Top 3 motive care v-ar putea determina sa divortati
Scris 05 March 2012 - 02:22 AM
Cred ca daca as fi casatorit, singuru' lucru peste care n-as putea trece ar fi infidelitatea.
Scris 05 March 2012 - 08:35 PM
romania inedit, la 05 March 2012 - 05:42 AM, a spus:
Trebuie sa te gandesti ca ........... mai greseste omul (femeia), dar daca persista in greseala e ca si cand ai fi un fel de roata de rezerva .
intradevar omul(femeia) greseste ca sta langa un ....si daca persista in greseala lui(ei) este sinucidere curata,,,,nu-i chiar asa de scump de schimbat o roata, nici nu e nevoie de rezerva
Aceasta postare a fost editata de Salvie: 05 March 2012 - 08:37 PM
Scris 05 March 2012 - 11:49 PM
White_flag, la 05 March 2012 - 11:46 PM, a spus:
S-ar putea chiar sa-mi placa!
Presupun ca esti barbat si-ti inchipoui un soi de "abuz" fizic din partea unei femei, care ala numai abuz fizic nu s-ar putea numi.
Daca ai fi femeie si te-ar bate barbata'tu de ai ajunge la reanimare, nu ti-ar mai place, fi sigur de asta.
Scris 06 March 2012 - 02:48 AM
Naeema, la 05 March 2012 - 11:49 PM, a spus:
Presupun ca esti barbat si-ti inchipoui un soi de "abuz" fizic din partea unei femei, care ala numai abuz fizic nu s-ar putea numi. 
Daca ai fi femeie si te-ar bate barbata'tu de ai ajunge la reanimare, nu ti-ar mai place, fi sigur de asta.
Pai si o femeie te poate bate sa te bage la reanimare .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bărbaţii sunt programaţi biologic să aibă grijă de copiii lor | Fluturel | 7 | 733 |
|
Cand se simt barbatii singuri? | catherinedeneuve | 148 | 9.212 |
|
Cat de mult conteaza intr-o relatie ?
...inaltimea partenerului. |
Sabrinna | 106 | 17.020 |
|
Oare cind stim ca ne-am indragostit? |
Sarah N.... | 75 | 10.166 |
|
Poti controla iubirea? | Roxana@ Elena | 78 | 8.441 |
Contact