Parintii imi reproseaza mereu ca nu stiu sa am grija de mine, mama in special pretinde ca am un comportament bizar si alte critici... o supar mai mereu iar eu ma enervez usor si totul iese cam urat.Prin "comportament bizar" ea se refera la faptul ca sunt prea inchisa, ca nu stiu sa fiu mai sociabila si sunt inca constienta de asta, incerc sa ma indrept dar mereu fac acelasi greseli.Da... sunt timida in special cu oamenii noi ma simt blocata si prea incordata. Doar cu 2 prietene cele mai bune ma simt in largul meu in rest...!Chiar azi un cunoscut (cam enervant de felul lui) m-a salutat dar s-a parut ca a fost ironic salutul si l-am ignorat apoi mi-am dat seama ca langa el erau mai multi cunoscuti care i-am ignorat fara sa vreau. Stiu ca poate pare o prostie sau poate nu ma intelegeti, dar nu o fac intentionat, pur si simplu cred ca mi-e frica sa nu fiu luata peste picior! Nu am incredere in mine, mereu ma gandesc sa nu fi zis ceva gresit in unele cazuri. Mai ales ma calca pe nervi vreo cativa fosti colegi care ma barfesc si mi-au zis odata ca sunt cea mai fraiera fiinta pe care au cunoscut-o. Insa astfel de porcarii incerc sa le ignor. Dar uneori reusesc sa ma loveasca in suflet
In acest topic am decis sa-mi descarc sufletul , sper sa nu par prea ridicola !
Contact
Facebook
Twitter
RSS