De ce?
Scris 06 July 2011 - 02:59 AM
M-am saturat ca lumea sa imi spuna ca nu e bun pt mine,ca este sub nivelul meu si asa mai departe:(
Stiu ca nu traim in cele mai "dulci"perioade dar oamenii din ziua de azi chiar au uitat cu desavarsire sa se uite mai intai la sufletul unui om si apoi sa il judece dupa avere?
Nu are bani...dar pe mine nu ma intereseaza asta
Scris 06 July 2011 - 08:11 AM
Scris 06 July 2011 - 01:55 PM
CristinaIoana21, la 06 July 2011 - 02:59 AM, a spus:
Ideea e in felul urmator: sentimentele nu tin de foame.
Ca nu a terminat liceul e una.. dar de lucrat, lucreaza?
Scris 06 July 2011 - 02:19 PM
Daca ea e fericita, ce treaba are lumea, traieste lumea cu el? Moare lumea de foame, daca s-o marita cu el si nu le-o fi asa bine sau moare ea?
Poate acum nu, da' poate o face si el ceva in viata asta, motivat de ea, motivat de saracie, cine stie.
Hai sa nu ne mai iubim cu cine ne place, ca n-are bani, dom'le.
Scris 06 July 2011 - 04:16 PM
Scris 06 July 2011 - 04:24 PM
CristinaIoana21, la 06 July 2011 - 02:59 AM, a spus:
Nu are bani...dar pe mine nu ma intereseaza asta
Acum eşti îndrăgostită şi nu vezi esenţialul. După ce va apărea un copil, şi voi părinţii va trebui să vă ocupaţi de şcoala acelui copil, atunci se va vedea ce înseamnă să ai lângă tine un "fost băiat mai de cartier", dar cu suflet mare.
Scris 06 July 2011 - 04:30 PM
Fiecare are dreptul la dragoste indiferent de scara sociala.
Scris 06 July 2011 - 04:38 PM
lupini, la 06 July 2011 - 04:24 PM, a spus:
nu cred ca e esential liceul... dupa cum poti constata, domnisoara are un nivel de exprimare mult sub pretentiile unui absolvent de liceu... deci, cine se aseamana, se aduna... apoi, nu diploma de bac le va tine de cald in viata, mai ales ca invatamantul e din ce in ce mai precar in tara asta (vezi ultimele rezultate la examenul de bacalaureat)... si de ce, ma rog, sa se ocupe parintii de scoala acelui copil? crezi tu ca daca ai liceul te califici pentru vreo casta superioara in societate? in ce sens crezi ca se va dori dezvoltarea intelectuala a progeniturilor in familia asta? catre inalte universitati? ma indoiesc...
parerea mea e sa-si vada de drumul ei - domnisoara noastra - si sa nu tina cont decat de ce ii face ei bine, nu de opinii din ce in ce mai savante, cu cat mai docte cu atat mai de neinteles...
si sa stii: drumul spre stele e presarat cu spini, asa ca din ce in ce mai multi prefera sa iasa la camp deschis, decat sa urmeze calea...
Scris 06 July 2011 - 04:45 PM
Poate lumea care ii spune ca el nu e de ea, nu se refera neaparat la bani, poate spun asa din cauza comportamentului.
Si eu daca as avea o prietena cuplata cu un analfabet, care asculta manele, ii vorbeste urat, se comporta ca un taran, i-as spune ca nu e de ea.
Bine, dupa ce mi-as spune parerea, nu as mai insista, fiecare sta cu cine vrea.Dar nu cred ca neaparat de bani e vorba.
Aceasta postare a fost editata de Pharrell24: 06 July 2011 - 04:46 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Din ce cauza majoritatea ne comportam asa...
din 100% ...90 % sigur..... |
Mircea112 | 13 | 1.998 |
|
Warning!Poveste lunga, cu final "in plop" | Danuttzzzu | 25 | 1.135 |
|
Despartire | baiatull | 87 | 7.082 |
|
Dilemă amoroasă. | Levana. | 15 | 865 |
|
Te iubesc dar... | Amethyst | 96 | 6.284 |
Contact
Facebook