Buna! Ca utilizator nou, sper ca am nimerit subiectul in sectiunea potrivita. Nu-mi doresc sa fac reclama sau ceva de genul asta. Ce vreau? Sa aud parerile si experientele voastre cu acest site si serviciile+produsele lor (pentru cine nu stie, este un site care comercializeaza parfumuri in principal, dar si cosmetice). Eu am comandat de la ei (si mai am prieteni care au facut-o) si de produse sunt multumit. Sunt originale, fabricate in USA (cele pe care le am eu). Am avut probleme in schimb cu firma de curierat(cargus). De asemenea, am observat ca pe aoro.ro (unde poti sa lasi feedback in legatura cu produsele), apar numai anumite pareri. Am trimis mai multe comentarii despre diverse parfumuri si despre servicii (in principal in legatura cu firma de curierat) si au aparut pe site numai acelea care au avut un continut pozitiv. Chestia asta ma face sa-mi pierd increderea si daca acolo nu apar decat parerile pozitive, m-am hotarat sa deschid un topic in care sa scrie fiecare ce are de zis. Prin urmare, spuneti care au fost experientele voastre, pozitive sau negative.
Pagina 1 din 1
www.aoro.ro spuneti-va parerea si experientele pe care le-ati avut cu ei
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce site-uri de socializare stiti ? | LadyMoon | 0 | 1.308 |
|
Coroane funerare | Floriaana | 3 | 660 |
|