sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credinta magica cum a facem miracole Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 09 July 2011 - 08:57 AM

Arcagelo si Big, v-am recitit si am zambit. Am zambit pt. ca, oricat ar parea de cidat, ma regasesc in amandoi. :blink: Arcangelo, poate o a te contrarize afirmatia mea si ai sa spui: pai, mai, fato, tu stii ce vrei? Ori crezi ori ba? Iar Big va spune: mda, personalitate scindata, caz patologic, poate ca-mi va gasi un nou diagnostic :o:. Tu, Arcangelo, esti o persoana foarte deschisa, cand te citesc am de multe ori senzatia ca ma inalt, cresc, ma imbogatesc sufleteste, pentru tine lumea-i un loc unde minunile pot fi intalnite la fiecare pas, e de-ajuns doar sa vrei, nimeni si nimic nu te poate impiedica sa vezi totul in roz. :) Big, tu esti scepticismul in persoana, nu crezi in nimeni si in nimic (ma rog, in afara de A.T. :o: ), la tine totul e sumbru, negru.
Am spus ca ma regasesc in ambii. Da, la mine nu-i nici totul roz, nici totul negru, as spune ca pe un fond negru (sceptic) gasesti multe pete roz (reprezentate de credintele mele la care nu pot renunta). Sunt cu fundul in doua luntre. :lol: Da, a fost un timp cand nu cautam dovezi pentru a-mi verifica credintele, eram convinsa de ceva si nu cautam sa vad daca gresesc, daca ma bazez pe ceva fals, ma luam dupa ceea ce simteam, atat. Apoi am trecut o perioada in extrema cealalalta, nu mai credeam in nimic si cautam confirmari pt. fiecare gand ce-mi trecea prin cap. Scepticismul a devenit parte integranta din mine si a reusit sa ocupe tot mai mult teritoriu, sa se extinda. Dar...oricat de sceptica am devenit cu fiecare zi care-a trecut, nu pot sa neg anumite lucruri care ii cam rad in nas scepticismului, pt. ca nu au o explicatie logica, nu in sensul in care logica e inteleasa de majoritatea. Da, Arcangelo, puterea vointei e mare, am simtit-o pe pielea mea, pt. ca, pur si simplu dorind cu tarie sa-mi reuseasca ceva, am reusit sa-mi transform gandul in fapt, desi realitatea nu-mi dadea nicio sansa de reusita, fiind totalmente potrivnica. Si ma gandesc acum la o intamplare pe care n-am sa o povestesc aici, pt. ca ar parea stiintifico-fantastica, cand privesc in urma si eu am uneori indoieli ca nu a fost doar un vis. Am sa spun doar ca mi s-a implinit o dorinta si am fost ajutata sa mi-o implinesc de o persoana care nu-mi datora nimic, o persoana care nu avea niciun motiv sa ma ajute, iar faptul ca a facut-o si felul in care a facut-o tin de miracol. Atata timp cat stiu ca am trait asa ceva, ca am trait si minuni mai mici, nu pot imbratisa definitiv scepticismul. Ar insemna sa ma mint singura, ori asta e ultimul lucru din lume pe care mi-l doresc. :)

Vezi postareaS.R., la 09 July 2011 - 08:31 AM, a spus:

PV ezoteric, ma feresc de anumite directii ale gandului meu... ca nu e bine (mind over matter).
PV psihologic, uuu, it iz za gandirea magica... :crazy:
PV al conversatiei, e ceva interesant de discutat :)

De ce te feresti? Ti-e frica de ce-ai sa descoperi? :spiteful: Nu pari genul care face pe strutul. :o: Dar, ma rog, fiecare are mometele lui de strutism. :lol:

Aceasta postare a fost editata de oama invizibilicoasa: 09 July 2011 - 08:53 AM

1

#12 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 09 July 2011 - 09:11 AM

Vezi postareaoama invizibilicoasa, la 09 July 2011 - 08:57 AM, a spus:

De ce te feresti? Ti-e frica de ce-ai sa descoperi? :spiteful: Nu pari genul care face pe strutul. :o: Dar, ma rog, fiecare are mometele lui de strutism. :lol:

Nu mi-e frica, dar nu vreau sa fac rau, sau sa incalc liberul arbitru al cuiva. Totul este in echilibru - pentru orice bine sau rau real pe care il faci, vei primi la schimb un bine sau un rau.
0

#13 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 09 July 2011 - 09:20 AM

Vezi postareaS.R., la 09 July 2011 - 09:11 AM, a spus:

Nu mi-e frica, dar nu vreau sa fac rau, sau sa incalc liberul arbitru al cuiva. Totul este in echilibru - pentru orice bine sau rau real pe care il faci, vei primi la schimb un bine sau un rau.

