Fraze de refuzat avansurile.... forumistilor
Scris 11 August 2011 - 06:46 PM
Il cunoasteti pe forumistul care face repede 30 de postari si incepe sa te bombardeze cu mesaje , intrebari " Aia esti tu in poza" " Esti insurat?" . Unde locuiesti? Imi dai si mie nr de telefon? Si alte mesaje de genul asta. Sa zicem aici cuvintele de duh cu care ii putem tine la distanta. Incep eu :
E nevoie de mai mult de 30 de postari pentru ca cineva sa ma dea pe spate.
E nevoie de mai mult de 30 de postari pentru ca cineva sa ma dea pe spate.
Scris 11 August 2011 - 06:57 PM
Pai hai sa presupunem ca nu exista, ca mi i-am imanginat iou, cum ii tinem la distanta?
Scris 11 August 2011 - 07:03 PM
Aseneth, la 11 August 2011 - 06:57 PM, a spus:
Pai hai sa presupunem ca nu exista, ca mi i-am imanginat iou, cum ii tinem la distanta? 
ma, fii atenta..eu am intalnit unul singur si sa stii ca nu au fost 30 de mesaje...
rad ca proasta doar cand imi amintesc...si mi-a trimis o poza cu toate alea pe afara..gol...pai dupa ce m-am gandit eu..da ce gandit ca imi ziceam mereu...ete ca mai sunt si oameni normali...am inchis calculatorul direct...l-am deschis dupa juma de ora....inca gandesc cand imi aduc aminte
Scris 11 August 2011 - 07:08 PM
Eu nu am primit asemenea mesaje intrusive.
Mai mult, frazele mele nu sunt indelung elaborate. Sunt spontane.
Mai mult, frazele mele nu sunt indelung elaborate. Sunt spontane.
Scris 11 August 2011 - 07:08 PM
aaaa.si a mai fost unul care mi-a cerut cv-ul...i-am urat sanatate...de atunci m-am ferit ca de tamaie ca sa nu dau ocazia dar nici nu au mai fost..probabil din cauza kilogramelor ca deh..toata lumea iubeste sufletul..
...dar daca ar fi...i-as zice...hai la mama sa te legan pe osanza...
Contact
Facebook
Twitter
RSS