sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

www.aoro.ro spuneti-va parerea si experientele pe care le-ati avut cu ei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   I2eu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-March 11

Scris 07 July 2011 - 10:18 PM

Buna! Ca utilizator nou, sper ca am nimerit subiectul in sectiunea potrivita. Nu-mi doresc sa fac reclama sau ceva de genul asta. Ce vreau? Sa aud parerile si experientele voastre cu acest site si serviciile+produsele lor (pentru cine nu stie, este un site care comercializeaza parfumuri in principal, dar si cosmetice). Eu am comandat de la ei (si mai am prieteni care au facut-o) si de produse sunt multumit. Sunt originale, fabricate in USA (cele pe care le am eu). Am avut probleme in schimb cu firma de curierat(cargus). De asemenea, am observat ca pe aoro.ro (unde poti sa lasi feedback in legatura cu produsele), apar numai anumite pareri. Am trimis mai multe comentarii despre diverse parfumuri si despre servicii (in principal in legatura cu firma de curierat) si au aparut pe site numai acelea care au avut un continut pozitiv. Chestia asta ma face sa-mi pierd increderea si daca acolo nu apar decat parerile pozitive, m-am hotarat sa deschid un topic in care sa scrie fiecare ce are de zis. Prin urmare, spuneti care au fost experientele voastre, pozitive sau negative.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce site-uri de socializare stiti ? LadyMoon  0 1.308
Replici noi Coroane funerare Floriaana  3 660
Hot Topic (New) Cui pe cui se scoate? Roxana@ Elena  26 2.471
Hot Topic (New) Atasamente Gasca de Celebritati