sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dorinte! Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 31 July 2011 - 12:57 PM

Vezi postareaLikeThisPoppy, la 31 July 2011 - 12:55 PM, a spus:

Nu vi s-a intamplat niciodata sa va doriti f tare ceva si atunci cand in sf vi se implineste dorinta, sa va tulbure, sa va agite si sa incepeti sa va comportati aiurea, de parca intregul scop ar fi acela de a va autosabota?
Oare e posibil ca unele dorinte implinite sa fie mai mult decat putem suporta?

Yep, se poate. De-acolo si citatul * Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca.*
1

#12 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 31 July 2011 - 06:05 PM

sincer tot ce mi-am dorit pānă acum s-a īndeplinit, şi mi-am dorit mult de tot. dar s-au īmplinit prea tārziu şi n-am mai simţit bucuria şi extazu' ăla. oricum, ''minunile'' au durat foarte puţin ... şi-acum am aceleaşi dorinţe şi vreau să le re-īndeplinesc.
1

#13 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 31 July 2011 - 08:14 PM

Vezi postareaLevana., la 31 July 2011 - 06:05 PM, a spus:

sincer tot ce mi-am dorit pānă acum s-a īndeplinit, şi mi-am dorit mult de tot. dar s-au īmplinit prea tārziu şi n-am mai simţit bucuria şi extazu' ăla. oricum, ''minunile'' au durat foarte puţin ... şi-acum am aceleaşi dorinţe şi vreau să le re-īndeplinesc.

Bine bine dar fii pregatita ca se vor implini.Sa nu te miri,ci sa te astepti.
Cu stima Haym.
0

#14 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 31 July 2011 - 08:19 PM

Vezi postareaLevana., la 31 July 2011 - 06:05 PM, a spus:

asa zic si eu, unele dorinte se-mplinesc prea tarziu. uneori atat de tarziu ca nu te mai entuziasmezi, ba chiar nu mai simti nicio bucurie. poate doar o usurare.
0

#15 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 31 July 2011 - 10:55 PM

Mie nu mi se indeplinesc de obicei dorintele, o fi pesimismul meu de vina... :blink:
1

#16 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 31 July 2011 - 11:05 PM

Vezi postareaxLolita, la 31 July 2011 - 10:55 PM, a spus:

Mie nu mi se indeplinesc de obicei dorintele, o fi pesimismul meu de vina... :blink:

cu siguranta.
un sfat, schimba semnatura. nu-i asa ca te-ai gandit la cel caruia nu-i pasa cand ai ales-o? :) scuze ca iar am dat buzna, dar suferinta din tine tipa, pur si simplu. incearca sa fii mai egoista, sa te iubesti intai tu pe tine muuuult si sa nu mai accepti de la altii doar cu picatura. mai bine lipsa. :flowers:
1

#17 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 04 August 2011 - 11:56 PM

Da.
0

#18 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 15 August 2011 - 09:03 PM

Vi s-a intamplat vreodata sa va puneti o dorinta asa, aiurea, ca un moft, fara legatura cu viata voastra si sa vi se indeplineasca? Mie mi s-a intamplat. Ultima oara, acum doua saptamani, cand fi-mea si-a deschis punga de pufuleti cu suprize si a gasit in ea un elefant, pe care il mai avea. M-am gandit, uite, la cate sute de pungi de pufuleti am cumparat, au fost toate surprizele din lume, acum au inceput cu animalute : ursi, girafe. elefanti, tigri, caini, iepuri. A gasit si dubluri, dar delfini n-au fost niciodata/ A doua zi a gasit fi-mea delfini in punga de pufuleti. Am ramas putin surprinsa, coincidenta sau nu, a fost o surpriza placuta. Voua vi s-a intamplat asta? Si ce parere aveti de teoria conform careia daca i se implineste o dorinta unei persoane in acelasi timp alta persoana va avea un necaz? Cica pentru pastrarea echilibrului :blink:
3

#19 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 15 August 2011 - 09:12 PM

Ba eu as putea spune ca mi se intampla destul de des asemenea.. chestiute, mofturi sau chiar dorinte.
Nu, nu cred ca o alta persoana are un necaz din cauza ca altei persoane i s-a implinit o dorinta. Cred mai degraba ca fiecare raspunde si pt ceea ce face si pt ceea ce gandeste si pt ceea ce doreste. Si mai cred ca echilibrul e stricat mai degraba prin ganduri rele, distructive, invidie, gelozie si alte asemenea, decat de mici dorinte..
1

#20 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 15 August 2011 - 09:45 PM

Nu stiu daca e real, ca undeva cineva sufera cind unul e fericit. dar in mod sigur, toti pot fi atrasi dpdv al atentiei, cind se produce un eveniment f mare, o activitatea acaparatoare ptr toti, si care atrage atentia tuturor.
Nu mai este polarizarea aceea, destul de pacatoasa.
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari