sau Inregistrare

• 84 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa slabim, diete, secrete despre cura de slabire (teme combinate) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ellya 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-July 06

Scris 12 August 2006 - 10:25 AM

:flowers:
Am aflat recent o reteta de slabit. Si vreau sa incep sa o tin si eu. Nu sunt asa grasuta dar vreau sa slabesc cateva kg. Stiu pe cineva care a tinut un regim si a slabit in 5 saptamani 11kg.
Iata reteta: iti trebuie 1kg cartofi, 1kg telina, 4 lingurite seminte de in. Se pun cartofii si telina la fiert, apoi se face un piure, si adaugi semintele de in. Regimul se tine 3 zile pe saptamana. Iti alegi tu zilele: luni, marti, miercuri....sau cum vrei tu. Pe langa acest piure trebuie sa mananci fructe: pepeni,ca e si sezonul lor, mere, prune etc. Dupa aceste 3zile in care tii acest regim poti sa mananci normal. Ok, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai reduci putin din alimente. :)
Persoana care mi-a recomandat aceasta dieta mi-a spus ca mananca chiar si ciocolata. Dar nu in cele 3zile in care tine regimul. In celelalte 4 zile.
Daca mai aflu ceva va anunt. :stars:
Multa bafta ;)
0

#2 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 13 August 2006 - 11:09 AM

Vezi postareaellya, la Aug 12 2006, 11:25 AM, a spus:

:(
Am aflat recent o reteta de slabit. Si vreau sa incep sa o tin si eu. Nu sunt asa grasuta dar vreau sa slabesc cateva kg. Stiu pe cineva care a tinut un regim si a slabit in 5 saptamani 11kg.
Iata reteta: iti trebuie 1kg cartofi, 1kg telina, 4 lingurite seminte de in. Se pun cartofii si telina la fiert, apoi se face un piure, si adaugi semintele de in. Regimul se tine 3 zile pe saptamana. Iti alegi tu zilele: luni, marti, miercuri....sau cum vrei tu. Pe langa acest piure trebuie sa mananci fructe: pepeni,ca e si sezonul lor, mere, prune etc. Dupa aceste 3zile in care tii acest regim poti sa mananci normal. Ok, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai reduci putin din alimente. :)
Persoana care mi-a recomandat aceasta dieta mi-a spus ca mananca chiar si ciocolata. Dar nu in cele 3zile in care tine regimul. In celelalte 4 zile.
Daca mai aflu ceva va anunt. :stars:
Multa bafta :)

multe face lenea... da' sport de ce nu faceti? va distrugeti cu tot felul de retete idioate... apuca'te de sport, nu manca prajit, nu manca multa paine, elimina dulciurile si carnea de porc.
0

#3 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 13 August 2006 - 11:42 AM

Ca sa faci sport, trebuie sa ai si un picut de timp. Daca nu-l ai, te apuci de urmat diete imaginare auzit de pe la altii..
0

#4 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 13 August 2006 - 12:23 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Aug 13 2006, 12:42 PM, a spus:

Ca sa faci sport, trebuie sa ai si un picut de timp. Daca nu-l ai, te apuci de urmat diete imaginare auzit de pe la altii..

eu sunt de acord cu dietele... dar sa le tii asa dupa ureche... mi se pare boala curata... daca nu ai timp de sport, iti faci. Eu ma trezesc cu o ora mai devreme in timpul saptamanii ca sa am timp sa fac sport. Trebuie doar sa vrei.
0

#5 Utilizator offline   ellya 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 August 2006 - 10:59 AM

Vezi postareaheidy_2006, la Aug 13 2006, 12:42 PM, a spus:

Este adevarat ca trebuie sa ai si timp ca sa faci sport. Dar aceasta reteta este chiar buna. Si persoana care mi-a dat-o imi este foarte apropiata. Dar probabil ca depinde de organism. Poti sa slabesti mai mult sau mai putin. Si sincer, chestia cu facut sport nu tine la mine. Am lucrat la o agentie de publicitate 9 luni de zile, cate 3-4 zile pe saptamana si mergeam pe jos toata ziua, si nu am dat nici un kg jos. Si nu mancam asa mult. Si totusi am sa incerc regimul si daca da rezultate am sa va spun.

Vezi postareaAnca/Maria, la Aug 13 2006, 12:09 PM, a spus:

multe face lenea... da' sport de ce nu faceti? va distrugeti cu tot felul de retete idioate... apuca'te de sport, nu manca prajit, nu manca multa paine, elimina dulciurile si carnea de porc.

Nu te supara.Dar imi spui si mie ce trebuie sa mananc?Pai daca nu trebuie sa mananci aia, nu aia, mori de foame. Ce sa mananc verdeturi? Ma fac vegetariana.Hai sa fim seriosi. Odata organismul obisnuit cu un anume gen de mancaruri cu greu il dezveti. Ok! Mananci dar le mai reduci.
0

#6 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 15 August 2006 - 11:19 AM

Vezi postareaellya, la Aug 15 2006, 11:59 AM, a spus:

Nu te supara.Dar imi spui si mie ce trebuie sa mananc?Pai daca nu trebuie sa mananci aia, nu aia, mori de foame. Ce sa mananc verdeturi? Ma fac vegetariana.Hai sa fim seriosi. Odata organismul obisnuit cu un anume gen de mancaruri cu greu il dezveti. Ok! Mananci dar le mai reduci.

a nu manca prajeala, carne de porc nu inseamna ca nu mai ai ce manca. mananca si tu doar carne de vita, pasare, peste dar nu prajite. la gratar sau inabusite, la cuptor. exista o multitudine de posibilitati de evitare a prajelii. si ideea e sa mananci putin, mai multe mese pe zile, alimentele cu mai multe calroii sa fie consumate in timpul zilei. seara alimente cu cat mai putine calorii si usor de digerat. nu e deloc greu, dar trebuie sa ai o alimentatie mai sanatoasa si echilibrata. iar pentru asta chiar nu consider ca este neaparat nevoie sa mergi la un nutritionist. exista si ceaiuri de slabit. si consuma mai multa apa, mai putina sare si condimente eventual (in functie de cum le foloseai inainte). succes. :doh:
0

#7 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 15 August 2006 - 11:31 AM

Facand mult sex.
0

#8 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 15 August 2006 - 11:33 AM

Vezi postareaWahaha, la Aug 15 2006, 12:31 PM, a spus:

Facand mult sex.

si asta e o solutie. :cry: faza e ca sexul iti majoreaza apetitul (de mancare) si tot trebuie sa stii sa reduci cantitatile si ce sa mananci. altfel degeaba :doh:
0

#9 Utilizator offline   ellya 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 August 2006 - 11:56 AM

Vezi postareaWahaha, la Aug 15 2006, 12:31 PM, a spus:

Facand mult sex.

:huh: Mersi pentr sfat.Am o viata sexuala foarte activa si nu prea se vede ca as fi slabit. :huh:

nu sunt grasa,iar la inaltimea mea imi sta bine, dar as vrea totusi sa dau jos cateva kg

Vezi postareaflori de camp, la Aug 15 2006, 12:19 PM, a spus:

a nu manca prajeala, carne de porc nu inseamna ca nu mai ai ce manca. mananca si tu doar carne de vita, pasare, peste dar nu prajite. la gratar sau inabusite, la cuptor. exista o multitudine de posibilitati de evitare a prajelii. si ideea e sa mananci putin, mai multe mese pe zile, alimentele cu mai multe calroii sa fie consumate in timpul zilei. seara alimente cu cat mai putine calorii si usor de digerat. nu e deloc greu, dar trebuie sa ai o alimentatie mai sanatoasa si echilibrata. iar pentru asta chiar nu consider ca este neaparat nevoie sa mergi la un nutritionist. exista si ceaiuri de slabit. si consuma mai multa apa, mai putina sare si condimente eventual (in functie de cum le foloseai inainte). succes. :doh:

Am sa incerc si asa.Dar totusi prima oara am sa tin regimul pe care vi l-am spus. Si daca nu tine am sa tin cond de sfatul tau :cry:
0

#10 Utilizator offline   andra_ada 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 09-July 06

Scris 17 August 2006 - 01:49 PM

Un astfel de 'meniu' contine o gramada de viatamine,acestea aduc aportul zilnic de vitamine, necesar organismului.In plus nu ingrasa........acuma depinde si de ce pui in salata.
Cred ca am nimerit bine.............la silueta??? :lol2:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 84 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse