sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credinta magica cum a facem miracole Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 09 July 2011 - 01:31 PM

Foarte bun subiectul :good:
E un domeniu pe care il experimentez de curand, pentru ca ma regasesc in el, (ppp) prin prisma personalitatii mele.
Pe scurt, din relativ mica experienta de pana acum, consider ca DA, noi insine reusim sa ne croim destinul. Fie bun, fie rau. Gandurile noastre se transforma in realitate. Universul, Dumnezeu, Buddha sau cum vreti sa-i ziceti, reactioneaza la fiecare gand al nostru, la fiecare actiune. Cand lucrurile nu ies cum vrem noi, nu e din vina soartii, cum suntem tentati sa spunem mereu. Noi ne sabotam, gandurile noastre, indoielile si negativismul. Asta e lucru experimentat de mine. Nu o singura data, de multe ori si facand un bilant al intregii mele vieti, tot la aceasta concluzie am ajuns. Exclud COMPLET din subiect termenul de religie, asa cum este inteles astazi. Credinta, increderea chiar, nu are legatura cu religia imbibata de traditiile si obiceiurile de astazi. Dar poti spune: da! Dumnezeu ma iubeste (in ortodoxism) si Dumnezeu este corect; el imi inapoiaza gandurile transformandu-le in realitate. De mine depinde sa am ganduri bune ca sa am o viata buna. Tot ce gandim sau ce facem se intoarce la noi.
Gandurile bune, iubirea, toleranta, compasiunea, tot asta iti vor aduce, cu atat mai mult daca esti convins de asta. Dar daca tu iti spui: vai ce persoana buna sunt, si oamenii se vor purta urat cu mine pt ca sunt buna, atunci tu atragi rautatea oamenilor. Dar daca te gandesti ca meriti sa ti se intample lucruri bune, pentru ca esti o persoana buna si nu faci rau nimanui, atunci vei avea parte de bunatate. E lucru probat de mine insami de multe ori. Eu, negativista inascuta care intotdeauna ma gandeam, de ce mi se raspunde cu rau la bine? De ce sufar atat? Tocmai pentru ca aveam in minte foarte mult gandul de suferinta si vizualizam practic fiecare lucru rau pe care il va aduce bunatatea mea. Am o mare problema cu empatia. Sufar foarte mult pentru ceea ce li se intampla altora. Evit sa citesc sau sa ascult suferintele altora pentru ca instantaneu ma transpun in locul lor, fara sa vreau. Uneori e ingrozitor de dureros. Dar la un momentdat am incercat sa transform suferinta aceea, dupa cateva clipe de mare intensitate, in compasiune si iubire pt cel care sufera. Si asta imi da o senzatie de liniste sufleteasca in final.
Consider ca fiecare om are nevoie de o introspectie periodica si de educatie emotionala. Desi e destul de greu, majoritatea vor putea ajunge sa-si transforme emotiile si gandurile si sa le mentina intr-o latura pozitiva.
3

#22 Utilizator offline   Miticamicutul2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 17-April 11

Scris 09 July 2011 - 01:36 PM

credinta muta muntii !
dar si dinamita !!! :spiteful:
ca si intre geniu si nebun
binecuvantare si blestem !
linile de separe sunt foarte foooarte subtiri !!!
0

#23 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 01:45 PM

Vezi postareaMiticamicutul2, la 09 July 2011 - 01:36 PM, a spus:

credinta muta muntii !
dar si dinamita !!! :spiteful:
ca si intre geniu si nebun
binecuvantare si blestem !
linile de separe sunt foarte foooarte subtiri !!!

Exact! Cam ca .. ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample :)
0

#24 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 09 July 2011 - 02:30 PM

Pe cand eram in generala (cred ca prin clasa a 7-a) am primit de la bunica-mea un carnetel in care era scrisa o rugaciune.Se chema "Talismanul Domnului nostru Iisus Hristos" si scria acolo ca a fost gasita pe "Sfantul Mormant",scrisa de insusi Iisus Hristos!
Eram copil naiv si indoctrinat,asa ca am crezut toate astea...in plus,tot acolo scria ca Dumnezeu va indeplini oricui scrie acea rugaciune si o citeste timp de 33 de zile,orice rugaciune!
Si asta am crezut...am scris si citit rugaciunea timp de 33 de zile,apoi am inceput sa...fac miracole!

