Sunt mostenitoate la casa parinteasca eu cu mama.este posibil ca mama sa se fi dus la notar sa fi dat o declaratie sa nu pot sa vand fara ea? (restrictie de vanzare la camera notarilor)?
Pagina 1 din 1
acte notariat
Scris 09 August 2011 - 12:04 PM
Este posibil sa fi mers la notar, sa se fi declarat mostenitor. Poti sa faci si tu acelasi lucru. Asta inseamna ca atunci cand una din voi deschide succesiunea, sa nu o poata realiza fara cealalta.
oricum nu poti vinde fara ea, decat daca aceasta este NUMAI pe numele tau (casa).
oricum nu poti vinde fara ea, decat daca aceasta este NUMAI pe numele tau (casa).
Scris 09 August 2011 - 01:28 PM
Darianna, la 09 August 2011 - 12:04 PM, a spus:
Este posibil sa fi mers la notar, sa se fi declarat mostenitor. Poti sa faci si tu acelasi lucru. Asta inseamna ca atunci cand una din voi deschide succesiunea, sa nu o poata realiza fara cealalta.
Succesiunea am facut-o ,avem fiecare certificat de mostenitor,ma gandesc ca i-a fost frica sa nu fac ceva ilegal si sa vand fara ea.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Eu as da o lege sa se...
ganditi voi cam ce legi ar mai trebui adoptate in Romania |
ActorGrabit | 15 | 4.685 |
|
proprietar | ioana_bz | 2 | 2.619 |
|