sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Simt ca cedez "Ma bate RAU viata" Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Weezy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 11 August 2011 - 07:50 PM

De cativa ani simt ca viata mea se duce de rapa, o sa incep cu inceputul:
Ma uit la uni oameniparca zici ca au totul , eu nu am nimic, cand mi-am dorit si eu ceva cu disperare atunci mi sa intamplat pe dos,odata imi placea o fata da ei ii placea de fratimiu,prietenii mei sunt bogati eu nu am nimic din ce au iei( de ziua lor ei primesc pc performante, PS3, IPhone, eu nimic)fratimiu imi distruge increderea pas cu pas, ma chinuie contiinu , se ia de mn din orice aproape ca ma si bate, ma face "nimic" "vei fi un nimic toata viata , un retardat", ma face sa ma simt ca un gunoi , un om slabanog ca el o fi gras rau, habar nu aveti cat astept sa termine liceul ca sa se duca unde o fii ....vreau sa scap de el odata, mi-am pierdut incredera in biserica si Dumnezeu( dc ei au totul si eu nu am nimic) mie de ce nu mi se intampla ceva bun?...dc nu potem fi toti la fel de slabi,grasi la fel de bogati dc trebuie sa fim dezamagiti contiinu in dragoste sau sa ne fie zdrobita increderea?
Daca atunci cand o sa cresc o sa o tin numai in ghinioane , nu vreau sa ajung acel nimic ,.....vreau sa am iar increderea pe care o aveam odata.....credetima ca am scris postul asta cu lacrimi in ochi :cry:
NU MAI VREAU SA SIMT DEPRESIA ASTA, cand ma uit la parintii mei ca muncesc atat sa-mi fie mie bine mi se rupe sufletu si de ei :(
Pur si simplu cedez...daca aveti sfaturi VA ROG postatile pt ca nu vreau sa-mi distrug si mai rau viata droganduma, mai bn m-asi sinucide..... :skull:

Aceasta postare a fost editata de Un.simplu.cont: 11 August 2011 - 07:56 PM

0

#2 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 09

Scris 11 August 2011 - 07:55 PM

Vezi postareaUn.simplu.cont, la 11 August 2011 - 07:50 PM, a spus:

Parintii tai ce zic de comportamentul fratelui tau?
0

#3 Utilizator online   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 11 August 2011 - 07:55 PM

mi-am pierdut incredera in biserica

un lucru bunImagine amplasata

ce pot sa-ti zic: sa fii multumit cu ceea ce ai

3

#4 Utilizator offline   Weezy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 August 2011 - 08:00 PM

Vezi postareadowntempo, la 11 August 2011 - 07:55 PM, a spus:

Parintii tai ce zic de comportamentul fratelui tau?

Nu imi amestec parintii , cat despre fratele meu nu pot sa zic ca face numai asa ma si ajutat cei drept daca sa luat cineva de mn el zice ca e asa agresiv cu mn pt ca vrea sa ma amturizeze sa stiu ca viata e o "curva" scuzati limbaju, dar nu pot sa sufar atat si asta nus lectii de viata , nu ma inveti nimic daca ma faci sa te urasc!
Nu le zic nimic parintilor pt ca tata a avut niste veri care totta ziua se bateau si ei nu ar suporta sa ne vada ca ei sa ne batem din orice, mai bn ca ei sa ne vada uniti si asa ei au viata destul de grea

cat depre chestia cu biserica vazusem un documentar cu illuminatii cum ca rapperi si-ar fi vandut sufletu diavolului si mereu mi-am zis ca daca o sa continue asa viata mea intr-o zi o sa zic "I-am sufletu da da-mi o viata frumoasa macar 10 ani si apoi chinuiema" dar nu am facut pt ca nu stiu sigur ce sa mai cred

Aceasta postare a fost editata de Un.simplu.cont: 11 August 2011 - 08:03 PM

0

#5 Utilizator online   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 11 August 2011 - 08:02 PM

si eu cand eram scolar ma bateam cu frate-miu
cand am intrat la liceu ne-am calmat
0

#6 Utilizator offline   Weezy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 August 2011 - 08:04 PM

Vezi postareaAl Micu, la 11 August 2011 - 08:02 PM, a spus:

si eu cand eram scolar ma bateam cu frate-miu
cand am intrat la liceu ne-am calmat

si eu am intrat la liceul la care e si el si el imi zice ca sa nu-l fac de ras, sa nu ajung batjocura cuiva ca nu o sa se bage, ca nici nu o sa ma bage in seama
0

#7 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 August 2011 - 08:07 PM

Vezi postareaUn.simplu.cont, la 11 August 2011 - 08:00 PM, a spus:

"I-am sufletu da da-mi o viata frumoasa macar 10 ani si apoi chinuiema"

