BACALAUREAT 2011 Oare cine are dreptate?????
Scris 04 July 2011 - 05:35 PM
Scris 04 July 2011 - 06:11 PM
Darianna, la 04 July 2011 - 05:22 PM, a spus:
Dupa parerea mea nu. Elevii sunt produsul societatii.
Cei care-i modeleaza sunt responsabili in totalitate.
As putea adauga mass-media ca factor de influenta mult mai important decat parintii, in educatia elevilor.
Al Micu, la 04 July 2011 - 05:34 PM, a spus:
Cresterea salariului unui profesor nu este direct proportional cu cresterea nivelului de educatie unei clase de derbedei. Sunt zeci de cazuri in care elevii unei clase isi bat joc de profesori.
Din '90 incoace ne-am invatat cu smecheria si furtul. E singurul ministru care a facut ceva bun in ultimii 20 ani.
Cica elevii nu au putut sa se concentreze din cauza camerelor web.
Eu am fost plecat din clasa a V-a de langa parinti, la camin, pentru ca nu era scoala in localitate si nici mijloace de transport pentru naveta.
Si mie mi-au spus sa invat dar nu asta a fost factor determinant.
Profesorii aveau autoritate pentru ca erau respectati de societate. Erau priviti ca persoane "in fata carora trebuie sa-ti scoti palaria".
Daca un profesor ii spunea parintelui ca fiu lui este haimana parintele lua masuri disciplinare. Il credea pe profesor nu pe copil.
La o sedinta cu parintii cand diriginta a spus ca baietii terorizeaza fetele si le mananca sandvish-ul mama unui baiat a sarit in sus ca fiul ei nu face asa ceva, ca are tot ce-i trebuie. Cu siguranta avea mai mult decat ii trebuia, dar nu-si lua mancare la pachet pentru ca era mai buna de la colege.
I-a spus dirigina de la obraz ca poate acasa nu face dar la scoala face, si ea tot o tinea pe-a ei.
Aceasta postare a fost editata de Moftangiu: 04 July 2011 - 06:14 PM
Scris 04 July 2011 - 06:13 PM
Scris 04 July 2011 - 06:30 PM
Scris 04 July 2011 - 06:30 PM
As dori sa pun si eu o intrebare care m-a nelinistit.Am auzit putin mai devreme de la cineva ca daca am picat la 3 sesiuni de bacalaureat la a4a sesiune trebuie sa dau din nou la romana , matematica si biologie.Este adevarat sau dau doar la materia care o doresc?
Multumesc.
Scris 04 July 2011 - 06:41 PM
Sau sunt alte reguli acu'?
Scris 04 July 2011 - 06:45 PM
K-ramel, la 04 July 2011 - 06:30 PM, a spus:
Ba da, au zis si asta. Dar daca noi vrem sa culegem numai partile negative, putem sa o facem.
Au zis si ca sunt licee in care promovabilitatea e de 100%, au zis si numele acestora...
Scris 04 July 2011 - 06:56 PM
Scris 04 July 2011 - 07:00 PM
Deci , am dat examenul anul trecut.in prima sesiune am picat la matematica si biologie iar in a 2a sesiune nu am avut media necesara ( 5.82 ).Acum in sesiunea care a trecut, am dat examenul doar la limba romana dar nu am luat nota necesara promovarii.Dupa aceste lucruri , intrebarea mea este , in sesiunea din august trebuie sa dau din nou la toate materile sau dau doar la limba romana din nou ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Miscarea pt Educatie!
"Toti pentru educatie,educatie pentru toti!!!" |
cristy_05 | 6 | 5.977 |
|
metodologie, calendar, variante etc. |
scumpica18 | 5 | 3.730 |
|