Ma gandeam sa va invit pe cei care ati absolvit o forma de invatamant superior din Romania, sa raspundeti la urmatoarele doua chestiuni :
1. In cazul in care activati in domeniul in care v-ati pregatit, in ce masura v-au fost folositoare cunostintele si deprinderile dobandite in timpul facultatii?
2. In cazul in care nu profesati sau nu ati profesat niciodata in domeniul in care v-ati pregatit, in ce masura v-au fost folositoare in viata cunostintele si deprinderile dobandite in timpul anilor de studiu?
1. Eu avusei doua locuri de munca. Pentru primul m-am simtit pregatita cam in masura de 70% , pe baza a ceea ce am studiat in facultate, iar pentru al doilea am durerea in suflet sa zic ca facultatea m-a pregatit teoretic cam in proportie de 50%, iar practic...nu stiu, 25%. Domnisoara cu care discutam mai devreme mi-a zis ca ceea ce a studiat in Romania a ajutat-o in proportie de ...alfabet al domeniului in care acum profeseaza. In rest, studiile din Romania i-au folosit pentru ca are o diploma care a ajutat-o sa ajunga unde e acum, si nimic mai mult.
2. N-am apucat sa profesez pe langa.
Rog frustratii sa nu ma deranjeze ( sau sa nu ma plictiseasca, ca s-o citez pe Allexandrra).
Aceasta postare a fost editata de Sicilia: 18 July 2011 - 04:13 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS