A-m doua statii unidem pmr845 iar una dintre ele are tot timpul pe afisaj o statie pe care nu o pot elimina si din aceasta cauza nici nu se aude ce emit de pe a doua statie.Ma poate cineva ajuta cum sa sterg de pe afisaj acel semn cu acea statie ?
Pagina 1 din 1
probleme cu statia uniden pmr845
Scris 10 August 2011 - 11:30 AM
Ati1979, la 26 June 2011 - 12:49 PM, a spus:
A-m doua statii unidem pmr845 iar una dintre ele are tot timpul pe afisaj o statie pe care nu o pot elimina si din aceasta cauza nici nu se aude ce emit de pe a doua statie.Ma poate cineva ajuta cum sa sterg de pe afisaj acel semn cu acea statie ?
Salut,
Aceeasi problema si la mine, iconita de monitor ramane aprinsa pe una din statii.
Am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap ... de la cautari probleme similare pe google pana la deschis statia si cautat o varianta de reset. Nimic nu a functionat.
Tu ai reusit sa rezolvi problema?
Scris 14 August 2011 - 12:59 PM
Raduculus, la 10 August 2011 - 11:30 AM, a spus:
Salut,
Aceeasi problema si la mine, iconita de monitor ramane aprinsa pe una din statii.
Am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap ... de la cautari probleme similare pe google pana la deschis statia si cautat o varianta de reset. Nimic nu a functionat.
Salut si eu m-am lovit de aceeasi problema. Ati reusit sa rezolvati cumva? Am mare nevoie de statii.
Multumesc
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sugestii achizitionare Aer Conditionat
Sugestii, sfaturi |
Tatiana R | 0 | 552 |
|
|