Te referi la manipulare? Pt. ca daca-i asa, sunt de acord cu tine, nici mie nu-mi place sa fac rau. Ba, mai mult, chiar daca nu fac rau, nu-mi place sa influentez o persoana sa-si insuseasca dorintele mele, sa nu isi dea seama ca nu-i apartin, chiar daca asta nu inseamna neaparat sa-i fac rau, sa ranesc.
0

#14 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 09 July 2011 - 09:25 AM

Nu e manipulare, e mind over matter. Materia este compusa din particule subatomice pe care le poti afecta cu undele cerebrale intensificate prin amplificarea constienta sau nu a unui gand (de obicei inconstienta). Astfel, vei vedea ca oamenii in jurul tau se imbolnavesc din senin sau da masina peste ei, sau fac ceea ce ai fi dorit tu, desi par a nu vrea sa faca asta. E ceva rau de facut. Asa ca incerc sa nu o fac.
2

#15 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 09 July 2011 - 09:27 AM

Va mai dau idei de discutat: :idea:
In magie,exista cateva legi care transpun invers -lumea mentala si modul ei de functionare,la lumea materiala.
De exemplu,una dintre legile magiei (legea contagiunii magice),este ca doua obiecte,situatii,persoane,etc,odata asociate raman conectate -cum se intampla in minte,unde odata creeata o asociere mentala,devine un automatism.(amuzant este ca fizicienii au descoperit si ei ca doua particole pot sa ramana interconectate chiar si in capete opuse ale universului!)

Alta este cea a analogiilor simbolice -exact la fel cum in minte facem analogii intre idei asemanatoare sau cu sensuri congruente,la fel si situatiile si obiectele lumii materiale pot fi influentate influentand altele,cu care se afla intr-o asemenea legatura simbolica.
Ei bine,si aceasta lege a magiei,a fost dovedita experimental de catre un cercetator japonez: Masaru Emoto.
El a experimentat cu picaturi de apa luate din diferite surse naturale sau cu apa pe care o tinea un timp in sticle,pe care aplica diferite etichete (iar pe etichete erau scrise cuvinte ca "prostule!" sau "multumesc!",ori puse inmagini -cum ar fi fotografii ale unor personalitati).
Apa expusa doar acelor cuvinte sau fotografii,isi schimba radical modul de cristalizare,fata de restul apei luata din aceeasi sursa!

In magie de exemplu(legea analogiei),vrajitoarele de pe la noi,folosesc lumanari de la o nunta,pentru a desface "cununiile legate" de alte vrajitoare.Ori inteapa papusa in care exista cateva fire de par ori bucatele de unghie si care are aplicata pe cap o poza a persoanei careia vor sa-i induca boala.
Vedeti similaritatea? -actunea simbolica,mentala,este asociata cu o actiune tot simbolica materiala.
Vrajitoarea nu inteapa doar mental o papusa,ci in timp ce inteapa o simpla papusa (reala) inteapa si trupul celui caruia vrea sa-i faca rau,in inmaginatie(mental).
Cele doua actiuni (materiala si mentala-spirituala),au fost puse in legatura,actiunea magica s-a desfasurat pe mai multe planuri -in lumea materiala si in cea spirituala.Fragmentele de unghii sau par ca si poza sa obiectele apartinand victimei,au slujit la acordarea precisa a actiunii magice pentru acea persoana.(dupa principiul contagiunii)

De ce explic asemenea lucruri? -nu pentru a va invata sa faceti magie neagra -asta este sigur.
De altfel,iti trebuie o mare doza de inconstienta pentru a face asemenea lucruri.Nu de alta,dar TU esti primul si cel mai important care este in mod cert in deplina rezonanta cu ceea ce emiti,indiferent catre cine.
Cu alte cuvinte,mai devreme ori mai tarziu,ceea ce emiti se va intoarce la tine,iar pe tine te va lovi mai puternic chiar,ca tu rezonezi perfect cu ceea ce emiti.Exact ca un ecou.

