sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

America, tara tuturor posibilitatilor ? Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 03 January 2012 - 08:25 PM

Vezi postareaemptYmdY, la 31 December 2011 - 07:47 PM, a spus:

1. incat nu pot interveni in cearta voastra.
2. Practic, sunt blocat intre 2 lumi, dar nu apartin nici uneia.

1. Opini diverse si/sau opuse nu inseamna cearta. Din diversitate inveti mai mult decat din uniformitate.
2. Pai asta e fenomenul NATURAL. Acuma viata sociala depinde de TINE. Daca esti bun la mate/fizica/chimie inscrie-te la liceu sa dai meditati la alti copii. Faci si bani de buzunar si incepi si viata sociala din care alegi ce iti doresti. Pai bani sunt sangele unui organism uman social. Incearca tu sa traiesti fara sa folosesti bani sau sa folosesti ceva pt care s-au dat bani. Fa cava munca voluntara gratis desigur si asa o sa incepi sa te integrezi in realitate.

In Fremont este o comunitate romaneasca destul de mare si chiar pe acolo este un patinuar pe ghiata superb.
Baga-te tu in viata cu agresivitate.
0

#42 Utilizator offline   BogdanDK 

• Ce Lalea? Mai bine un Trandafir...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-August 10

Scris 09 January 2012 - 07:03 PM

America nu mai e ce a fost, dar este destul de bine acolo.
Mai, acum , peste tot e rau si bine , nicio tara nu e perfecta. Si cuv. perfect este mai mereu folosit metaforic.

Si eu vreau sa imi fac drum in CA dupa facultate deci m-am documentat.

Unele lucruri sunt mai scumpe la ei , dar sa tinem cont ca si stilul de viata e mai bun :)

Ce pot sa zic, mult noroc , si sa ne zici cum e pe acolo.
0

#43 Utilizator offline   Crestina 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-March 12

Scris 26 March 2012 - 12:45 AM

Buna
Peste 1 luna ma relochez la NY ,va rog ,daca sunteti amabili sunt interesata de niste site-uri de imobiliare ,as dori sa vad preturi si sa rezerv un apartament inainte sa ajung.
multumesc anticipat.
0

#44 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 26 March 2012 - 02:38 PM

Vezi postareaCrestina, la 26 March 2012 - 12:45 AM, a spus:

Buna
Peste 1 luna ma relochez la NY ,va rog ,daca sunteti amabili sunt interesata de niste site-uri de imobiliare ,as dori sa vad preturi si sa rezerv un apartament inainte sa ajung.
multumesc anticipat.

Incearca aici : http://www.househunt.com/
sau aici : http://www.rightmove...rty/in-USA.html
sau chiar aici : http://www.realtor.com/?source=web

Succes!
0

#45 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 26 March 2012 - 09:29 PM

Din ce site-uri i-ai dat tu mai sus, numai ultima are optiunea de rental. Restul sunt pagini imobiliare pentru cei care doresc sa cumpere casa sau apartament.
In plus de asta, inchiriatul unui apartament nu se face ca si cum ai rezerva o camera de hotel. Pentru asa ceva exista camere sau chiar si apartamente mobilate care se inchiriaza in regim hotelier, probabil ca chiar si prin telefon cu informatiile de pe credit card si un depozit. Bineinteles ca alea costa lunar, dublu fata de cat ar costa chiria unui apartament nemobilat care se inchiriaza cu contract aka lease sau rental agreement (anual de obicei).

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 26 March 2012 - 09:46 PM

0

#46 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 26 March 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaNaeema, la 26 March 2012 - 09:29 PM, a spus:

Din ce site-uri i-ai dat tu mai sus, numai ultima are optiunea de rental. Restul sunt pagini imobiliare pentru cei care doresc sa cumpere casa sau apartament.
In plus de asta, inchiriatul unui apartament nu se face ca si cum ai rezerva o camera de hotel. Pentru asa ceva exista camere sau chiar si apartamente mobilate care se inchiriaza in regim hotelier, probabil ca chiar si prin telefon cu informatiile de pe credit card si un depozit. Bineinteles ca alea costa lunar, dublu fata de cat ar costa chiria unui apartament nemobilat care se inchiriaza cu contract aka lease sau rental agreement (anual de obicei).

Are de unde sa isi aleaga, si in plus , eu de aici din Romania nu stiu cum e treaba in US.
Sincer sa fiu eu acum imi fac griji cu privire la cum o sa ma mut in California, daca o sa ma mut.
0

#47 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 March 2012 - 09:43 PM

Vezi postareaCrestina, la 26 March 2012 - 12:45 AM, a spus:

Buna
multumesc anticipat.

Apartamente mobilate, regim hotelier

http://www.nyfurnishedapartments.com/
http://www.nyhabitat...tment/furnished
http://www.eastvillage-apartments.com/

Apartamente ne-mobilate de inchiriat

http://newyork.apartments.com/
http://newyorkcity.sublet.com/

Vezi postareaBogdanDK, la 26 March 2012 - 09:33 PM, a spus:

Are de unde sa isi aleaga, si in plus , eu de aici din Romania nu stiu cum e treaba in US.

Daca nu stii, de ce anume te bagi cu sfaturi si informatii inutile ?

Stii cumva pe ce criterii se poate inchiria un apartament in US sau NYC in cazul de fata ? Iti spun eu, ca nu se face rezervare prin telefon. Asta e sigur. Trebuie sa treci prin ceva numit tennant screening, la majoritatea proprietatilor de inchiriat. Exista un proces de evaluare si aprobare sau respingere. Vor sa stie unde lucrezi, cat salariu ai, cu dovezi bineinteles, care ti-e credit scorul, daca ai cazier, daca esti inregistrat de politie ca fiind predator sexual, daca ai fost la inchisoare, daca ai fost dat afara din alt apartament inainte, etc.

Ea ar trebui sa stie lucrurile astea, si sa stie ca un apartament nu se rezerva, se inchiriaza cu o multime de hartii si dovezi la fata locului, dupa ce a completat o aplicatie, care ramane sa fie aprobata sau nu.
Rezervari se fac doar la cele in regim hotelier si uneori chiar si la alea, te cerceteaza putin sa vada cine esti.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 26 March 2012 - 09:45 PM

0

#48 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 26 March 2012 - 09:46 PM

[quote
[/quote]

Eu i-am dat decat 3 site-uri, atat , nu i-am spus sa se duca sa intrebe pe nu stiu unde sau altceva. A intrebat, si am raspuns, nu a intrebat ce si cum a zis numai de site-uri .
0

#49 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 March 2012 - 09:48 PM

Dupa cum am spus, te-ai bagat si tu cu informatii (adica site-urile alea) inutile. Femeia a spus clar ca vrea un apartament...sa-l rezerve...ma rog :roll:...nu sa-l cumpere. Ce i-ai dat tu sunt pagini de vanzare-cumparare. Nu pricepi ? :doh:
Eu zic sa nu te mai bagi tu in discutii cu sfaturi despre chestii din tari in care habar nu ai cum stau treburile. Lasa pe altii care traiesc in partea asta de ocean sa dea sfaturi, ca s-ar putea ca ei sa stie ce spun. Nu crezi ?

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 26 March 2012 - 09:51 PM

0

#50 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 26 March 2012 - 09:51 PM

Vezi postareaNaeema, la 26 March 2012 - 09:48 PM, a spus:

Dupa cum am spus, te-ai bagat si tu cu informatii (adica site-urile alea) inutile. Femeia a spus clar ca vrea un apartament...sa-l rezerve...ma rog :roll:...nu sa-l cumpere. Ce i-ai dat tu sunt pagini de vanzare-cumparare. Nu pricepi ? :doh:

In fine, daca mai aveam si o tabla pe aici cu vre-o trei formule ma simteam ca in ora de fizica.
Nu m-a platit sa ii raspund, deci " no harm done " .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse