sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

probleme cu statia uniden pmr845 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ati1979 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-June 11

Scris 26 June 2011 - 12:49 PM

A-m doua statii unidem pmr845 iar una dintre ele are tot timpul pe afisaj o statie pe care nu o pot elimina si din aceasta cauza nici nu se aude ce emit de pe a doua statie.Ma poate cineva ajuta cum sa sterg de pe afisaj acel semn cu acea statie ?
0

#2 Utilizator offline   Raduculus 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-August 11

Scris 10 August 2011 - 11:30 AM

Vezi postareaAti1979, la 26 June 2011 - 12:49 PM, a spus:

A-m doua statii unidem pmr845 iar una dintre ele are tot timpul pe afisaj o statie pe care nu o pot elimina si din aceasta cauza nici nu se aude ce emit de pe a doua statie.Ma poate cineva ajuta cum sa sterg de pe afisaj acel semn cu acea statie ?

Salut,

Aceeasi problema si la mine, iconita de monitor ramane aprinsa pe una din statii.
Am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap ... de la cautari probleme similare pe google pana la deschis statia si cautat o varianta de reset. Nimic nu a functionat.

Tu ai reusit sa rezolvi problema?
0

#3 Utilizator offline   Gigicnx 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-August 11

Scris 14 August 2011 - 12:59 PM

Vezi postareaRaduculus, la 10 August 2011 - 11:30 AM, a spus:

Salut,

Aceeasi problema si la mine, iconita de monitor ramane aprinsa pe una din statii.
Am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap ... de la cautari probleme similare pe google pana la deschis statia si cautat o varianta de reset. Nimic nu a functionat.

Tu ai reusit sa rezolvi problema?

Salut si eu m-am lovit de aceeasi problema. Ati reusit sa rezolvati cumva? Am mare nevoie de statii.
Multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse