M-a inselat nevasta. Caut amanta!
Scris 25 July 2011 - 06:10 PM
AndreiDogaru, la 25 July 2011 - 06:06 PM, a spus:
eu cred ca problema ta nu e sa-ti gasesti amanta, ci sa identifici si apoi sa rezolvi problema pentru care te-a inselat ...

Ma insela de un an de zile si nu i-am zis nimic sa nu stric relatia. Intr-o seara i-am zis si s-a suparat tot ea ca am mintit-o un an si a plecat la ala. Are ala bani si s-a udat toata.
Scris 25 July 2011 - 06:23 PM
Insuficient, la 25 July 2011 - 06:10 PM, a spus:
Ma insela de un an de zile si nu i-am zis nimic sa nu stric relatia. Intr-o seara i-am zis si s-a suparat tot ea ca am mintit-o un an si a plecat la ala. Are ala bani si s-a udat toata.
ești băiat bun
și
logic și clasic-ai ascuns faptu că știi deci ești de vină
Scris 25 July 2011 - 06:25 PM
Insuficient, la 25 July 2011 - 06:10 PM, a spus:
pai daca tu stii ca te "ïnsela" de 1 an de zile, inseamna ca nu te insela, ci ca aveati deja menage a trois ...
de-aia am inteles eu bine ca tu ai problemele la tine... pe cand ea le avea in alta parte, de-aia a si plecat...
si - mai mult - faptul ca ai acceptat un an sa te insele cu ritmicitate, a transformat lucrul asta in normalitate, tocmai de-aia o inteleg cand te-a parasit pentru ca ai mintit-o ...
(ea nu te mai mintea inselandu-te, eu cred ca devenise o relatie in toata puterea cuvantului cu celalalt, cu binecuvantarea ta)
Insuficient, la 25 July 2011 - 06:23 PM, a spus:
aberez pentru ca nu mai sunt bun de nimic.
cum de ti-ai dat seama? din context?
Aceasta postare a fost editata de AndreiDogaru: 25 July 2011 - 06:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Posesivitatea | amy18 | 108 | 7.341 |
|
Pe care sa-l aleg ? | L.G.R | 107 | 8.589 |
|
Chestionar: