Dorinte!
Scris 30 July 2011 - 11:26 PM
da, dar sa fie posibile.ca daca vrei cu ardoare sa erupa vulcanii noroiosi ca Etna..
Scris 31 July 2011 - 12:19 AM
Sarah23, la 30 July 2011 - 09:35 PM, a spus:
Ce credeti,dorintele se indeplinesc daca,crezi cu ardoare in ele?
A crede īntr-un ţel pe care īl avem īn viaţă, nu īnseamnă a lua īn fiecare zi cāte o sticlă de bere īn mānă şi a sta la masă zicānd: "cred cu ardoare că īntr-o zi īmi voi face o casă !", şi apoi mai iau o gură de bere. Pe urmă, īmi repet īn fiecare zi īn minte dorinţa asta, stānd la aceeaşi masă cu o sticlă de bere īn faţă. Īn acest mod degeaba cred cu ardoare īn ţelul meu, că nu se va īmplini īn veci.
A crede cu ardoare īn ceva, īnseamnă a ne apuca să facem acel ceva ! Doar atunci sunt şanse de reuşită, deşi, nici atunci nu există vreo garanţie.
Scris 31 July 2011 - 07:48 AM
Atunci cand dorintele se transpun intr-un mod de viata, ele se implinesc.
Scris 31 July 2011 - 07:54 AM
Cu cat crezi mai mult in ele si ai o gandire pozitiva asupra lor,orice dorinta se poate implini pt. ca nimic nu e imposibil si stiu din proprie experienta.
Scris 31 July 2011 - 08:05 AM
Realismul, modestia si ambitia iti pot indeplini dorintele. E o vorba: doreste-ti fructul care ti se cuvine si urca-te in copac dupa el.
Scris 31 July 2011 - 12:46 PM
crezul nu-i de-ajuns, dar are o mare contributie. pt. ca nu poti realiza un lucru daca nu crezi in el. sau nu vad sensul pt. care l-ai realiza. crezul iti da vointa si puterea de a pune umarul la implinirea dorintelor.
Scris 31 July 2011 - 12:55 PM
Nu vi s-a intamplat niciodata sa va doriti f tare ceva si atunci cand in sf vi se implineste dorinta, sa va tulbure, sa va agite si sa incepeti sa va comportati aiurea, de parca intregul scop ar fi acela de a va autosabota?
Oare e posibil ca unele dorinte implinite sa fie mai mult decat putem suporta?
Oare e posibil ca unele dorinte implinite sa fie mai mult decat putem suporta?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Femeia naste un copil care seamana cu prima sa iubire? E ceva real | LightHammer | 42 | 9.111 |
|
The Secret
topice combinate |
Simplu_X | 63 | 11.148 |
|
Pentru cei care doresc sa cerceteze ADN-ul si altele Gratuit pot primi harta genomului uman
Harta Genomului Uman dupa ultimile cercetari GRATIS |
Elias Artistul | 2 | 712 |
|
|
Subliminal | 423 | 34.830 |
|
Absorbim energie prin par?
are lagatura cantitatea cu lungimea parului? |
Arcangelo | 54 | 6.502 |
Contact
Facebook
Twitter