sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vanghelie a pierdut conducerea organizaţiei din Capitală Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 28 June 2011 - 10:49 AM

Citeaza

"Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici. Nu merge să fii pămpălău. PSD Bucureşti ori are un lider, ori îl exclude", a afirmat Vanghelie. Afirmaţia a fost făcută aseară la emisiunea "Evenimentul Zilei" de la B1TV, unde Marian Vanghelie a fost prezent. El a declarat că, în cadrul ședinței CexN al PSD, unde a fost luată decizia schimbării sale de la conducerea filialei București, s-a pus problema apropierii sale de PDL. El spune că nu a făcut scandal faţă de decizia lui Victor Ponta pentru a-i demonstra preşedintelui PSD că greşeşte. "Victor o să vadă şi o să recunoască că sunt lider", a spus Vanghelie.

Sursa.

Ce credeti ca inseamna aceasta schimbare?
0

#2 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 28 June 2011 - 10:59 AM

Vezi postareanightwish, la 28 June 2011 - 10:49 AM, a spus:

Sursa.

ca lu Marean ii plac blondele. :)

si poti sa-l condamni pentru asta?
chestia e ca si lu Ponta ii plac.... ma rog, s-a luat nevasta blonda, nu e totuna, adevarat...
deci nici o schimbare sub acest aspect
:haha:
1

#3 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 28 June 2011 - 11:04 AM

Vezi postareanightwish, la 28 June 2011 - 10:49 AM, a spus:

Cred ca trebuie cautat pe goagal pentru a vedea semnificatia ejacularii :yahoo: .........

Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 28 June 2011 - 11:20 AM

0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 28 June 2011 - 11:42 AM

Ponta "care este" preşedintele PSD, l-a exclus pe sărmanu' Vanghelie..."care nu mai este" preşedinte de filială.

În politică, o schimbare poate însemna orice: în cazul lui Vanghelie e posibil să fie într-adevăr exclus, dar e posibil şi să se înscrie în PDL ca..."iscoadă". Eu totuşi cred că a fost exclus..."pe bune", acest act fiind unul prin care idealismul tinereţii lui Victor Ponta îşi spune cuvântul. Îşi doreşte un PSD, care să fie cât mai puţin supus ţintei ironiilor şi glumelor celor din PDL.

Şi la final, din Vanghelie citire:

"Eu m-am născut preşedinte, că aşa m-a făcut viaţa".
0

#5 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 28 June 2011 - 11:45 AM

Vezi postarealupini, la 28 June 2011 - 11:42 AM, a spus:

..în cazul lui Vanghelie e posibil să fie într-adevăr exclus, dar e posibil şi să se înscrie în PDL ca..."iscoadă".

Asta ma lasa rece. Stii cum e.. sa fie la ei acolo, sa se manance intre ei.

Doamne fereste!
0

#6 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 28 June 2011 - 12:03 PM

Ponta "care este" preşedintele PSD, l-a exclus pe sărmanu' Vanghelie..."care nu mai este" preşedinte de filială.

În politică, o schimbare poate însemna orice: în cazul lui Vanghelie e posibil să fie într-adevăr exclus, dar e posibil şi să se înscrie în PDL ca..."iscoadă". Eu totuşi cred că a fost exclus..."pe bune", acest act fiind unul prin care idealismul tinereţii lui Victor Ponta îşi spune cuvântul. Îşi doreşte un PSD, care să fie cât mai puţin supus ţintei ironiilor şi glumelor celor din PDL.

Numai ca in ultima perioada el insusi e tinta ironiilor. Pana si a tuturor televiziunilor. Ultima chestie mega jenanta pe care eu mi-o amintesc a fost cea legata de intalnirea in trei cu Traian Basescu in care acesta din urma cauta sticla pe sub masa..... :x
Efectiv jenant comportament.

Aceasta postare a fost editata de Rodica`: 28 June 2011 - 12:03 PM

0

#7 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 28 June 2011 - 12:08 PM

Vezi postareaRodica`, la 28 June 2011 - 12:03 PM, a spus:

Numai ca in ultima perioada el insusi e tinta ironiilor.

Băsescu foloseşte orice strategie, în speranţa că va fi perceput iar ca "Cel ce se luptă cu mogulii", de către profesori, poliţişti, militari, medici, pensionari....etc.

Nu-l văd eu pe Vanghelie să intre în PDL. Mai degrabă îl văd să-şi scrie memoriile în propriul...Almanah.
0

#8 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 28 June 2011 - 01:12 PM

Vanghelie "pastorea" neoficial ,mai multe organizatii judetene,nu numai Bucurestiul .Stiind ca urmeaza sa fie desemnate candidaturile unice USL,Vanghelie s-a pus de-a curmezisul si a cerut nici mai mult nici mai putin,decat in aria lui de influenta ,sa fie numiti PSD-isti fara nici o concurenta cu liberalii pentru candidaturi.Asta a fost un motiv.Au mai fost si altele,comentariile lui Vanghelie la adresa lui Ponta si a conducerii PSD de-a lungul timpului,culminand cu aceea in care spunea despre unii colegi, ca isi vand si mamele pentru o candidatura, poate mai tineti minte sprintul lui Vanghelie dupa Ponta ,cu promisiunea unei corectii zdravene, la un congres PSD mai vechi si atatea alte clinciuri.Mai este si candidatura unica la Primaria Bucurestiului.Chiar daca nu era inca hotarat,Vanghelie dorea macar sa fie luat in seama si discutata ideea ,nu sa fie respinsa din start,ceea ce s-a intamplat.
Pe de alta parte Vanghelie s-a cam lasat pe tanjeala la Organizatie.A crezut ca le arata el cat de indispensabil este si nu a vrut sa alerge pentru candidaturile altora,unde mai pui ca si liberali.A fost de fapt unul din criticii vehementi ai formarii USL.
Peste toate acestea insa ,poate sa fie si un scenariu. Vanghelie independent, se poate exprima critic si populist ,mult mai cu spor,iar Ponta scapa de tembelismele lui.Dupa alegeri, parca vad ca "fiul ratacitor Vanghelie" revine la sanul partidului.
Cel mai probabil va sta independent.Aderarea la PDL este exclusa.Vanghelie ar incerca mai repede un intermezo UNPR-ist inainte de revenirea la PSD de dupa,insa nu prea este dorit nici acolo.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) De ce e bine ca tinutul Secuiesc să fie autonom Petru Clej  60 18.278
Hot Topic (New) Israel vs Palestina .A castigat sionismul lupta? Daca da, cum? * * * - -
Teme combinate
KeRenSa  1.028 216.111
Hot Topic (New) Terorism arab vs. Israel ben_gal_1  178 35.303
Poll (No New) Chestionar:    PSD
Partid de stanga...ce ii rezerva viitorul ?
marinaru  351 54.883
Hot Topic (New) Atasamente Strategia politicienilor pentru viitor!
Cum vor castiga alegerile!
Moftangiu  84 4.904