasta postare a fost editata de Abc2009ro: 15 August 2011 - 08:27 PM
Scris 21 August 2011 - 07:53 PM
Parca sunteti ca satanistii din trupa Agathodaimon. Numai astia cred ca sunt sfintiti cu roua suferintii.
Apropo ! In paradis nu exista durere si tristete, deci cu siguranta aici nu e paradisul. Lumea aceasta imi pare mai mult un soi de purgatoriu...
Aceasta postare a fost editata de Andrei Renée: 21 August 2011 - 07:54 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Dimineata | 97 | 10.714 |
|
|
dark_light | 13.143 | 435.848 |
|
Rasele umane
perspectiva biblica |
VEMANS | 30 | 10.827 |
|
De ce orice credinta este urmata de îndoiala ?
Fa ce spune popa ... ! |
GeoFiloRo | 37 | 4.271 |
|
Ce este Raul?
Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri) |
octavc | 166 | 13.405 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS