Scris 26 February 2012 - 02:03 PM
Asta iarna mersesem cu sormea si cu niste prieteni de-ai ei la munte la schiat. Dupa ce ne-am cazat si am iesit din pensiune, gandurile mele fireste, erau: "hai pe partie". Ei ca nu, sa mergem mai intai sa vedem orasul, sa facem poze, sa blablabla. Asa ca i-am lasat si m-am dus sa schiez singur. Apoi sormea acasa: "M-au intrebat colegii de ce esti nesimtit. Nu stii deloc sa te comporti in societate." Mda... Plus ca mai e si faza aia enervanta cand esti cu un grup: "Bai, la 10 suntem gata si mergem afara." De unde... ca ei la 10 abia se trezesc. Si se invart doua ore de colo-colo ca niste oi dezorientate. Pai decat asa, mai bine singur. Si cum daca traiesti intr-un oras mic in care nu exista diverse cluburi, e greu sa gasesti pe cineva cu care sa imparti multitudinea de interese pe care le ai, atunci mai bine singur. E doar pierdere de vreme sa te tii dupa unul si dupa altul.
Pacat ca a ramas softul ala primitiv in noi, asa cum spune si SR, de pe vremea cand aveam nevoie de grupuri pentru a supravietui.