Motivul pentru care va explic asemenea lucruri,este acela de a va arata ca exista o mare asemanare intre felul in care functioneaza lumea mentala,cea spirituala si lumea materiala.
Ce este sus,aceea este si jos,cum spune Hermes Trismegistos.
Noi toti punem permanent etichete oamenilor(inclusiv noua insine) situatiilor,obiectelor...totului!
Creem acete etichete,aceste asocieri simbolice,care sunt mentale si nu numai(sunt si emotionale,etc) dar pe care le investim cu o valoare de realitate! -in care credem.

Lumea mentala este o lume simbolica (ideile,cuvintele chiar,sunt simboluri!),insa imensa majoritate a oamenilor e incapabila sa priveasca un om,o situatie sau un obiect chiar,fara a vedea de fapt aceste etichete pe care le-a aplicat anterior.
Nu mai vede un om,ci vad etichetele pe care i le-a asociat!
Acest fenomen,este numit in psihologie cu termenul de "proiectie". (desi acolo are un sens mai limitat decat cel dat de mine)

Puteti sa spuneti ca voi personal,nu credeti in puterea mintii...dar tot voi,confundati realitatea cu proiectiile voastre mentale,cu etichetele pe care le aplicati,si asta TOT TIMPUL.Pentru voi,realitatea este cea din mintile voastre,nu cea observabila fizic!
Cum adica nu credeti?! -eu zic ca omul obisnuit,crede chiar mai mult decat mine in realitatea obiectelor mentale,pe care o pune mai presus de realitatea "obiectiva". (alta idee discutabila)
Toata lumea traieste intr-o realitate virtuala,paralela,mentala...o considera permanent ca fiind reala dar nici macar nu vede asta...

Cu totii faceti magie...si nici macar nu stiti...vrajeala voastra este menita sa va schimbe permanant nu doar perceptia asupra realitatii,ci si realitatea insasi -oare nu-i asa?
Cine dintre voi,nu traieste in "realitatea" mintii sale,pe care o priveste ca fiind Adevarul,cu A mare?

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 09 July 2011 - 09:38 AM

3

#16 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 July 2011 - 12:00 PM

Vezi postareaArcangelo, la 09 July 2011 - 09:27 AM, a spus:

Cine dintre voi,nu traieste in "realitatea" mintii sale,pe care o priveste ca fiind Adevarul,cu A mare?

:good:
Eu consider ca fiecare nu traieste altceva decat propria sa realitate, propria decodare a supersemnalului realitate.
Despre oamenii initiati in cele spirituale si despre initieri inteleg ca nu esti tocmai strain (parca ziceai ceva si de samanism)?
Am cateva neclaritati, poate gasesc raspuns pe acest topic, de la tine sau de la alti forumisti.
2

#17 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 09 July 2011 - 12:03 PM

De ce explic asemenea lucruri? -nu pentru a va invata sa faceti magie neagra -asta este sigur.

Da tu explica acolo, bineinteles ca nu facem magie neagra, da nu poti sa stii cand ne vor folosi aceste informatii la ananghie :crazy:

Toata lumea traieste intr-o realitate virtuala,paralela,mentala...o considera permanent ca fiind reala dar nici macar nu vede asta...
Cu totii faceti magie...si nici macar nu stiti...vrajeala voastra este menita sa va schimbe permanant nu doar perceptia asupra realitatii,ci si realitatea insasi -oare nu-i asa?

Ok, Neo, invata-ne cum sa sarim de pe un bloc pe altul fara sa ne sborsim.
:neo:
1

#18 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 12:26 PM

Vezi postareaApodonos, la 09 July 2011 - 12:03 PM, a spus:

Da tu explica acolo, bineinteles ca nu facem magie neagra, da nu poti sa stii cand ne vor folosi aceste informatii la ananghie :crazy:

Ok, Neo, invata-ne cum sa sarim de pe un bloc pe altul fara sa ne sborsim.
:neo:

