sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

America, tara tuturor posibilitatilor ? Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   emptYmdY 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 10

Scris 01 April 2012 - 06:44 AM

Are dreptate Naema in legatura cu inchiriatul unei locuinte. Nu stiu cum e in NY, insa in California pentru a inchiria o locuinta ai nevoie de un credit foarte bun (nu stiu exact care e schema cu creditul asta, dar ideea e ca trebuie sa il ai). Daca nu, poti ruga un prieten/familie care are un credit bun sa inchirieze pentru tine.

On topic ce pot sa spun, a inceput sa fie mai bine, mai multi prieteni, engleza mult mai buna insa inca am mari probleme cu engleza orala, propuntarea unor cuvinte este foarte dificila si de parca nu ar fi de ajuns, aparatul dentar ingreuneaza vorbitul si mai mult. Daca cineva a citit un articol numit "Socul cultural" (nu imi amintesc site'ul) isi da seama la ce ma refer cand zic ca "Americanii sunt foarte prosti". Ei bine da, sunt extrem de prosti, lenesi, asteapta totul mura-n gura. Un lucru care m-a socat enorm: eu sunt clasa a 11-a, dar din cauza problemelor cu engleza clasa mea de stiinte este clasa de boboci (freshmen) si acum cateva zile profesoara incepuse capitol nou, electricitate. Prima lectia a fost "Circuite electrice", a durat 30 de minute timp in care ne-a predat O PAGINA DE STUDENTESC cu cele mai de baza lucruri despre circuite electricite (2 formule, 3 desene si 3 calcule, lucruri pe care le-am facut in clasa a 7-a), iar dupa aceasta asa zica perioada de predare ne-a dat pauza 10 minute pentru ca, spunea ea, eram obositi. Sa ma ierte Dumnezeu, dar eu in Romania in clasa a 9-a, luam cate 6-8 pagini de studentesc (DOAR DEFINITII) de fizica GREA (nu circuite electrice) in 40 de minute si nu mai imi dadea nimeni pauza.

Asta doar ca o comparatie...Cat despre criza, bani etc., lumea nu e chiar asa in criza cum se spune la TV, salariile sunt foarte mari, iar preturile (parerea mea ) sunt foarte mici. Poate e si din cauza faptului ca locuiesc in zona Palo Alto-Castro Valley-Sillicon Valley...

Bogdan, daca vrei sa vii in California si ai niste studii/te pricepi in domeniul in care lucrezi nu ar trebui sa iti faci probleme, vei scoate in jur de 2000 de dolari pe luna, in conditiile in care ai avea aproape minimul pe economie. Daca vii singur, o camera nu costa mai mult de 8-900 de dolari (poate fi chiar si 500, depinde de zona, confort, camere etc etc).
0

#52 Utilizator offline   BogdanDK 

• Ce Lalea? Mai bine un Trandafir...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-August 10

Scris 01 April 2012 - 11:56 AM

Vezi postareaemptYmdY, la 01 April 2012 - 06:44 AM, a spus:

Bogdan, daca vrei sa vii in California si ai niste studii/te pricepi in domeniul in care lucrezi nu ar trebui sa iti faci probleme, vei scoate in jur de 2000 de dolari pe luna, in conditiile in care ai avea aproape minimul pe economie. Daca vii singur, o camera nu costa mai mult de 8-900 de dolari (poate fi chiar si 500, depinde de zona, confort, camere etc etc).

emptYmdY, engleza stiu la perfectie, ma rog, am o oarecare dificultate in pronuntarea R-ului, dar aia se rezolva.
La facultate ma gandeam sa vin in California, daca nu , fac facultatea aici si plec in California cu serviciul pe baza de contract.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse