Buna , sunt nou si daca nu am scris unde trebuie va rog sa ma scuzati.
Vreau sa va spuns si sa va cer un sfat la problema pe care o am deoarece nu mai stiu ce sa fac
Poate cineva dintre voi a mai trecut prin asa ceva si pana la urma a iesit bine pentru toata lumea.
Sunt cu prietena mea de 9 luni, de la inceputul relatiei ea mi-a spus ca mama ei este genul de persoana care ii place sa controleze tot.
Am inceput sa avem o relatie secreta, pana la urma am luat hotarerea amandoi sa nu mai tinem secret nimic si am hotarat sa afle si familia ei.
Cand a auzit mama ei din start nu a fost deacord, a inceput sa ii reposeze ca eu nu sunt de ea si sa caute pe altcineva. Vreau sa va spun ca prietena mea asa a fost tinuta toata viata ei , nu putea sa aibe o relatie fara sa stie ea si sa fie deacord.
Sincer sa fiu eu nu imi pot da seama dece nu este deacord si ce are cu persoana mea. Poate din cauza ca nu stau asa bine finaciar, si ii este frica ca stau cu ea doar pt bani care ii are. Familia ei stau destul de bine din p.d.v finaciar.
Eu i-am spus EI ca asa nu are rost relatia,sa punem punct deoarece nu va fi bine, daca din start mama ei nu este deacord cu mine
Ea nu vrea sa auda asta , doreste sa luptam si vom reusi, dar ea inchimb spera ca pana la urma mama ei ma va acepta...
Sincer sa fiu eu nu as renunta deoarece o iubesc foarte mult, dar in acelas timp nu mai doresc o relatie secreta (fata de familia ei) deoarece nu imi convine situatia si este foarte greu, pe langa asta eu peste 3 sapt voi pleca la brasov si atunci vom fi intr-o relatie la distanta, si nush ce sanse sunt de reusita....
Am discutat cu ea toate lucrile astea ea spera si isi doreste , si eu imi doresc dar cand sti ca mama ei nu te suporta iti este frica ca poate va reusi sa ne desparta...
Oare ce e de facut intr-o situatie de genu??? Cum poti face sa impaci pe toata lumea?? sau sa renunt...chit ca nu imi doresc ??
Contact
Facebook
Twitter
RSS