Aveam de dat tot felul de extemporale de exemplu,iar eu imi anuntam colegii ca nu le vom da,doar ca sa le doveesc puterea divina a acelei rugaciuni!
Am vindecat o durere acuta de masea a unei colege,doar pentru ca eram convins ca ORICE cer eu,este ascultat si indeplinit de catre Dumnezeu.
Aveam doi prieteni buni in clasa,ambii atei declarati,carora vroiam neaparat sa le dovedesc ca Dumnezeu exista si miracolele la fel.
Asa ca ori de cate ori aveam ocazia mai faceam asemenea miracole marunte,insa de neexplicat pentru ei.Totul a culminat cu un extemporal la muzica,care fusese deja anuntat si amnat in mod repetat,in chip miraculos.
Ca si alti profesori care aveau ore putine -aproape simbolice,profesoara de muzica trebuia sa ne dea minim doua note,ca sa ne poata incheia media pe un trimestru.Una dintre note o dadea examinandu-ne oral,iar pe cealalta dandu-ne un examen scris.
Era deja sfarsit de trimestru,si profesoara nu avea cum sa ne incheie mediile fara cea de-a doua nota,si nici timp sa mai amane extemporalul nu mai avea.
Prietenii mei atei,m-au presat sa fac imposibilul: sa anulez cumva si acel extemporal.
Convins de faptul ca rugaciunile mele sunt ascultate,le-am spus ca nu vom da nici acel extemporal! -au ras de mine,asigurandu-ma ca asta este pur si simplu imposibil!
Profesoara a intrat in clasa,am salutat-o,apoi ne-a pus sa scoatem o foaie de hartie si sa ne trecem numele,data si clasa!
Am aruncat o privire colegilor atei,care se uitau triumfatori! (vezi,ti-am spus noi ca e IMPOSIBIL?!)
Am inceput sa ma rog insistent sa se intample un miracol si sa nu dam totusi extemporalul ala...am refuzat sa cred cu incapatanare ca e macar posibil sa nu se intample...
Si atunci,o fetita dintr-o banca mai in fata,s-a ridicat si s-a dus la profesoara,cu nu stiu ce problema...apoi alta...si alta!
Asa a fost intreaga ora,timp in care ramasesem cu totii cu extemporalele fara subiect pe banci,asteptand!
Si apoi s-a sunat de sfarsit de ora! -profesoara avea un aer extrem de confuz...era derutata...nu pricepea cum a fost cu putinta sa piarda orice notiune a timpului...vorbea singura ingrijorata ca nu are cu ce sa ne incheie mediile...

Chiar in acea pauza,prietenii mei mi-au furat din ghiozdan rugaciunea miraculoasa si si-au pus cate o dorinta!
Nu s-a indeplinit,fireste...
A fost suficient pentru ei ca sa se convinga singuri ca totul a fost doar o intamplare...foarte suspecta,dar atat.

Nu vreau sa credeti ca aveti nevoie sa gasiti acea rugaciune "miraculoasa"...nu ea facea miracolele,ci credinta.
Asta a fost inceputul experiementelor miraculoase pe are le-am facut -si as mai avea destule asemenea de povestit.(insa as prefera sa mai povestesca si altii)

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 09 July 2011 - 02:41 PM

2

#25 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 July 2011 - 02:41 PM

Vezi postareaArcangelo, la 09 July 2011 - 12:59 PM, a spus:

Eu nu am primit decat doua dintre initierile enumerate de tine (Reiki si Culorile Ingerilor)asa ca nu ma pot pronunta in privinta restului.
Dupa initierea reiki,am putut sa fac tratamente energetice reiki iar persoanele tratate de mine,sa aiba aceeasi senzatie ca si mine,cand am primit tratament reiki de la prietena care mi-a dat initierea: senzatia ca pe corp se "plimba" campuri magnetice,asociata cu alte senzatii. (termice,tactile,etc)
Adica ceva se simte,si exista si ameliorari ale starii de sanatate observabile.
In privinta Culorilor Ingerilor la fel,am avut si eu si altii experiente similare in timpul initierii si dupa.(uite pe acest site,sa vezi ca in mod "ciudat" mai multi oameni diferiti,fara un contact intre ei au avut aceleasi experiente: http://puterea-preze...-arhanghelilor/ )

