Ucigasul lui Theo Peter achitat! Dreptatea e de partea celor puternici
Scris 01 February 2006 - 06:59 PM
Umiliti de sistemul juridic american ( umiliti cu ajutorul puterii din Romania care a semnat acordul de a nu supune militarii americani legilor penale internationale) care inca odata arata ca pentru impartirea dreptatii folosesc doua masuri: una pt cetatenii lor si alta pentru ceilalti care nu sunt decat niste bieti locuitori ai planetei.
Scris 01 February 2006 - 07:03 PM
Pot intreba care e scopul acestui topic ?! In afara de a ne exprima nemultumirea, revolta, indignarea,etc.
Scris 01 February 2006 - 07:12 PM
Wahaha, la Feb 1 2006, 07:03 PM, a spus:
Pot intreba care e scopul acestui topic ?! In afara de a ne exprima nemultumirea, revolta, indignarea,etc.
Acelasi cu al celorlalte topicuri de pe acest forum. Nu ne exprimam nemultumirea si indignarea, pe scurt - parerile, prin fiecare topic?
P.S. mai exista un topic despre Teo Peter.
Scris 01 February 2006 - 10:20 PM
umilinta totala pentru familia lui teo peter si pentru toti romanii!stau acum si ma gandesc ce e aia justitie(o fii o notiune fara sens pentru noi?)
Scris 02 February 2006 - 10:05 PM
"Am refuzat să mă duc la proces pentru că trebuie să muncesc, să-mi întreţin familia, să plătesc curentul şi telefonul"Marian Chiru
Ziarul Adevărul are o declaraţie-şoc legată de întorsătura pe care a luat-o procesul ucigaşului lui Teo Peter. Cristopher VanGoethem a scăpat de închisoare şi din cauza unui român.
Marian Chiru, şoferul taxiului zdrobit de ucigaşul lui Teo Peter, a refuzat să se deplaseze în Statele Unite pentru a depune mărturie la Curtea Marţială. "Teo Peter a fost în maşina mea, a declarat pentru Adevărul taximetristul. Nişte procurori americani au venit la mine şi mi-au spus să merg să depun mărturie în proces. Mi-au spus că-mi plătesc biletul de avion, cazarea şi masa şi că îmi dau o diurnă de 40 de dolari pe zi". Marian Chiru a motivat absenţa de la proces prin faptul că trebuia să muncească în România să-şi plătească telefonul şi curentul.
Sursa: Adevarul
No comments.....
N.B. - cum era aia ? Romanii pui de lei ...sau de dolari ?
Ziarul Adevărul are o declaraţie-şoc legată de întorsătura pe care a luat-o procesul ucigaşului lui Teo Peter. Cristopher VanGoethem a scăpat de închisoare şi din cauza unui român.
Marian Chiru, şoferul taxiului zdrobit de ucigaşul lui Teo Peter, a refuzat să se deplaseze în Statele Unite pentru a depune mărturie la Curtea Marţială. "Teo Peter a fost în maşina mea, a declarat pentru Adevărul taximetristul. Nişte procurori americani au venit la mine şi mi-au spus să merg să depun mărturie în proces. Mi-au spus că-mi plătesc biletul de avion, cazarea şi masa şi că îmi dau o diurnă de 40 de dolari pe zi". Marian Chiru a motivat absenţa de la proces prin faptul că trebuia să muncească în România să-şi plătească telefonul şi curentul.
Sursa: Adevarul
No comments.....
N.B. - cum era aia ? Romanii pui de lei ...sau de dolari ?
Scris 02 February 2006 - 10:16 PM
Din punctul meu de vedere taximetristul nu poate fi declarat "foarte" vinovat. Oare si-ar mai fi gasit locu de munca la intoarcerea in tara? Oare ce varsta are? Si-ar fi putut gasi un alt loc de munca intr-o Romanie in care la 40 de ani esti prea batran pt a munci? Oare care guri are de hranit si cate rate o fi avand la banca?!
Scris 02 February 2006 - 11:13 PM
Semnati petitia internationala referitoare la sentinta nedreapta in cazul mortii lui Teo Peter si nu uitati sa trimiteti linkul la cati mai multi apropiati. <http://new.petitiononline.com/00769200/petition.html>
Scris 02 February 2006 - 11:46 PM
Wahaha, la Feb 2 2006, 11:13 PM, a spus:
Semnati petitia internationala referitoare la sentinta nedreapta in cazul mortii lui Teo Peter si nu uitati sa trimiteti linkul la cati mai multi apropiati. <http://new.petitiononline.com/00769200/petition.html>
Hai sa fim seriosi, nu se rezolva nimic cu astfel de petitii...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Liberalii vor sa treaca in opozitie! | stiri | 0 | 1.828 |
|
Stiri: Euro a fost cotat pentru iunie la 3,344 lei | stiri | 0 | 1.848 |
|
Profesori cu înclinaţii homosexuale şi pedofile | stiri | 7 | 5.210 |
|
Stiri: Sever Muresan, arestat pentru 29 de zile | stiri | 2 | 2.970 |