Sufar, sufar, inima mi-e bolnava, insa sunt gata sa-mi dezvalui ranile in fata voastra pentru ca stiu ca numai voi mi le puteti vindeca!
M-am decis sa scormonesc printre problemele mele amoroase si sa va impartasesc cateva dintre acestea (pe rand, cu lingurita) in speranta ca veti putea aduce alinare sufletului meu pricajit.
Pisi al meu, sufletelul pereche al sufletului meu mic, negru si, mai ales, trist, prin natura maretului sau loc de munca, calatoreste mult si pe mine ma lasa mereu singurica, suferinda, pricajita
In cazul in care niste oameni rai (ceea ce nu exista pe roportal, da' zic si eu asa) se vor grabi sa ma faca femeie de moravuri usoare, declar pe propria raspundere ca nu am picat in pacat, desi recunosc cu mana pe inima ca nu de putine ori m-am trezit salivand in fata unei anumite "vitrine cu prajituri".
No bine, sa nu va mai plictisesc cu stilul meu melodramatic, va adresez direct intrebarea : cand o veni pisi acasa, sa-i zic ca am pacatuit chiar si numai cu gandul? Sa fiu sincera cu el?
Aceasta postare a fost editata de mița: 28 June 2011 - 09:11 PM
Motiv editare: Scos din concurs la cerere
Contact
Facebook
Twitter
RSS