Ati dezgropat vreodata vreun cadavru in tzintirim? raspundeti cu tot cu argumente
Scris 28 June 2011 - 01:13 PM
am vrut eu sa-l dezgrop pe Gelutu, da m-am gandit c-o sa lesine babele daca ma vad ce fac.
si-asa daca ma duc si stau langa mormant prea mult sau cu laptopu deschis incep sa lehaie.
tre sa comenteze culoarea varului, florile, cum sunt asezate florile etc
si-asa daca ma duc si stau langa mormant prea mult sau cu laptopu deschis incep sa lehaie.
tre sa comenteze culoarea varului, florile, cum sunt asezate florile etc
Scris 28 June 2011 - 01:35 PM
pai da. saptamana trecuta unu din "saracii"cimitirului a furat un ghiveci cu flori. as fi vrut sa-l intreb pe nenea cine, cum, cand, da m-am gandit sa nu-l mai deranjez pentru atata fleac.
da tu ce ai de faci sondaje din astea? aduni idei pentru......
da tu ce ai de faci sondaje din astea? aduni idei pentru......
Scris 28 June 2011 - 01:44 PM
Curiozitatea m-a "manat" sa deshchid un astfel da topic. Da. Asta a fost. Curiozitatea. 
Plus ca sunt setata pe laughin' mood.
Plus ca sunt setata pe laughin' mood.
Scris 28 June 2011 - 01:50 PM
curiozitate despre ce?
despre metoda?
despre unelte?
despre rezultatu....dezgropaciunii?
cand l-am mormantat pe Gelu, l-am asezat in locu tatalui lui. dupa 30 de ani de somn profund, in loc de sicriu am mai gasit niste oase macinate, ca de copil si o pereche de pantofi.
la un mormant invecinat, dupa o preioada cu multa ploaie, capacul sicriului fiind deja putred, s-a sfaramat si pamantul de deasupra s-a lasat cum cu juma de metru. a fost ceva destul de lugubru. a venit totusi cineva din familie si a reamenajat, dar n-a dezgropat mortu.
eniuei, e interesanta treaba asta, chiar foarte interesanta. really.
despre metoda?
despre unelte?
despre rezultatu....dezgropaciunii?
cand l-am mormantat pe Gelu, l-am asezat in locu tatalui lui. dupa 30 de ani de somn profund, in loc de sicriu am mai gasit niste oase macinate, ca de copil si o pereche de pantofi.
la un mormant invecinat, dupa o preioada cu multa ploaie, capacul sicriului fiind deja putred, s-a sfaramat si pamantul de deasupra s-a lasat cum cu juma de metru. a fost ceva destul de lugubru. a venit totusi cineva din familie si a reamenajat, dar n-a dezgropat mortu.
eniuei, e interesanta treaba asta, chiar foarte interesanta. really.
Scris 28 June 2011 - 02:08 PM
nu, că nici mie nu mi-ar plăcea să vină cineva la mine acasă şi să mă scoată cu forţa afară
Scris 02 July 2011 - 11:53 PM
Intrebare mai buna era daca am ingropat pe cineva. Vreodata.
Si cum am facut sa nu-si dea nimeni seama.
Mwahahahahaa!
Si cum am facut sa nu-si dea nimeni seama.
Mwahahahahaa!
Scris 10 May 2012 - 05:15 PM
Eram in armata si dupa doua trei cani de palinca de pere, ne-am adunat vreo 4 dilii si ne-am dus cu lopetile in cimitirul evreiesc din spatele unitatii sa vedem ce-au ingropat jidanii cu ei. Numai ca cimitirul era abandonat de vreo 100 de ani si n-am gasit nici macar oscioare.
Dar oricum am ras o gramada.
Deci daca mai cauta cineva faptasii care au facut gropi in cimitirul evreiesc din Tarna Mare, Eu am fost ala.
Dar oricum am ras o gramada.
Deci daca mai cauta cineva faptasii care au facut gropi in cimitirul evreiesc din Tarna Mare, Eu am fost ala.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Coroane funerare | Floriaana | 3 | 660 |
|
Fructele de mare cresc riscul de diabet | absolutep0wer | 0 | 745 |
|
Plantare copaci | Floriaana | 17 | 1.782 |
|
Au aparut doua sortimente de frappe de la Nescafe (Rom si Peppermint) |