Cum ar arata acea "viata frumoasa" la care tanjesti?
Ce anume iti doresti sa se schimbe in viata ta?
Cum ar trebui sa fii tu si sa arate viata ta ca sa fii multumit?
1

#8 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 11 August 2011 - 08:11 PM

Incepe sa-ti construiesti personalitatea. Fa-ti o lista cu ce iti place si incearca sa fii bun la acele lucruri din capul listei. Fa asta cand te vei simti un pic mai bine. Straduieste-te sa devii bun, chiar daca acum ti se pare ca o sa dureze o vesnicie sau ca n-are nici un sens. Vei vedea ca dureaza mult mai putin decat iti inchipui acum si sensul incepe sa se contureze atunci cand apare satisfactia de a fi facut ceva. Daca vei fi bun la ceva, vei capata siguranta si incredere in tine, vei avea ceva care sa te defineasca si nu te vei mai pierde cu una cu doua in fata oricui. Asta iti va asigura si o oarecare independenta, emotionala si poate chiar financiara. Plus ca hobby-urile aduc prieteni in preajma.

Parerea mea.

4

#9 Utilizator offline   Weezy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie

Scris 11 August 2011 - 08:14 PM

Vezi postareadowntempo, la 11 August 2011 - 08:07 PM, a spus:

Cum ar arata acea "viata frumoasa" la care tanjesti?
Ce anume iti doresti sa se schimbe in viata ta?
Cum ar trebui sa fii tu si sa arate viata ta ca sa fii multumit?

Sa fiu sanatos(si acum sunt dar la ce folos..) sa am o stare materiala buna , sa fiu popular in liceu ,sa termina mate-info intensiv info(la asta mie frica rau), sa am o constitutie fizica excelenta (muschi, nici prea umflat) fratimiu sa-mi fie cel mai bun pireten daca nu sa nu mai fie deloc, fata pe care o iubeam sa nu se fi folosit de mn ca sa ajunga la el , si sa am o garderoba cam ca Lil Wayne......asta ar fi fost o viata perfecta pt mn.

Vezi postareaAllexandrra, la 11 August 2011 - 08:11 PM, a spus:

Incepe sa-ti construiesti personalitatea. Fa-ti o lista cu ce iti place si incearca sa fii bun la acele lucruri din capul listei. Fa asta cand te vei simti un pic mai bine. Straduieste-te sa devii bun, chiar daca acum ti se pare ca o sa dureze o vesnicie sau ca n-are nici un sens. Vei vedea ca dureaza mult mai putin decat iti inchipui acum si sensul incepe sa se contureze atunci cand apare satisfactia de a fi facut ceva. Daca vei fi bun la ceva, vei capata siguranta si incredere in tine, vei avea ceva care sa te defineasca si nu te vei mai pierde cu una cu doua in fata oricui. Asta iti va asigura si o oarecare independenta, emotionala si poate chiar financiara. Plus ca hobby-urile aduc prieteni in preajma.

Parerea mea.

Am prieteni , am hobbyuri daor la acest lucru ma pricep cu adevarat sa stau cu prieteni mei , daca nu ar fi fotbalul nu stiu ce as face mereu ma descarc prin el ...intr-o zi mi-am zis ca o sa daram poarta de la terenul pe care joc de nervi

OFF: nu stiu dc dar postul tau aproape ma facut sa plang

Aceasta postare a fost editata de Un.simplu.cont: 11 August 2011 - 08:16 PM

0

#10 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 August 2011 - 08:17 PM

Vezi postareaUn.simplu.cont, la 11 August 2011 - 08:14 PM, a spus:

Sa fiu sanatos(si acum sunt dar la ce folos..) sa am o stare materiala buna , sa fiu popular in liceu ,sa termina mate-info intensiv info(la asta mie frica rau), sa am o constitutie fizica excelenta (muschi, nici prea umflat) fratimiu sa-mi fie cel mai bun pireten daca nu sa nu mai fie deloc, faat pe care o iubeam sa nu se fi folosit de mn ca sa ajunga la el , si sa am o garderoba cam ca Lil Wayne......asta ar fi fost o viata perfecta pt mn.

Si ce faci concret pentru ca sa iti implinesti visele?
Vrei muschi. Mergi la sala, sa faci 3-4 antrenamente pe saptamana, sub indrumarea unui instructor pregatit, nutritionist?

Colinzi magazinele ca sa gasesti haine la moda faine?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Anxietatea in timpul zborului cu avionul
Evitati sa zburati cu avionul datorita anxietatii?
adrian1974  51 18.595
Hot Topic (New) Atasamente Inteligenta&realitatea obiectiva
psihanaliza
Cristi din prahova  81 6.568
Hot Topic (New) Akrasia * * * * -
Inamicul ascuns
CavalerulJedi  23 1.649
Hot Topic (New) Iesirea din script Oana0110  90 8.715
Hot Topic (New) Crestinii cred ca psihologia e demonica! * * * * * Hypathia  216 13.920