sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Vreau sa MOR ! nu mai suport viata asta Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Fane Tractoristu  

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-August 11

Scris 04 August 2011 - 01:06 PM

Sint foarte bolnav si fizic si psihic. Am stat prin doctori o viata intreaga si n-au putut sa ma ajute cu nimic. Sint defect din nastere, asta e. Se mai intimpla si erori. Eu am inteles asta si am acceptat. Vreau doar sa ma duc acolo unde mi-e locul si sa nu mai deranjez pe nimeni cu existenta mea.

Aceasta postare a fost editata de Marus Alex: 04 August 2011 - 01:07 PM

0

#22 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 04 August 2011 - 01:21 PM

Si eu, de exemplu cu ce as putea sa te ajut?
Nu zic noi, pentru ca doar eu sunt insensibil pe forumul asta, restul clar sunt solidari si interesati de problema ta.
O curiozitate am: De ce ai ales sa vorbesti despre asta si nu ai incercat direct?
Daca vrei sa citesti pagini intregi, unde lumea(care nu te cunoaste) iti insira calitati, iti spune ce frumoasa e viata si cum tu ai potential, esti tanar, frumos, destept, ai ajuns in locul potrivit.
2

#23 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 04 August 2011 - 01:24 PM

Vezi postareaMarus Alex, la 04 August 2011 - 01:06 PM, a spus:

Sint foarte bolnav si fizic si psihic. Am stat prin doctori o viata intreaga si n-au putut sa ma ajute cu nimic. Sint defect din nastere, asta e. Se mai intimpla si erori. Eu am inteles asta si am acceptat. Vreau doar sa ma duc acolo unde mi-e locul si sa nu mai deranjez pe nimeni cu existenta mea.

Tu trebuie sa intelegi un lucru: esti exact unde trebuie sa fii si unde iti este locul. Absolut nimic nu e lasat la voia intamplari in lume. Totul exista intr-un echilibru perfect pe care tu nu ai voie sa il strici. Daca ne e greu sau rau in viata, e pentru ca mereu incercam intr-un fel sau altul sa stricam echilibrul. Toata suferinta isi are rolul ei si nu e degeaba, e pentru ca echilbrul pe care l-am stricat intr-un fel sau altul trebuie sa revina la normal si sa ne intareasca pe noi ca persoane. Eu am invatat in viata mea ca nimeni, absolut nimeni nu ma poate ajuta sa ies din suferinta, decat eu insami, indiferent de natura suferintei. Si vreau sa-ti spun ca in momentul in care ajungi la un apogeu al suferintei, cand simti ca nu ai putea sa suporti mai mult pt ca ai muri de durere si totusi mergi inainte pt ca nu ai incotro, ajungi putin timp dupa aceea sa-ti dai seama cum deodata iti schimbi perceptia asupra vietii, unghiul din care privesti greutatile si suferinta si realizezi cat de gresit e sa-ti plangi de mila si sa suferi, in loc sa iti indulcesti suferinta prin orice metoda si chiar sa n-o mai iei in seama. Nu s-o reprimi, ci s-o lasi sa treaca prin tine, precum o fantoma printr-un perete. Ai nevoie de multa forta interioara intr-un moment in care simti ca nu mai ai deloc. Dar ma indoiesc ca altcineva in afara de tine insuti, te-ar putea ajuta s-o gasesti. Trebuie sa te motivezi, nu sa-ti doresti sa mori. Aici e greseala ta: tu renunti sa invingi suferinta pt ca ai impresia ca nu poti. Eu iti spun ca poti si ca atunci cand vei reusi, vei vedea ca i-ai exagerat importanta.
3

#24 Utilizator offline   Fane Tractoristu  

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-August 11

Scris 04 August 2011 - 01:29 PM

Am spus deja in primu post.
Nu am incercat direct pentru ca nustiu cum. M-am tot gindit luni intregi sa gasesc o solutie dar degeaba.
Ai putea sa ma ajuti daca m-ai impusca. Eu n-am curaj sa o fac...
0

#25 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 04 August 2011 - 01:34 PM

Ete, dom`le cum mai evoluiaza lucrurile pe lumea asta.... unu care vrea sa moara isi face cont pe un forum, isi alege un avatar sugestiv predominant gri, isi completeaza profilul in amanuntime, inclusiv isi declara interese, ba isi afiseaza poza personala la profil.... :think:
Daca as vrea sa mor nu stiu daca as face toate astea, sincer...
1

#26 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 August 2011 - 01:36 PM

Vezi postareaMarus Alex, la 04 August 2011 - 01:29 PM, a spus:

Am spus deja in primu post.
Nu am incercat direct pentru ca nustiu cum. M-am tot gindit luni intregi sa gasesc o solutie dar degeaba.
Ai putea sa ma ajuti daca m-ai impusca. Eu n-am curaj sa o fac...

Atunci daca nu ai curaj s-o faci, agata-te de orice te poate scoate din stare, la fel ca restul de oameni care se confrunta cu probleme, cu greutati, cu dependente.Nu esti singurul care se chinuie si care cauta sa ii fie mai usor, nu o sa-ti fie mai usor daca stai si contemplezi la cat de maro e viata si cum ai vrea tu sa stai pe o pajiste cu sf Petru(desigur ca asa e dupa ce mori)Da, e de rahat viata, pentru unii mai putin, pentru altii mai mult, deci nu ti se intampla numai tie, nu duci tu de unul singur povara omenirii pe umeri.

Aceasta postare a fost editata de Pharrell24: 04 August 2011 - 01:39 PM

1

#27 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 04 August 2011 - 01:39 PM

Vezi postareaRodica`, la 04 August 2011 - 01:34 PM, a spus:

Ete, dom`le cum mai evoluiaza lucrurile pe lumea asta.... unu care vrea sa moara isi face cont pe un forum, isi alege un avatar sugestiv predominant gri, isi completeaza profilul in amanuntime, inclusiv isi declara interese, ba isi afiseaza poza personala la profil.... :think:
Daca as vrea sa mor nu stiu daca as face toate astea, sincer...

Nu e chiar asa. Daca ar fi fost intr-adevar teatru si-ar fi ales nick "Omul care vrea sa moara" . Dar el si-a ales un nick comun.
1

#28 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 04 August 2011 - 01:43 PM

Vezi postareaAseneth, la 04 August 2011 - 01:39 PM, a spus:

Nu e chiar asa. Daca ar fi fost intr-adevar teatru si-ar fi ales nick "Omul care vrea sa moara" . Dar el si-a ales un nick comun.

Pai Marius Alex e omul care vrea sa moara.
Ce nu-i clar? Imagine amplasata
0

#29 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 August 2011 - 01:44 PM

Poate iti trebuie motivatie...inca ai impresia ca ai cele mai mari probleme?
5

#30 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 04 August 2011 - 01:46 PM

Daca vrei, te ajut eu sa mori. Am o reteta...de te-omoara.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi van 2 bilete la BESTIVAL
VAND bilete bestival
codrinanton  0 2.143
Hot Topic (New) Atasamente La multi ani de noul an!..dar se apropie Craciunul
Dar inainte este Mos Niculaie..cine este si ce va doriti de la el?
New Task  58 9.000
Replici noi eroul meu bit7  11 4.895
Topic inchis Ora de vara roportal  14 16.356
Topic inchis pedofilia
-mai aproape decat credem-
Ghijoi  2 1.419