Poti sa faci si magie alba,cu informatiile date de mine...
Cine te impiedica sa iei o poza a ta,sa scrii pe spatele ei cateva cuvinte? -ca "fericire,sanatate,prosperitate,bine,armonie,pace"etc,sa lipesti cu o bucatica de scoci cateva fire de par(de-ale tale)pe ea si sa o pui langa niste cristale,langa obiecte din aur/argint (asociere simbolica cu valoarea,prosperitatea,etc),sa arzi o lumanare in fata ei(alte asocieri simbolice,cu lumina,energia,caldura,dinamismul),consacrata scopurilor pe care ti le-ai propus,sa o afumi cu betisoare parfumate sau chiar sa dai cu un pic de ulei esential din plante (care iti place tie) pe ea,pentru a-i modifica vibratia si mai mult.
In acea fotografie,ai putea sa porti unele culori alese special,si pe spatele ei,sa scrii folosind o anumita culoare,ori combinatie de culori. (o "flacara violeta" de exemplu 8) )
Nu e deloc greu sa faci asemenea actiuni magice,nu-i asa?
La fel,poti sa iti faci singura cateva incantatii,cu rima mai ales.(rima ajuta pentru ca reprezinta o armonizare si o repetitie in "ecou",in genul fractalilor,si are si cu totul alt impact asupra subconstientului decat o afirmatie obisnuita)

Eu nu pot sa invat pe cineva ceva ce nu inteleg eu insumi.Daca as stii cum anume sa levitez,as putea sa-i invat pe altii...cum nu stiu,las pe altii care pricep asta sa ma invete ei pe mine.

Vrei sa faci magie neagra? -nu te impiedica nimeni sa incerci...insa exista consecinte,pe care le vei suporta.
Orice stiinta poate fi folosita pentru a face raul...dar si pentru a face binele.Crezi ca ar fi mai bine sa nu mai stim,sau sa nu mai exprimam ce stim,doar de teama ca altii ar putea sa faca rau cu asta?
Daca credeam acelasi lucru,nu mai deschideam deloc asemenea subiecte.
1

#19 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 July 2011 - 12:49 PM

Vezi postareaArcangelo, la 09 July 2011 - 12:26 PM, a spus:

Orice stiinta poate fi folosita pentru a face raul...dar si pentru a face binele.

Eu cred in magie (nu in scamatorie), in activarea unor capacitati latente ale oamenilor.
E posibil ca unii sa se nasca cu ele deja active, nu stiu, dar stiu sigur ca sunt oameni care au fost initiati de alti oameni ce au fost si ei initiati la randul lor de mentorii lor.
Am cunoscut cateva persoane initiate dar nu rezonez cu conceptele lor, motiv pt, care nu am mers mai departe.

Constat de cativa ani o avalansa de cursuri de initiere si de oferte de initiere.
Reiki, Reiju, Radiestezia, Samanism, Munay Ki, Preotia Melchisedec, Culorile Ingerilor etc.
Cat de real e rezultatul pe care il poti obtine participand la asemenea initieri?
3

#20 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 July 2011 - 12:59 PM

Vezi postarealibertatea, la 09 July 2011 - 12:49 PM, a spus:

Constat de cativa ani o avalansa de cursuri de initiere si de oferte de initiere.
Reiki, Reiju, Radiestezia, Samanism, Munay Ki, Preotia Melchisedec, Culorile Ingerilor etc.
Cat de real e rezultatul pe care il poti obtine participand la asemenea initieri?

Eu nu am primit decat doua dintre initierile enumerate de tine (Reiki si Culorile Ingerilor)asa ca nu ma pot pronunta in privinta restului.
Dupa initierea reiki,am putut sa fac tratamente energetice reiki iar persoanele tratate de mine,sa aiba aceeasi senzatie ca si mine,cand am primit tratament reiki de la prietena care mi-a dat initierea: senzatia ca pe corp se "plimba" campuri magnetice,asociata cu alte senzatii. (termice,tactile,etc)
Adica ceva se simte,si exista si ameliorari ale starii de sanatate observabile.
In privinta Culorilor Ingerilor la fel,am avut si eu si altii experiente similare in timpul initierii si dupa.(uite pe acest site,sa vezi ca in mod "ciudat" mai multi oameni diferiti,fara un contact intre ei au avut aceleasi experiente: http://puterea-preze...-arhanghelilor/ )
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat
Gpro  21 2.607
Hot Topic (New) Darul de a indeparta demoni care poseda persoane VictorN  53 6.695
Replici noi Avertizari
ce mai e nou la nivel energetic.
vali_  14 4.061
Hot Topic (New) Vise repetate cu diavolul
tot ce cautam e un raspuns
xteox  25 3.761
Hot Topic (New) Atasamente Magie alba sau magie neagra? (topic combinat) tass  147 46.867