Salut.
Sunt nou pe aici, asa ca as aprecia mult daca nu m-ati lua la misto din prima. Ma sperii, imi iau jucariile si fug la mama plangand.
Asa, acum ca am lamurit asta, mai trebuie sa spun ca sunt si nou in ceea ce tine de "webmaster-ing". Limitate cunostiinte de HTML (inca invat- w3schools) si zero cunostinte de PHP. Personal mi se pare ca cine a invatat PHP are un MARE MARE creier si ambitie, eu vad desene animate in PHP.
Si ca am trecut peste introducerea incompetentei mele, sunt aici sa va cer un sfat, ajutor, doua palme peste ochi daca tot nu inteleg.
Am si eu un bloguletz, si vreau sa fac bani cu adsense(loc special de misto-uri a la "ti-ai tras blog co-e") - nu va faceti griji, folosesc google pentru a rezolva majoritatea problemelor. Dar m-am lovit de unele la care nu le dau de cap.
Ignorand partea de adsense s.a.m.d, am facut o poza sa explic cam ce as vrea eu sa fac pe blogul asta si nu reusesc.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Pe scurt:
Vreau chenarul acela sa nu se mute sub nici o forma. Daca postez ceva nou...postul mai vechi se muta jos...dar chenarul ramane intre titlu si text.
Si daca aflu cum se face, presupun ca pot face la fel si pentru unul imediat dupa ultimul post afisat.
Da, am intrat in blogger monetize si am vazut optiunea sa afiseze ads acolo, dar pe alea nu le pot monitoriza. De aceea vreau sa pun codul facut in adsense si nu ceva automatizat.
Imi cer scuze pentru greselile pe care sunt sigur ca le-am facut, si imi cer scuze daca nu stiu sa explic.
Multumesc frumos pentru ca a-ti acordat timpul sa citit palavragia mea, si multumesc anticipat pentru ajutor.
PS: In caz ca nu merge link-ul, am atasat poza la thread-ul acesta.
Pagina 1 din 1
Plasare cod in pagina Creare chenar special pentru cod
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cod html
help me |
elbandito | 8 | 12.739 |
|