Cum pot converti un fisier cu extensia .VOB in .AVI fara sa i se modifice calitatea? Sau mai bine spus .. in ce fisier pot converti un .VOB fara a i se schimba calitatea? .. Ma intereseaza ca fisierul ales pt convertire sa mi`l deschida in BSplayer ..sa fie video.
Pagina 1 din 1
Din .VOB in .AVI .. Am nevoie urgent !!
Scris 19 July 2011 - 10:47 PM
sunt unele softuri
AVS Video Converter
sau
Ojosoft Total Video Converter
incarci fisierul vob si o sa vezi detaliile: video bitrate, framerate, video compression(sau video codec)
la output, selectezi .avi si la profilul avi pui acelasi bitrate ca si la .vob(bitrate-ul dă calitatea) si la video codec pune H.264(acesta e mai nou si e folosit pt filmele hd). daca vrei sa vezi filmul pe un dvd-player mai vechi pune DivX sau Mpeg4 la video codec.
AVS Video Converter
sau
Ojosoft Total Video Converter
incarci fisierul vob si o sa vezi detaliile: video bitrate, framerate, video compression(sau video codec)
la output, selectezi .avi si la profilul avi pui acelasi bitrate ca si la .vob(bitrate-ul dă calitatea) si la video codec pune H.264(acesta e mai nou si e folosit pt filmele hd). daca vrei sa vezi filmul pe un dvd-player mai vechi pune DivX sau Mpeg4 la video codec.
Aceasta postare a fost editata de Taquito: 19 July 2011 - 10:49 PM
Scris 19 July 2011 - 11:08 PM
mergi la : www.squared5.com si download application for free! E si pt. Mac si pt. Windows.
Picture 3.jpg (271.26K)
Number of downloads: 3
Picture 3.jpg (271.26K)
Number of downloads: 3
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ecran neaprins | Soll88 | 2 | 1.127 |
|