Nu ai primit decat 2 din cele enumerate, asta nu inseamna ca nu e posibil sa fi primit (in cunostinta de cauza sau nu) si alte initieri pe care eu nu le/am enumerat :)
Eu nu am primit nici o initiere, desi, o cunostinta veche, nu a fost de acord cu asta.
Ba, mint, am participat "de la distanta", la o initiere colectiva in culorile ingerilor (se pare ca si tine).
Intrucat asa cum tot spun, eu nu sunt sociabil si mai ales nu rezonez cu conceptele celor ce initiaza, habar nu am daca acea initiere foloseste la ceva, daca a fost ceva real sau doar mintea mea s/a jucat singura ori impreuna cu mintea Karinei (invers de fapt).
Am multe experiente personale care nu lasa loc pt. dubii in privinta puterilor initiatice.
Eu nu inteleg de ce initiatii care au activa capacitatea de a initia la randul lor, nu "intocmesc" niste initieri mai de "doamne/ajuta", in sensul , mai moderne, mai stiintifice, mai psihologice.
Cand ma iau cu ingeri, entitati si extraterestrii ori altele din cele cu care sunt intesate initierile lor m/apuca doru de duca si renunt.
Si nu e vorba ca eu nu am simtit ca nu am trait ca nu stiu despre ce vorbesc ei, o nu, dar mi se pare rudimentara modalitatea de abordare, ma doare "minte si sufletul" de inapoierea sistemelor de initiere din punct de vedere conceptual

Vezi postareaArcangelo, la 09 July 2011 - 02:30 PM, a spus:

Nu o sa te contrazic dar, daca nici eu nu am fost credincios vreme de 10 ani, atunci nu stiu cine a fost.
Nu asa cum vedem prin biserici neaparat, desi participam la toate ritualurile, eram in adancul sufletului meu credincios si nu am urmarit in aea perioada decat sa fiu bine placut lui Dumnezeu,
Credinta muta, face.....dar energizarile, optimizarile, mijlocirile preotilor si a altor initiati fac credinta sa mute, sa faca, sa traim, sa simtim angelic, sa faem minuni
De multe ori initiatii nu spun and si pe cine enedrgizeaza iar persoanele respective au trairi inalte si fac minuni, in spate insa se afla un initiat (indiferent de nuanta spirituala careia apartine).

Aceasta postare a fost editata de libertatea: 09 July 2011 - 02:51 PM

0

#26 Utilizator offline   Miticamicutul2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 02:42 PM

cu credinta si ...
sau facut multe idioteni !
multii sau folosit de asa ceva !
multi si au batut joc
dar eu nu imi pot explica cum poate sili un om muritor pe Dumenzeu sa faca... ?
doar o singura data saopus un om cu succes lui Dumnezeu si nu a murit !!!
dar na ... !
0

#27 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 02:56 PM

Vezi postareaMiticamicutul2, la 09 July 2011 - 02:42 PM, a spus:

cu credinta si ...
sau facut multe idioteni !
multii sau folosit de asa ceva !
multi si au batut joc
dar eu nu imi pot explica cum poate sili un om muritor pe Dumenzeu sa faca... ?
doar o singura data saopus un om cu succes lui Dumnezeu si nu a murit !!!
dar na ... !

Off, tu esti un exemplu viu al unei persoane negativite si aproape m-ar deprima postarile tale daca le-as lua literalmente in seama.
Dragule, e legea firii, legea universului ca in momentul in care tu iti trimiti gandurile inspre Univers sau Dumnezeu sau Creator, cum te simti tu mai bine sa-l numesti, ele se vor intoarce la tine sub forma de realitate. Realitate care depinde si de perceptia ta si de natura gandurilor tale; dar si de actiunile pe care le intreprinzi cat si de emotiile pe care le eliberezi. Cand te opui, te opui tie insuti, nu te opui lui Dumnezeu, care te-a creat ''dupa chipul si asemanarea Sa'', moment in care te-a inzestrat cu aceleasi abilitati si.. puteri daca vrei pe care le avea insusi Creatorul.
Iar idioteniile pe care spui ca le-au facut unul sau altul, se vor intoarce la ei mai devreme sau mai tarziu, chiar daca intr-o alta forma, depinzand de felul in care le vor percepe ei.
1

#28 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 09 July 2011 - 02:57 PM

Vezi postarealibertatea, la 09 July 2011 - 02:41 PM, a spus:

Eu nu inteleg de ce initiatii care au activa capacitatea de a initia la randul lor, nu "intocmesc" niste initieri mai de "doamne/ajuta", in sensul , mai moderne, mai stiintifice, mai psihologice.
....ma doare "mintea si sufletul" de inapoierea sistemelor de initiere din punct de vedere conceptual

Ei...exista si aici motive intemeiate,chiar daca nu ar parea.
Actiunile rituale magice,isi bazeaza puterea si pe creerea in timp a unor campuri morfogenetice(noesice,info-energetice,egregori -cum vrei sa le spui),reintarite oridecateori ritualul respectiv este repetat.
In acele ritualuri s-a investit energie in timp si o convingere colectiva referitoare la puterea si eficienta lor si din acest motiv,un ritual stravechi poate avea mai multa putere decat o practica magica scornita de tine acum,ad-hoc.

