Sari la conținut
Forum Roportal
redLine

Facultate FF sau FFDC

Postări Recomandate

Am trecut de 35 de ani si imi doresc foarte mult sa fac o facultate. Aproape ca nu mai conteaza profilul. Asa ca, avand in vedere ca sunt casatorit cu copii acasa, plus serviciul, timpul imi este extem de limitat, mi-as dori cateva sfaturi si pareri incotro sa ma indrept. Nu sunt foarte avut, deci o facultate particulara scumpa iese din discutie. Bac-ul l-am luat cu media aproape 8.

 

Am citit pe net cate ceva despre invatamantul FFDC, dar nu stiu cat de serioasa este treaba asta. Ma pot inscrie undeva numai cu diploma de bac? Nu mi-e teama de un examen, dar e clar ca nu mai sunt la un nivel foarte competitiv, deci cred ca mi-ar fi un pic cam greu.

 

Orice sfat este binevenit si va multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eh, hai sa spunem ca am nevoie de o diploma.

Si adaug faptul ca nu e chiar ca nu ar conta. Daca as avea de ales,cu siguranta as face-o. Avand in vedere ca nu mai sunt la un nivel ridicat, dar nici extrem de scazut, am zis ca as putea sacrifica dorintele si aspiratiile mele pentru un loc unde as avea sanse! Evident ca diploma pentru care mi-as da toata silinta sa o obtin pe capacitatea mea de a invata (ceva nou).

 

Ca sa nu deviez de la subiect, intre timp m-am mai documentat de pe net, insa tot nu stiu ce e cu acreditarile unor astfel de forme de invatamant; nu am reusit sa aflu preturi si altele asemenea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×