sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O problema cu viza de tranzit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Amet 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-June 11

Scris 28 June 2011 - 03:50 PM

Buna ziua , as avea si eu o problema daca este cineva destul de amabil sa ma ajute ...
Sunt navigator si de curand am fost la bucuresti pentru a primi viza de tranzit (C1D), pentru a pleca in voiaj , am avut documentele necesare care mi-au fost spuse de la companie respectiv : pasaport , formularul DS-160 , carnet de marinar , chitantele , poza , scrisoare de trimitere de la companie . Cand am ajuns la interviu , domnul de la ghiseu mi-a spus ca , conform sectiunii 211(g) nu imi poate acorda viza momentan deoarece nu am avut suficiente documente si am nevoie de procesare administrativa pentru a vedea daca sunt eligibil pentru viza si va urma sa fiu contactat telefonic de la ambasada in decursul a 2 saptamani.
Intrebarea mea : cam ce documente as mai avea nevoie ? De la companie mi-au spus ca ce mi-au dat dansii ar fi de ajuns , de la niste prieteni am auzit ca ar fi trebuit sa am si contractul de munca .
Si inca o intrebare : Exista posibilitatea de a nu primi viza ? Eu unul nu am mai auzit nici un navigator sa nu primeasca viza de tranzit.
Daca am mai avut cineva problema asta va rog frumos sa ma ajutati .
Va multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi viza k-1 help ♥LaUrA♥  3 2.587
Replici noi Atasamente "Visul american" criogenizat şi abandonat.
China şi America Latină magnet de imigranţi
The Unknown  10 1.292
Replici noi Work & Travel in USA ... partea II-a
Mărturia unui student romān exploatat īn SUA
The Unknown  0 533
Replici noi masina din canada in romania soresita  1 2.050
Replici noi loteria vizelor Carrina_19  3 7.610