Am citit o intamplare surprinzatoare: un cercetator sceptic,insa curios,a incercat sa reproduca un ritual stravechi de invocare a zeului traznetului in varful unei stravechi piramide din America de Sud.
Cand a terminat ritualul,desi cerul era altminteri senin,a fost fulgerat!
Nu stiu daca intamplarea este reala,insa...tot ce se poate.
1

#29 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 July 2011 - 03:04 PM

Vezi postareaArcangelo, la 09 July 2011 - 02:57 PM, a spus:

Ei...exista si aici motive intemeiate,chiar daca nu ar parea.
Actiunile rituale magice,isi bazeaza puterea si pe creerea in timp a unor campuri morfogenetice(noesice,info-energetice,egregori -cum vrei sa le spui),reintarite oridecateori ritualul respectiv este repetat.
In acele ritualuri s-a investit energie in timp si o convingere colectiva referitoare la puterea si eficienta lor si din acest motiv,un ritual stravechi poate avea mai multa putere decat o practica magica scornita de tine acum,ad-hoc.

Am citit o intamplare surprinzatoare: un cercetator sceptic,insa curios,a incercat sa reproduca un ritual stravechi de invocare a zeului traznetului in varful unei stravechi piramide din America de Sud.
Cand a terminat ritualul,desi cerul era altminteri senin,a fost fulgerat!
Nu stiu daca intamplarea este reala,insa...tot ce se poate.

Daca as face o simbioza intre ce zici tu si ce mi/a spus altcineva, putem spune ca aceste campuri morfogenertice sunt "vii"?
Consideri ca aceste campuri sunt in oameni sau intr/o realitate infoenergetica externa ori in ambele?
0

#30 Utilizator offline   Miticamicutul2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 03:12 PM

Vezi postareaRose`s, la 09 July 2011 - 02:56 PM, a spus:

Off, tu esti un exemplu viu al unei persoane negativite si aproape m-ar deprima postarile tale daca le-as lua literalmente in seama.
Dragule, e legea firii, legea universului ca in momentul in care tu iti trimiti gandurile inspre Univers sau Dumnezeu sau Creator, cum te simti tu mai bine sa-l numesti, ele se vor intoarce la tine sub forma de realitate. Realitate care depinde si de perceptia ta si de natura gandurilor tale; dar si de actiunile pe care le intreprinzi cat si de emotiile pe care le eliberezi. Cand te opui, te opui tie insuti, nu te opui lui Dumnezeu, care te-a creat ''dupa chipul si asemanarea Sa'', moment in care te-a inzestrat cu aceleasi abilitati si.. puteri daca vrei pe care le avea insusi Creatorul.
Iar idioteniile pe care spui ca le-au facut unul sau altul, se vor intoarce la ei mai devreme sau mai tarziu, chiar daca intr-o alta forma, depinzand de felul in care le vor percepe ei.

era un tip in biblie
care nu prea credea
si ca dovada ca e Dumnezeu acela care ii cerea fel si fel de actiuni
Gedeon cerea drept cadovada inposibilitati fizice !
Dumnezeu nu se supara daca pui la indoiala originalitatea mesajului !
dar este rau de tot
sa pui botul la idiotenile altora
Dumnezeu a dat omului creierul sa judece si ia mai dat si vointa libera !
desdeori satana apare ca ingerul lumini trimisul lui Dumnezeu !
si zice fel si fel de idioteni ce ai de facut !
daca urmezi orb indicatile... ! asta da dovada de nejudecare !
Dumnezeu nu vrea oameni ca robotii ! (asa cum ne dezvoltam azi )
sa nu crezi tot si neconditionat ce zice preotul ! si el e doar un om !
(cu toate ca vine cu texte ca e inloctiitorul lu ... pe pamant)
si daca iti dai silinta sa iti menti inima curata !? cu toate ca esti bombardat zi de zi de idioteni care vor sa te duca in eroare
EL te va ajuta !
si vei fi in stare sa distingi raul debine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ceace e o capacitatecat mai rara in omulde azi !
:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou