sau Inregistrare

• 172 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarcina - este sau nu este - Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   cocacola 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 15 May 2006 - 02:48 PM

flori de camp ARE PERFECTA DREPTATE
dar de ce nu vrei sa imi impartasesti daca tot ai trecut prin asta?
0

#12 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 15 May 2006 - 02:50 PM

Coca-cola...te mai intreb inca o data: Ai facut testul de sarcina? Costa 6ron si se gaseste la orice farmacie si il poti face in orice moment al zilei.....fugi de-l fa si apoi ne dam si cu parerea :blink:
0

#13 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 15 May 2006 - 02:54 PM

Vezi postareacocacola, la May 15 2006, 03:48 PM, a spus:

flori de camp ARE PERFECTA DREPTATE
dar de ce nu vrei sa imi impartasesti daca tot ai trecut prin asta?

pai am scris la topicul respectiv. reactii fizice? am facut urat de tot de la anestezie. de fiecare data. nu doresc la nimeni sa treaca prin asta. singura data cand am reactionat 'normal' (ca sa zic asa - adica fara plansete, urlete, e.t.c.) a fost anestezia de la cezariana si operatia de amigdalite. se pare ca subconstientul sau ceva din noi, reactioneaza altfel decat ratiunea. :blink:

si apropo..in topicul respectiv, cineva a dat un citat cu urmarile avorturilor asupra psihicului uman. la mine, exact asa a fost. din pacate. si pot spune ca abia de ceva timp am reusit sa trec peste ele, desi avorturile s-au petrecut cu foarte multi ani in urma. se scapa greu de urmari. :stars:
0

#14 Utilizator offline   Sonia29 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 15 May 2006 - 02:58 PM

Cu cit mai tirziu, cu atit mai dificil. Dar nu ai motiv sa te ingrijorezi. Cred ca procedezi corect prin a te informa mai intii care sint variantele de avort. Pina la 8 saptamini exista varianta cu pastilutza (Mifeprex). Dupa aceea, numai cea chirurgicala.Iti dau eu amanunte prin E-mail: bohemian_rhapsody10@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de Sonia329: 15 May 2006 - 03:08 PM

0

#15 Utilizator offline   cocacola 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 15 May 2006 - 03:11 PM

am facut testul azi dimineata dar nu a fost prima urina, si a iesit negativ, oricum nu am incredere, stiu ca daca e pozitiv e sigur 100% dar nu si invers
nici nu stiu cat de repede se poate face
mai fac si maine si poimaine si apoi oricum merg mmiercuri la medic, dar vroiam sa aflu pareri
0

#16 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 15 May 2006 - 03:14 PM

Vezi postareacocacola, la May 15 2006, 04:11 PM, a spus:

am facut testul azi dimineata dar nu a fost prima urina, si a iesit negativ, oricum nu am incredere, stiu ca daca e pozitiv e sigur 100% dar nu si invers
nici nu stiu cat de repede se poate face
mai fac si maine si poimaine si apoi oricum merg mmiercuri la medic, dar vroiam sa aflu pareri

exista teste care se pot face la orice ora din zi. medicul iti poate da un raspuns sigur, 100% doar dupa vreo 2 saptamani. poti repeta testul amine dimineata, daca nu iti cumperi un test care se poate face la orice ora din zi. decat sa ajungi la un avort, sper sa fie doar o alarma falsa. bafta. :blink:
0

#17 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 15 May 2006 - 03:27 PM

Vezi postareacocacola, la May 15 2006, 06:16 PM, a spus:

Eu chiar vroiam un raspuns, la intrebarea pe care am adresat-o, dar daca nu se poate................
Chiar nu cred ca e momentul pt un bb, iar daca aveti o alta parere, sorry.
ce sa fac cu un bebe, sa il tin cu mine in camera de camin, sau sa fac studii la ff????????????????????????
Eu chiar cred ca unele lucruri se intampla fara nici un sens si ca lucrurile trebuie sa aiba o insiruire logica, dar na...............fiecare cu ale lui.

Auzi, nu vreau sa fac eu pe desteapta dar sex ai facut in camera de camin pt ca la fara frecventa vad ca da .

Daca astea sunt singurele tale arg eu zic sa te mai gandesti .Sunt atatia oameni care vor un copil si nu il pot avea/care au copii bolnavi/care au facut avort spontan si oare cati mai au si asa ceva pe constiinta .?Dar mai bine sa nu ne mai gandim la asta .Ce e aia constiinta ...la naiba cu ea.Ia-l pe prietenul tau de mana si mergeti impreuna la chiuretaj .Tu de fapt vrei sa stii ce se intampla cu corpul tau .Ei , al copilului va fi sfartecat in tine .
0

#18 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 15 May 2006 - 03:32 PM

Coca cola te rog mult...o scurta privire http://www.avort.ro/ si am terminat.

PS: Si eu fac o facult la distanta si asta nu ma impiedica sa-mi doresc un bebe, desi am pierdut o sarcina.
Aaaaa...si mai am timp si de joburi si de casa si de toti.

Sa-ti dea Dzeu minte :blink:
0

#19 Utilizator online   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 15 May 2006 - 03:55 PM

Vezi postareamirelutza, la May 15 2006, 04:32 PM, a spus:

Coca cola te rog mult...o scurta privire http://www.avort.ro/ si am terminat.

Atitudinea site-ului respectiv nu este impartiala... este foarte puternic aplecata spre optiunea "Pro-Life" in schimb e un site onest... prezinta doar jumatate din adevar dar il prezinta corect.

Eu am vazut un avort in facultate in cadrul cursului de ginecologie la maternitatea Elena Doamna din Iasi... era femeia in luna mica deci nu a fost decat o chestie in care ia ras uterul cu chiureta... nu am apucat sa vad bucati din copil cum au vazut altii... dar oricum... nu trebuia sa fii cine stie ce empat pentru a simti prin ce trecea femeia aia.

Eram si inainte de ziua respectiva Pro-Life, nu s-a schimbat nimic la mine, decat poate faptul ca am devenit si mai convins...

Actualmenente lucrez intr-o clinica unde se fac si nasteri, ginecologul pe care-l avem fiind una din cele mai bune experte in materie de fertilizare din Moldova, si pot sa-ti spun ca Raiul nasterii si Iadul unei sarcini pierdute nu pot fi explicate in cuvinte... trebuie sa le traiesti ca sa le poti intelege.
0

#20 Utilizator offline   Sonia29 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 15 May 2006 - 04:03 PM

Nici voi nu sinteti impartiali. Nu mai speriati fata ca nu ii cresteti voi copilul. O sa aiba copii cind o sa fie pregatita.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 172 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse