Cum Iti Dai Seama ? Cum iti dai seama daca o fata / baiat te place ?
Scris 14 July 2011 - 10:36 PM
salut , sunt nou si m-am gandit ca ar fi interesant un topic despre gesturi , si fapte care iti indica ca persoana de sex opus de place . ( Fetelor , ajutor vreau sa aflu daca o fata ma place
si nu stiu cum sa imi dau seama )
Scris 14 July 2011 - 10:43 PM
pai simplu; iti iei un ces la mina, o tigara-n coltul gurii si n-are cum sa nu te placa!
Scris 14 July 2011 - 10:54 PM
Iti arunca ocheade si roseste cand o prinzi.Flutura genele cand vorbeste cu tine.Ii tremura vocea oleaca.Se balbaie...
Valabil la fete,ca la femei mai greu te prinzi.
Valabil la fete,ca la femei mai greu te prinzi.
Scris 08 August 2011 - 10:00 PM
ehm, pai depinde de caz si de persoana. o cunosti, sau o sti doar din vedere? in genral o fata iti arunca priviri lungi, insistente, iti zambeste daca o privesti si tu... iar in caz ca va cunoasteti, difera de la om la om... in orice caz te asculta cand vorbesti, iti da mai multa atentie ca celorlalti (daca mai sunt persoane in jur), rade la glumele tale, roseste cand ii faci complimente sau chestii de genu. numai sa nu te lasi pacalit daca face poate pe neinteresata, se poate intampla daca stie ca o placi si incearca sa ascunda ce simte,sa vada daca lupti pt ea,si daca ce chinui putin o sa dai iare de "simptomele" de mai sus:)
Scris 08 August 2011 - 11:31 PM
Maxell, la 14 July 2011 - 10:36 PM, a spus:
salut , sunt nou si m-am gandit ca ar fi interesant un topic despre gesturi , si fapte care iti indica ca persoana de sex opus de place . ( Fetelor , ajutor vreau sa aflu daca o fata ma place
si nu stiu cum sa imi dau seama )
Daca vine la tine, se dezbraca, se lipeste de corpul tau si-ti sopteste " ia-ma", inseamna ca te place sigur. Altfel, e relativ
Scris 08 August 2011 - 11:41 PM
daca ii raspunzi afirmativ la intrebarile:
masina, casa si cont in banca.
masina, casa si cont in banca.
Scris 08 August 2011 - 11:54 PM
din fapte - că de vorbit, şi eu ştiu, în ce registru stilistic vrei să auzi 
later: În linii mari, putem grupa semnalele în:
1. limbaj al trupului (aici intră gesturi, mimică, atitudinea corpului)
2. limbajul propriu-zis (bifăm aici şi grija pentru tonalitate, accent, intonaţie, amplitudine a vocii - toate acestea corelate cu mare fineţe la ceea ce spui) Altfel spus e bine să fii atent nu numai la ce spui, ci şi la cum spui.
3. limbaj al faptelor
Cine te place, îţi dă cel puţin două semnale din grupe diferite.Ideea e să îţi dai seama la timp. Succes!
later: În linii mari, putem grupa semnalele în:
1. limbaj al trupului (aici intră gesturi, mimică, atitudinea corpului)
2. limbajul propriu-zis (bifăm aici şi grija pentru tonalitate, accent, intonaţie, amplitudine a vocii - toate acestea corelate cu mare fineţe la ceea ce spui) Altfel spus e bine să fii atent nu numai la ce spui, ci şi la cum spui.
3. limbaj al faptelor
Cine te place, îţi dă cel puţin două semnale din grupe diferite.Ideea e să îţi dai seama la timp. Succes!
Aceasta postare a fost editata de Insolit: 09 August 2011 - 12:18 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Renuntarea | catherinedeneuve | 56 | 5.370 |
|
Le place barbatilor sa fie curtati?
Cat de mult va place ca o femeie sa-si arate interesul fata de voi? |
heidi2007 | 124 | 13.753 |
|