sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

talk-show-uri, talk-masteri autohtoni Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 02 February 2006 - 11:52 PM

Eu ma simt 'invadata' de genul asta de emisiuni si doar trecand prin camera cu televizorul. Acu' vreo cinci ani era isteria Tuca. De atunci au aparut si alte nume pe firmamentul talk-showului romanesc si s-au abordat si alte genuri ale emisiunii. Tuca, Turcescu, Moraru (Nasul), Diaconescu, Tatu, Lori si cum s-or mai fi chemand... Moderatori si moderatoare de toate categoriile, de la pana, musca (nu prea le am eu cu boxul...) si pana la 'grei'.

Voi ce parere aveti despre acest fenomen? Mai mult talk, mai mult show? Cat de calificate sunt persoanele in cauza si ce valoare au emisiunile (daca au vreo una)?
0

#2 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 08 February 2006 - 05:07 PM

Ai dreotate!audienta audienta..!da cica isi facuse si adi minune emsunte!!uffffffffffff
0

#3 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 27 April 2006 - 07:51 PM

imi place foarte mult ovidiu ioanitoaia pentru ca vorbeste atat cat trebuie si isi lasa si invitatii sa spuna ce au de spus. si cristian tudor popescu este destul de bun...spune lucrurilor pe nume. nu pot sa il suport pe dan diaconescu...dupa ce ca invita toti descreieratii la el in emisiune nici macar nu ii tine sub control..ii lasa sa vorbeasca singuri...si emisiunile lui nici macar nu au o tema anume...acolo vii si zici tot ce iti trece prin cap. :cheer: :tease: :cheer: :P
0

#4 Utilizator offline   mickey mouse 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 29 April 2006 - 02:48 PM

In general, moderatorii de talk-show-uri autohtone au multe de invatat de la cei de afara. Nu au abilitati de comunicare accentuate, nu stiu sa se opreasca la timp, se impotmolesc in propriile monologuri narcisiste, nu sunt cine stie ce cititi si asta se vede, inclusiv in comportament, ca doar mentalul dicteaza comportamentul, alearga dupa senzationalul ieftin, se cred mari vedete, sunt in cea mai mare parte jalnici. Sa ia exemplu de la omologii lor straini, ca nu e nici o rusine.

Vezi postareakisstina, la Apr 27 2006, 07:51 PM, a spus:

imi place foarte mult ovidiu ioanitoaia pentru ca vorbeste atat cat trebuie si isi lasa si invitatii sa spuna ce au de spus. si cristian tudor popescu este destul de bun...spune lucrurilor pe nume. nu pot sa il suport pe dan diaconescu...dupa ce ca invita toti descreieratii la el in emisiune nici macar nu ii tine sub control..ii lasa sa vorbeasca singuri...si emisiunile lui nici macar nu au o tema anume...acolo vii si zici tot ce iti trece prin cap. :crazy: :stars: :crazy: :stars:

0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 07 May 2006 - 10:29 PM

patima romanului pentru politica, fotbal , dragoste, sau mai stiu eu ce, a dus inevitabil la dezvoltarea acestui gen specializat, care intr-o oarecare masura , poate raspunde proprilor intrebari nerostite.
desigur, abundenta ca care acest gen tv invadeaza ecranul televizorului nostru, ne poate produce atat dependenta, cat si repulsie.
acum totul depinde de individ, insa recunosc k si eu am o slabiciune,mai ales pt talk show-ul politic, apreciind pozitiv evolutia ctp-ului care , nefiind carismatic in opinia mea, reuseste sa ma impresioneze prin rationament.
asa ca...
a...nu am crezut ca esti fata!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente DIGI sau DOLCE
Voi ce credeti..
Tyrone  17 18.090
Replici noi Burlacul antena1 emisiuni
emisiuni Burlacul full reluari
Tero_alex008  5 3.060
Replici noi AXA TV
O televiziune din Baia Mare in jurul careia se invarte o lume
andra_ada  0 7.425
Replici noi Magic Taxi
Magic Taxi
magic taxi  1 3.608
Replici noi Will Star Trek XI continue Star Trek's tributes to great literature? stupidboy  0 1.423