Cum a inceput sezonul estival, evident.. cu speranta ca vremea isi va reintra pe fagasul normal.. se merge la mare..
O perioada.. de cand cu lucrarile la autostrada.. masinuta este de evitat. N-ar fi asta o problema, din moment ce mie oricum imi place sa calatoresc cu trenul.
Dar.. pentru ca ultima data cand am fost cu trenul la mare.. am facut cam 6 ore.. mi s-a cam luat. Nu stiu insa cum se circula acum, am inteles ca s-ar fi remediat problemele la sinele de tren si ca se circula normal acum.
Stie careva care e realitatea?
Multumesc pentru orice info.
Pagina 1 din 1
Trenul pana la mare
Scris 25 July 2011 - 10:05 AM
Legat de mersul cu masinuta: autostrada e ok, dupa punctul de taxare va trebui sa treci prin Cernavoda (care este destul de pustiu si plictisit), nu am observat gropi sau altceva deosebit, circulatia e buna (ma rog, nu stiu cum e in weekend, dar in timpul saptamanii a fost foarte fain, deci recomand deplasarea sa fie pusa pe un miercuri seara). Exceptand Costinesti care e praf, restul statiunilor au drumuri relativ ok.
Scris 25 July 2011 - 10:13 AM
Legat de orice drum care leaga capitala de o anume destinatie la sud de munti.... sunt bune, ce mai... ultimul care m-a umplut de invidie e Bucuresti Giurgiu
Scris 25 July 2011 - 10:21 AM
Rodica`, la 25 July 2011 - 10:13 AM, a spus:
Bucuresti Giurgiu 
...avea niste gropi destul de multe si destul de mari la iesirea catre vama. Poate le-au reparat de cand nu am mai trecut eu pe-acolo. In rest, ai dreptate, e fasia aia luuuuuunga si dreapta, ca-n palma. A, da, mai erau niste gropi printr-o comuna... Cucuieti sau ceva de genu' asta.
Scris 25 July 2011 - 10:48 AM
fara iesirea spre vama. aia e proasta. ca si Podul prieteniei, de altfel 
sigur ca am dreptate c-am fost de curand pe el.... e refacut nou nout. 4 benzi. excelent.
sunt on topic ca este vorba de un alt drum spre aceeasi mare
sigur ca am dreptate c-am fost de curand pe el.... e refacut nou nout. 4 benzi. excelent.
sunt on topic ca este vorba de un alt drum spre aceeasi mare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau să vizitez Romānia ..
Eu locuiesc īn Rusia.. |
Aurum | 4 | 6.830 |
|
Serie 6 nopti la Hotel Capitol din statiunea Jupiter | Alethia | 0 | 5.776 |