Pai nu ne vedem pe lumea cealalta, ca daca te sinucizi te transformi in fantoma si vei fi prins la granita dintre lumi . Eu zic mai bine sa mai astepti, sa nu plangi dup-aia.
Vreau sa MOR ! nu mai suport viata asta
Scris 08 August 2011 - 12:29 PM
Mda, manipularea nu e unul din punctele tale forte..
Te comporti ca un copil. Grow up! Nu esti singurul care sufera. De fapt, nu e om in lume care sa nu aiba necazuri si suferinta. Transpune-te intr-un copil de 10 ani si invata sa traiesti de la inceput..
Te comporti ca un copil. Grow up! Nu esti singurul care sufera. De fapt, nu e om in lume care sa nu aiba necazuri si suferinta. Transpune-te intr-un copil de 10 ani si invata sa traiesti de la inceput..
Scris 08 August 2011 - 11:04 PM
Stiu eu o solutie : iti faci cont pe roportal si postezi un topic in care intrebi lumea metode de sinucidere.
Ah...ce prostuta sunt! Nu functioneaza.Deja ai facut asta.
Sunt milioane de persoane cu probleme grave.Daca erai intr-adevar una din acele persoane si iti doreai moartea nu cred ca te mai interesa metoda, nu conta daca doare sau nu.Si crede-ma, aveai curajul sa o faci!
Traieste-ti viata! Sunt sigura ca inca te bucuri de ea.
Ah...ce prostuta sunt! Nu functioneaza.Deja ai facut asta.
Sunt milioane de persoane cu probleme grave.Daca erai intr-adevar una din acele persoane si iti doreai moartea nu cred ca te mai interesa metoda, nu conta daca doare sau nu.Si crede-ma, aveai curajul sa o faci!
Traieste-ti viata! Sunt sigura ca inca te bucuri de ea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cel mai marfa joc!
Sooper incercatil! |
trafikantw | 4 | 1.773 |
|
Discutii libere | NASTYPRIMUL | 7 | 2.170 |
|
secretul fericirii? clipa eterna | ellla | 14 | 6.724 |